Şimdi Ara

R580 Yeniden Yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • R580 JS02TR notebook'umun harddiski bozuldu. serviste yeni harddisk takıldı, windows kuruldu fakat Samsung'un kendi yazılımları yok,

Easy Display Manager kurdum fakat ilk aldığımdaki fonksiyonlardan bazılarını hala kullanamıyorum. (örneğin touchpadde parmakları iki tarafa açınca görüntüyü zoomluyordu, artık yapmıyor.)

hangi yazılımı kurmam gerekiyor?,

kurulum için özel durumlar varsa onu da açıklayabilir misiniz?

teşekkürler.

• Sistemini güncelledin mi? sürücüler,windows,ekran kartı v.s,touchpad olayı onun programıyla (elan programı) alakalı denetim masasına gir çoklu parmak yada dokunmatik yüzey diye geçer,el hareketlerini istediğin şekilde ayarlayabilirsin.
  • easy display manager yazılımını yükle sorunun hallolur.
  • Arkadaş yazmış zaten easy display manager'i yüklemiş ama yapmak istediği farklı touchpad'ın programıyla ilgili cevabı verilmiş sırf mesajın bulunsun diyemi yazıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegir

R580 JS02TR notebook'umun harddiski bozuldu. serviste yeni harddisk takıldı, windows kuruldu fakat Samsung'un kendi yazılımları yok,

Easy Display Manager kurdum fakat ilk aldığımdaki fonksiyonlardan bazılarını hala kullanamıyorum. (örneğin touchpadde parmakları iki tarafa açınca görüntüyü zoomluyordu, artık yapmıyor.)

hangi yazılımı kurmam gerekiyor?,

kurulum için özel durumlar varsa onu da açıklayabilir misiniz?

teşekkürler.

http://www.synaptics.com/resources/drivers

Burdan kullandığın işletim sistemine göre sürücüleri indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekler -- 28 Kasım 2012; 13:15:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Arkadaş yazmış zaten easy display manager'i yüklemiş ama yapmak istediği farklı touchpad'ın programıyla ilgili cevabı verilmiş sırf mesajın bulunsun diyemi yazıyorsun.

Forumun sahibi admini yada konu sahibimisin seni niye ilgilendiriyor mesaj atıp atmamam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.