Şimdi Ara

Radeon RX 6500 XT, 4 Gb olarak geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Legion T5 hazır sistem bilgisayar'a ait donanım listesindeki Radeon 6500XT, sızıntı haberleriyle bildiğimiz Twitter üyesi KOMACHİ_ENSAKA tarafından keşfedildi. Donanım listesini yanlışlıkla yayınlayan Lenovo, kısa bir süre sonra listeyi sitesinden kaldırsa da liste Google önbelleğinde hala mevcut.



    Radeon RX 6500 XT, 4 Gb olarak geliyor



    Liste yalnızca RX 6500XT'nin 4GB GDDR6 belleğe sahip olacağını, HDMI 2.1 ve DisplayPort 1.4a şeklinde iki farklı monitör çıkışı sunacağına işaret ediyor. 6500XT'nin selefi olan Radeon RX 5500'de tablonun hemen üstünde yer alıyor.



    Ayrıca Bkz.AMD, Radeon RX 6500 XT ve RX 6400 giriş seviyesi kartları piyasaya sürülebilir



    Lenovo'nun özellik tablosu, ekran kartı yapılandırması ve benzeri teknik veriler hakkında bilgiler sunmuyor ancak, kartın 1024 Akış İşlemcili Navi 24 çipine sahip olduğunu daha önceki haberlerimizde yer vermiştik. Söylentiler, modelin Ocak ayının ortasında piyasaya sürüleceğini gösteriyor ve bu da AMD'nin 4 Ocak'ta yapılacak basın toplantısında Radeon 6500XT'den bahsetme olasılığının yüksek olduğu anlamına geliyor.




    Kaynak:https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:sYEbzgd9NdIJ:https://psref.lenovo.com/syspool/Sys/PDF/Legion/Lenovo_Legion_T5_26AMR5/Lenovo_Legion_T5_26AMR5_Spec.pdf+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=de







  • AMD sims kullanicilarini unutmamis. 🤌

  • Çöp

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yakışmadı amdye, 6gb ideal olurdu bu kart için

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AMD her zaman rezildi, artık rezilliğine devam edeceği aşikar. 4gb Ram üstüne, çıkmadı gitti senelerdir Nvdia rlzzzzz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 13 Aralık 2021; 10:27:39 >
  • Vram en az 6 olsaydı dıyoruz ama bu sefer miningciler yüzünden 1660 süper gibi 10 k dan fazla olurdu kart bu en fazla 5 6 k olur bu haliyle 1650 gibi

  • 4gb az diyenler ya oyun oynamiyor yada ekran kartlarinin gucunden sınıfından haberi yok 5500xt var 8gb fakat cogu oyunda vrami 4gb ustune ciksam hep 60fps nin altinda yada bazi yerlerde 60fps altina drop yedigimi farkettim yani oyunlari veryhighda oynamaman gerek kart ha bazi oyunlarida very high ultrada oynarsin ama onlarda 4gb vram bile istemiyor umarim anlasilmisimdir.

  • Yusuf_Ozkan kullanıcısına yanıt
    Bence bunu kripto para madenciliği yapılmasın diye yaptılar. 4 GB ile ETH madenciliği olmuyor.

  • Ohh be sonunda 4gb adam gibi ekran kartı geliyor. 4gb az diyen arkadaşlar bu kart 6 yada 8gb olsa madenciler size bırakırmıydı sanıyorsunuz?
    4gb olsun oyuncular bayram etsin.

  • Şu kartı çok bekledim. Hd4850 ekran kartını değiştireyim dedim. Birader eski kartlardan alıp geçelim diyip duruyordu bende almışken iyisinden hiç olmazsa sıfır kart alalım diyordum. Bu kartın benim ihtiyaçlarımı fazlası ile karşılacağını düşünüyordum 4gb VRAM Ddr 6 bellek çok bile bana. Neyse baktık çıkacağı yok Sapphire Hd7870XT Dual O.c aldık . Ulan AMD şu zamanda çıkaracağın kartı istemiyoruz çünkü ihtiyacımız kalmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dusundum 4 gb az diye ama sonradan 6 gb olsaydı 1660 lar gibi 10 k dan yukarı satılırdı miningciler yüzünden o yuzden 4 gb üstelik güncel kart 1080 p fr kurtarır dıye dusunuyorum tabi fiyatı 5 k yı geçmezse

  • yorumlar inanılmaz ikiyüzlülük içeriyor :D nvidia yapınca bu devirde 4gb ekran kartı mı kaldı diye karalamayı biliyorsunuz ama :D

  • S.T.A.L.K.E.R. kullanıcısına yanıt
    Nvidia en üst seviye kartını bile 10 gb olarak çıkartan bir firma. 970'lerdeki 3,5 gb rezaleti de akıllarda halen tazeliğini koruyor üstelik. Amd hiç değilse bellek konusunda cimri değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yada 8 gb yapsalar miningciler alacaktı. Ayrıca düşük elektrik tüketimi miningciler için dahada çekici olacaktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trust88 -- 14 Şubat 2022; 6:4:54 >
  • Bu kartın bulunduğu bir sistem aldım gamegaraj sitesinden kendim toplamaya çalıştığımda bile niyeyse daha pahalıya geliyordu ucuz buldum aldım hiç araştırmadan. Arkadaş 2017 nin oyunu çıktığı yıl için bile mükemmel grafikleri olmayan evil within 2 de 45 50 fps alıyorum. Araştırdım biraz bu kart zaten az olan gücünü pcie 4.0 da gösteriyormuş zaten benim işlemci i3 10100f ne arasın bizde o soket. Yeni nesil oyunları denemeye korkuyorum moralim iyice bozulur diye neyse olan oldu belki güncellemelerle bir 5 10 fps kurtarır.

  • Rezil kart deniliyor da aynı fiyatlı GTX1650den %20-%25 daha hızlı.PCI 4.0 sıkıntısı olmasa yeterli bir kart.Türkiye'de ekonomik durumlar belli.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.