Şimdi Ara

r7 250

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler son kararımı veriyorum 1 saate gidip alıcam r7 250 alsam skyrim high ta kasmadan oynayabilir miyim
    İ3-2100 3.1 ghz , 350w güç kaynağı , 4gb ram var.
    Yetmez diyorsanız r7 260x alcam ama darboğaz yapar mı bilmiyorum ve 120 lira fark var.
    Şimdi çıkacam yola beyler acil cevaplarsanız sevinirim bide sapphire olacak iyidir heralde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sapphire marka iyidir.r7 250 o sistemde hiçbir parça ile uyumsuzluk yapmaz.260x alırsan daha iyi olur tabi ama güç kaynağı yetmezse psu masrafı çıkar sana.

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm400-le-serisi-400w-guc-kaynagi.html
  • Bide güç kaynağına masraf etmiyeyim o zaman r7 250 alıyorum
    Skyrim önerilen sistem gereksinimlerinde gtx260 diyor.r7 250 ile mediumda veya highta kasmadan oynayabilir miyim ki ?

• önerilen 260x ise 250 ile medium belki karışık high oynayabilmen lazım.
  • Bide r7 250 de güç girişi yokmuş aslında su andaki benim geforce 405 tede yok
    Güç kaynağım hiç bir işe yaramıyor mu o zaman ?

• guc kaynagin anakarta guc veriyor ekran kartin pcie slotundan 75w'e kadar cekebiliyor(250=65w) yani guc kaynagi giris olmasa bile onemli.
  • Culnamo kullanıcısına yanıt
    Hocam imkanınız varsa gtx 750 alın derim. (ti versiyonu değil, standart)

Hem performansı işlemci ile tam uyumlu olur hem de Skyrim ultra düzeyde oynayabilirsiniz (ultra texture modları olmadan tabii). Güç kaynağı olarak da 300 watt psu yeterli oluyor.

Bir de yanlış anlaşılma olmuş sanırım Skyrim'in önerilen kartı gtx 260 ile r7 260x tamamen farklı kartlar haberiniz olsun. r7 260x ondan çok daha iyidir.

Ancak sizin psu'nuz bence r7 260x için yeterli değil. R7 250 dahi 400 watt psu istiyor ama 350'de çalışıyor genelde çöp bir psu değilse. Burada tercih sizin önerdiğim kartı bir inceleyin derim.

Not: Oyunlarda günümüz için 4gb ram çoğunlukla yeterli değil, miktarını en az 6gb, tercihen toplam 8gb yapmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 20 Nisan 2015; 12:56:42 >
  • dovahkiin_16 kullanıcısına yanıt
    Bunu zaten 3 ay idare etmek için alıyorum sonrada kardeşim kullanacak
    Ben umarım üniversiteye gidecem o yüzden laptop alacam msi alacam büyük ihtimalle
    Yani bu idare etsin diye 3 ay sonra yine alırım tavsiyelerinizi :)) Sağolun yinede ilgilendiğiniz için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.