Şimdi Ara

RaceRoom Racing Experience (2013) [ANA KONU] (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
15
Favori
39.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhabalar, Assetto Corsa Competizione Kariyer Modu İnsanlara çok uzun ve karışık geldiği için genelde tamamlanmıyor bununla ilgili püf noktalarını aşağıda spot başlıklar halinde yazdım. Yazdığım sistem En kısa Yarışlara göre yapılmıştır örneğin 24 saatlik Spa yarış süresi 4 saat üzerinden oynandığı duruma göredir, seçtiğini uzunluğa göre süreler değişiklik gösterebilir ama mantık aynı kalır.


    3 Saat üzeri Yarışlarda 15 dk (Seçtiğiniz ayarlara göre Stint suresi, yarışınızın uzunluğuna göre değişir.) da bir Pite gelinir.
    * Araç 3 pilotla başlar her pilot için maksimum sürüş süresi aşılmamalı ve Pit stoplarda en az 1 kere sürücü değiştirilmelidir (24 Saat Spa yarisinda en kisa yarış uzunluğuna göre 1 pilot maksimum 1 saat 33 dk sürüş yapabilmektedir.)
    * 15 Dakikalık Stintlerin Hepsinde araç bakımı, benzin alımı, Fren mekanizması değişikliği yapmazsak pit stop başına 30 saniye ile 1,5 dk zaman kazanırsınız. Yukarıda saydığım bu değişliklikleri yarış içinde sürücü değişim zamanına denk getirmeye dikkat ediniz.
    * Stinti tamamlamak için genelde pite 2,5dakikalık bir süre kala girmeye çalışın tabi SPA'dan daha kısa pistlerde biraz daha risk alma şansınız mevcuttur.
    *Stintler tamamlanırken bilgi ekranındaki (eğer göremiyorsunuz bunun için tuş atamadıysanız tuş atamanız gerek.)aşağıdaki göstergeden mevcut pilotun maksimum sürüş suresini aşmamasını kontrol edin. Maksimum sürüş süresine yaklaşmışsa stintin sonunda pite girip Bir başka sürücüye geçin.

    *Pit girişlerinde Otomatik Pit limiter açık olsa dahi kesinlikle pit girişinde 1. Viteste kalıp 50 km'lik hız sınırını geçmeyiniz aksi takdirde diskalifiye olursunuz ve Save noktanız Q3'e kadar geri döner.

    * Yarış esnasında yarışın herhangi bir anında seansınızı kayıt edebilir ve ayrı zaman dilimlerinde yarış tamamlayabilirsiniz. Daha önceden almış olduğunuz kayıtı açarken kaldığınız yerden başlayabilmeniz için aktif seçimin "Resume barının üzerinde" olduğundan emin olun aksi takdirde tüm yarışınız restart olur.

    *Pit Window kuralının geçerli olduğu daha kısa yarışlarda, Pit yolu açıldığında Oyunun bilgi ekranında yer alan zorunlu değişiklikleri (istediği sayıda sürücü değişikliği, benzin alimi ya da Lastik değişikliği yapılması) tamamlamanız yeterlidir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • byorby kullanıcısına yanıt
    Asagida yanitladim. İyi haftasonlari

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    İlgin için teşekkür ederim. Maalesef istediğim, aradığım cevap bu değil. Açıklayıcı şekilde soramamış olabilirim, o sebeple örnekle anlatmaya çalışacağım.

    Yeni Kariyer modunu açtık, bizden yapmamızı istediği görevleri sağ üst köşede yeşil/sarı/kırmızı şeklinde barlar ile gösteriyor. Anladığım kadarı ile barların tamamının yeşil olması gerekiyor. Ben hepsini bir türlü yeşil yapamadığım için bir sonraki düzeyde ne var bilemiyorum. O yüzden birinci soru burada tükeniyor :)

    Multiplayer kısmında da 3 seçenek mevcut birincisi quick race, diğeri ortalamana göre yarış buluyor bir diğeri de belirli bir server’a giriş. En basit şekli ile buralardaki aşamalar nedir? Neler dikkat etmeli, ne yapmalıyız? Yarış başlangıcında yeşil ışık yanana kadar doğru pozisyonda kalıp kalmadığımızı gösterdiğini düşündüğüm bir bar daha çıkıyor; orada araç hangi konumda olmalı? Yarış esnasında sarı bayrak uyarıları mevcut oralarda hızımızı düşürmeli miyiz? Gibi çok ama çok yeni başlayanların aklındaki sorular ya da benim cahilliğimin aydınlatılması için cevaplanması gereken bir kaç soru.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • byorby kullanıcısına yanıt

    Özelden yanıtladım.

  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.