Bildirim
Rabadon?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hem pahalı hem salt ap.
Başka bir işlevi yok._____________________________ -
Aşırı pahalandı ya.Birde luden daha burst bence ondan alıyorlar zaten lateye doğru rabadonu illaki çıkacakları için earlyde burst avantajını kullanıyorlar ludenin.Bknz : Lux,Lb
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: halilibrahim44
Aşırı pahalandı ya.Birde luden daha burst bence ondan alıyorlar zaten lateye doğru rabadonu illaki çıkacakları için earlyde burst avantajını kullanıyorlar ludenin.Bknz : Lux,Lb
fakat 2. item ludenden daha iyi değilmi?Burst olarak daha fazla vurmazmı morellodan sonra?_____________________________ -
Ayriyetten genelde farm ile meşgul olduklarından luden pasifi ile tek atabiliyorlar farma ayrıca verdiği move speedde unutulmamali. Rabadon ise genelde son veya sondan bir önceki item olarak çıkılınca verdiği değerler bakımından da daha avantajlı oluyor.
Defansif item cıkmak, cdyi 40 yapmak derken rabadona buildlerde yer kalmadı
quote:
Orijinalden alıntı: Biolystick
Ayriyetten genelde farm ile meşgul olduklarından luden pasifi ile tek atabiliyorlar farma ayrıca verdiği move speedde unutulmamali. Rabadon ise genelde son veya sondan bir önceki item olarak çıkılınca verdiği değerler bakımından da daha avantajlı oluyor.
Rabadon o anki apnın %30 artırmıyo herzaman artırıyo mesela ilk item çıksan bile full build olduğunda aynı fazladan apı alırsın, aynı builde son item çıkarsan yine aynı apı alırsın
2. item rabadon çıkmanın mantığı ne ? Saçma
quote:
Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy
2. item rabadon çıkmanın mantığı ne ? Saçma
belki pasifiyle kastığımız ap ile ludenden daha fazla vururuz diye düşündüm ama bi hesaplama yapınca luden daha mantıklı 2. item için_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Texasred
quote:
Rabadon o anki apnın %30 artırmıyo herzaman artırıyo mesela ilk item çıksan bile full build olduğunda aynı fazladan apı alırsın, aynı builde son item çıkarsan yine aynı apı alırsın
Tesekkur ederim 6 sezondur mid oynuyorum bu bilgiyi bilmiyordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
hocam tamam da 250 ap varken verdigi ekstra ap ile 600 ap varken verdigi ekstra ap ayni degil. yani item o kadar pahalı ki oyun basi 250 apden verecegi verecegi ekstra 75 ap yerine daha mantıklı bir item alınabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Texasred
quote:
Hocam ben kanasusamışıda son item alıyodum 300 ad üzerinden can çalayım diye ilk çıksam olurmu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Luisito
hocam tamam da 250 ap varken verdigi ekstra ap ile 600 ap varken verdigi ekstra ap ayni degil. yani item o kadar pahalı ki oyun basi 250 apden verecegi verecegi ekstra 75 ap yerine daha mantıklı bir item alınabilir.
Katılıyorum hocam
Ne troll adamsın okadar güldürdünkü karnıma ağrı girdi forumun 1 numaralı trollüsün artık
3-0 4-0 falan oynuyorsan direk al. Aldigin skor farkini hissettirirsin. Ben de luden almiyorum bayadir. Kullandigin heroya rakibin ne aldigina gore degisir ben pat pat vurucam diyorsan al 2. Item rabadon nolacak.
-
Rakibine nazaran çok öndeysen almanı öneririm.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus Köse
Rakibine nazaran çok öndeysen almanı öneririm.
+1_____________________________ -
Mobillik için luden 2. item daha iyi ama güç patlaması için tercih edilebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ¯\_(ツ)_/¯
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt