Şimdi Ara

R9 280

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şuan elimde bu kart var.Sizce daha ne kadar götürür ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adam olana 3-4 sene minimum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 le Xbone şu andaki hallerinde kalsa sorun yok.Nede olsa pc ye çıkan herhalde 10 oyunun 9 u bu konsollardan port.

Ps4 le xbone a çıkacak ne varsa çok rahat kaldırır r9 280.

Amma Ps4 le Xbone da upgrade oldu olacak yakında.Ps 4.5 a çıkacak oyunlar 1080p üstü çözünürlükler vr filan derken 280 biraz yavaş kalacak gibi.

Şu 970 ler ucuzlasın alabilirsek baya bi götürür gibi duruyor.Az yakıp çok kaçıyor namıssız. Tek problemi eskiden çok yakın performanslı olduğu 290 290x lere göre çok pahalı olmasıydı oda herkes ucuzlucak diyor bakalım bekleyip görecez...
  • full ayar takintin yoksa rahat 3 sene
  • r9 280 yerine gtx 960 almak mantıklı mı peki? üstüne 150 200 koyup alınıyo 960
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekt

r9 280 yerine gtx 960 almak mantıklı mı peki? üstüne 150 200 koyup alınıyo 960

yok aynı kart sayılırlar zaten.

genelde çok az farklarla 960 geçiyor ama 280 inde üstün olduğu bir kaç oyun var.

anlamsız olur bence bu değişim eğer yaparsan.
  • GTX 960 alman mantıksız olur. Ben R9 280X kullanıyorum rahat 4 senesi var ama bende değiştircem.
    Alıcaksan yeni ekran kartlarını bekle. Ben çıktıkları anda satıcam GTX 1000 serisine geçicem.
  • bence kartı fazla zorlama. 2 hafta önce 1.5 senelık r9 280 yandı. overclock falan hiç bir şey yoktu üstelik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.