Şimdi Ara

R9 Broadway 1.4RN 130KM/H Hızı Geçmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar aracım 1997 Broadway 1.4RN aracım tamamen benzinli lpg bulunmuyor aracımın hızlanması çekişi herşeyi çok güzel. Araç 85000km de aracımın hızlanması çok güzel seri şekilde hızlanıyor yokuşlarda bayılmıyor çekişi güzel fakat 120 130 km/h hızlara geldiğimde araba böyle bir gaz kesiyormuş hıçkırıyormuş gibi oluyor aracımda tekleme yok sadece bu şekilde gaz kesiyor gibi oluyor vites kolu ileri geri yapıyor baskı balatası iyi durumda aracın 5.viteste de aynı şekilde 4.viteste de aynı şekilde 120 130 arası bir yerde araç tık diye kesiliyor sanki. Bu araçlarda bu hızlar yeterli gibi gelebilir fakat sollamaya çıkıyorum 130 da araç hıçkırıyor gibi değişik bir şekilde gitmiyor bu sorun neden kaynaklı olabilir karbüratör temizlenmesi mi gerekiyor ikinci boğazda mı bir problem var yoksa başka bir problem mi var acaba? Sorun neden kaynaklı olabilir. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Transiron -- 17 Ağustos 2025; 10:17:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Çift boğaz Weber karbüratör var o araçta. Karburatorde bence sorun vardır. Karburatorcü bul. Bende de vardı aynı araç sıfır almıştık 170 180.sürat yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aracın karbüratörüyle ilgili mi bilmiyorum araç gayet güzel çalışıyor muhtemelen dediğiniz gibi ikinci boğaz ile ilgili bir problem var diye düşünüyorum fakat hızlanması gaz tepkisi felan gayet iyi durumda daha öncesinde hiç bakım görmedi karbüratör fakat herhangi bir sorun olsaydı sabah ilk marşta çalışırken sıkıntı olmazmıydı. Gün içerisinde de neredeyse yarım marşta çalışıyor. Bir karbüratörcüye götürüp dağıtıp sonrasında toplayamamasından korkuyorum. Bir yerde bir sorun var belli fakat sadece karbüratör ile ilgili mi yoksa başka nelerden olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Transiron -- 17 Ağustos 2025; 12:37:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Transiron T kullanıcısına yanıt

Dediğin süratlerde karbüratör sağlıklı çalışmadığında kayıt hava karışımını yetiştiremez. Haliyle takılıp kalırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.