Şimdi Ara

Rabamda tüm arıza lambaları yanıyor...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2011 opel corsa arabam var. yağ bakımı için sanayii gittim ne olduysa o zaman oldu arabayla dönerken tüm arıza lambalarının yandığını gördüm. Hemen sanayiye gittim. oto elektrikçim baktı. Hocam şarj dinamosu olabilir dedi. bıraktım aracı bir diğer gün gittiğimde şarj dinamosunda arıza yok, yalnızca bir kaç kabloyu sıkıştırdım ışıklar söndü dedi.
    Eve geldim diğer gün arabada tüm ışıklar değil de sadece abs lambası yanıyordu. bu sefer servise gittim. servis arabayı bilgisayara taktı. oradaki usta ya bütün beyinler arızalı bu çok zor ihtimal yada beyinlere giden kabloların skart girişinde temassızlık var. Eğer kablolarda temassızlık var ise sıkıntı yokta beyinler arızalı ise çok masraf dedi. ayrıca şarj dinamosu da arıza gösteriyor dedi. önceki usta şarj dinamosunu ölçtük sağlam demişti. oda bilgisayara bağlamıştı.
    kısacası bu konu hakkında bilgisi olan var mı... İlk defa böyle bir sorunla karşılaştım. son olarak beyinlere giden skart girişlerinde temassızlığı gidermek bayağı uzun sürüyormuş. arabayı tabiri caizse dağıtıyorlarmış. ileride daha farklı sorun olur mu... tüm arıza ışıkları yanan arabası olmuş yada tamir etmiş arkadaşların deneyimlerini bekliyorum... teşekkür ederim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet23 -- 16 Aralık 2016; 21:40:19 >







  • Araç LPG limi. Bağlantıları kontrol ettir derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.