Şimdi Ara

radarlar can güvenliğine tehdit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuanda İzmir'den İstanbul'a dönüyorum Susurluk'ta mola verdim. ceza yemiyim diye 90-->>70-->>50 radarlarına uyayım dedim, canım çıktı. sürekli arkadan selektör çakıyolar ki bide arkanda kamyon otobüs olursa zaten yavaşlayamıyosun çünkü bindirir yani. yemin ederim böyle bi saçmalık yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 9 Haziran 2025; 1:37:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu devirde kamera şart.

• karşı şeritten gelen kamyonlar selektör yapıyodu dedim radar var herhalde, yavaşladık, evet radar varmış cezadan kurtulduk jhsddh

• karagece25 kullanıcısına yanıt
    hocam bu 90 70 50 tabelaları olan yerlerde otomatik cihazı çakmışlar yani polis beklemesine gerek yok. isterse cezayı çakarlar. ama sorun şu: kimse uymuyo ki. sen uyayım dersen acayip sırıtıyosun.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

teknoloji ayağına bknu çıkartıyolar bu işlerin demek ki pek karşılaşmadım böyle bi cezayla ben

hep park cezası başka yok

• Öğrenirler yahu ne de çok abartıyorsunuz. Öğrenmeyen zor yoldan öğrenir. Kapalı alanda sigara yasağının çıktığı gün de böyle tepkiler oluyordu ama şimdi hatırlayınca nasıl duruyorduk biz o sigara içilen kafelerde kahvelerde diyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gala4life -- 9 Haziran 2025; 2:30:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ne abartması. kamyon dediğin kaç ton alet. yavaşlayamaz öyle çabucak. arkanda kamyon otobüs vs olunca sana çarpabilir eğer sen yavaşlarsan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radar ve Ticari Araçlar
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.