Youtubeda sürekli aynı müzikleri dinledigimi farkettim Artık zevk almasamda aynı müzikleri dinlemeye devam ediyordum Radyoya geçtim sevmediğim müzik olsada kapatmiyorum Daha değişik geliyor sıkıcı olmuyor |
Radyo dinleyin

-
-
Matrax devam ediyo galiba. ne dinlerdim üniversite yılları, radyo candır bu arada
-
Kral pop radyosunu dinliyorum YouTube'dan
-
Ets2 yap, turk radyolarini kur. Akarr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğiniz, canlı sohbet yayını yapan radyolar varsa, paylaşın da bilelim. Kafa Radyo var benim bildiğim. Ama hafta sonları banttan eski yayınları veriyordu.
-
Kafa radyoda Zeki Kayahan Coşkun var.Hafta sonları yayın yapmıyo.Hafta içi yayın yapıyo.
Zaten radyoda bulabilceğin en iyi yayın odur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagece25 -- 5 Mayıs 2025; 2:51:22 > -
Kafa radyoda devam ediyor ben hala dinlerim arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
araba kullanırken dinliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
x (formerly twitter)
parmağımda gözüm var (@tncer7) on Xhttps://x.com/tncer7/status/1919673150993805533 -
Gece yayınları eskiden eğlenceli oluyodu. Ama şimdilerde o eğlence bittiği gibi, gece saat 01:00'i geçtikten bir süre sonra yayını bitirme bölümüne geçip, daha 02:00 olmadan programı bitirmiş oluyor, son zamanlarda denk geldiğimde.
-
Hmm.Eskisi gibi dinliyemiyom maalesef.Ama yayın güzel akarsa uzatıyo bildiğim.
-
hey gidi hey radyo diyince aklıma lise yıllarım geldi. popart radyom vardı. best fm de serdar gökalpi kovalardım çok eğlenceli geçerdi onun yayınları. çalışırkende eğer onun yayını başladıysa iş benim için bitmiştir çünkü kafam radyoda elim işte olurdu zaman su gibi akıp geçerdi.
-
Muzo vardı biara
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X