Şimdi Ara

Radyo Geyik Vakti(Kendi Radyomdur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BEN YAKIN ZAMANDA Bİ RADYO KURDUM Geyik Vakti Radyo

Yayın yapmak isteyenler bana altnzonur@gmail.com adresinden ulaşabilirler facebook sayfamızda var

www.facebook.com/geyikvakti twitter da varwww.twitter.com/geyikvakti bu radyo işini büyütcem suan hobi olarak yayın yapıyorum reklam yapabilrseniz benim için çok iyi olur donanım haber reklamınıda alırım sizinde yaptıgım yayınlarda şuan ortalama 25 kişiye yapıyorum yayını destekleriniz için teşekkürler forumun radyosu olabiliriz desteginizle...

• hayırlı olsun.. internet radyoları ile bir dönem herkes uğraşmıştır.. güzel bir olay.. ama internetle sınırlı olması kötü.. çünkü çok kısa dönemlik bir ilgi alanı oluyor.. Ayrıca radyo hosting olayı filan var.. en büyük hostingi alıyorsunuz ve çok fazla kişi dinleyebiliyor aksi halde sıkıntı oluyor diye biliyorum..

ben radyo vericisi ile normal yayın yapmak istedim. 5 km civarı bir alana yayın verdim boş bir frekanstan ama öğrendim ki baya bi yasal sıkıntısı var.. radyo açabilmek için çok farklı prosedürler var ve herkes yapamıyor.. özel bir ehliyeti bile var.. neyse detaylarla kafa karıştırmayım.. sonuç olarak şuan yapmıyorum.. inşallah hevesiniz kırılmaz ilerlersiniz.
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.