|
Bellek frekans hızı; Almayı düşündüğünüz belleğin hızına anakartınızın uygun olduğunu kontrol edin! En yeni işlemciler, hız aşırtma yapılmaksızın fabrika çıkış özelliklerinde; Core İ5 işlemciler 2666 MHz'i, Core İ7 / İ9 işlemciler 2933 MHz'i, Ryzen işlemciler 3200 MHz'i destekleyebilmektedir. Hız aşırtma yapılamayan (10400F gibi) intel işlemciler için 3000 MHz, Hız aşırtma yapılabilen (10600KF gibi) Intel işlemciler ve AMD 5000 işlemciler için 3600 MHz bellek tercih edilebilir. (İntel sistemde K serisi işlemciler için Z serisi anakart seçilir.) |
linkteki 3300X FPS sine bak |
|
alınmaz diye birşey yok ekran kartına göre değişir çözünürlüğe göre değişir monitör yenileme hızına göre değişir |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 2 Aralık 2020; 12:42:56 > |
Kardeş ne yalan söyleyeyim, son 2-3 ayda okuduklarıma göre konuşuyorum, ben senin bu hesabını pek beğenmiyorum. Senin UygunsuzAdam, Amd KÖLESİ, Patlıcan Musakso, Intel KILLER ve adını şu an hatırlayamadığım 2-3 diğer hesapların ile yazdıklarını daha çok beğeniyorum Hatta beni kırmayıp sırf bana yanıt yazmak için de yeni bir hesap açar bana oradan yazarsam pek mutlu olacağım zira vaktin bol gibi.
Bu arada "tişikkirlir sıpırmın", önerini dikkate alacağım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorenzo__ -- 2 Aralık 2020; 12:54:12 > |
10100F cıktı aynı paraya 9100F yada 3100 öneriyor hala. mis gibi 9100 F varken amd 6+6 yada ıntel 6+6 cıkarmıs cokta şey deel |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 2 Aralık 2020; 12:54:49 > |
dene şansını ben çoktan saldım gıdıyorum |
Şhhhhhhhhhhhhhhhhhh Alınma gücenme darlanma. Zoruna gitmesin bu kadar Benim vaktim senin gibi 400 hesap açıp hesaplar arasında gezecek kadar bol değil o yüzden yönetim kendi halletsin. İstersen bugün yine yeni hesaplar aç bana ne. O donanım haberin derdi ve senin muhteşem hayatın. Ben sadece durduk yere böyle laf çakanı boş geçmiyorum o da bana yetiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorenzo__ -- 2 Aralık 2020; 13:21:20 > |
araya gırıyorum ama o arkadastan oyle bırsey "sahsen" beklemem. 1 seneden fazladır forumda denk gelıyoruz. tanıdıgım kadarıyla tabiki benım yazdıgım. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
100% hocam. 3 yıl önce ben yazarken dahi biliniyordu söyleniyordu. Ryzen 1600'ü, 350 anakartı ve 1060 ekran kartı vardı. Spesifik bir ram değeri ve bir overclock iddası vardı. Bir de xgimatek in şu aşağıdakine benzer tipte bir soğutucusu vardı eski. Bütün bu hesaplarla ben 2006 model xgimatek soğutucu ile şu değeri alıyorum siz nasıl soğutamıyorsunuz falan yazıyordu. 1.2v ile ryzen 1600'ü 4.2 yapıyorum stabil gibi bir iddiası vardı. Bu hesaplarından aynı değerleri (işlemci overclok mhz, spesifik soğutucu, kullandığı ram değerleri vs) tekrar edip duruyordu. Oradan biliyor herkes. Forumun en eski en sağlam adamları çok kere söylediği için aklımda kalmış. 3 yılda çok değişmiş burası. Gördüğüm kadarıyla eskiler kalmamış fazla o yüzden yazan yok. Şu an isimleri aklıma gelmediği için yazamadığım en az 3 hesap daha var. Varsa eski üyelerden çıksınlar söylesinler ricamdır ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorenzo__ -- 2 Aralık 2020; 13:25:11 > |
İyi güzel diyorsun eyvallah, Unuttum modelleri p3 zamanları olabilir pin muhabbetinden yükseltme yapamadım. İntel D9xx serisi cpu aldım, Core 2 Duo (6600) ler çıktı elimdeki işlemci pul oldu. Haswell 1150 chipset soket mobo+ cpu aldım akabinde bir PİN fark ile sonraki cpu alıp takamadım. İşlemci açıkları o kadar belirginleşti ki 2 sene önce vp9 4K@60 fps oynayan i5 işlemci takılmaya başladı yamalardan sonra. Ha deki o senin şanssızlığın. AM4+ soketli güncel iyi bir mobo ile en son çıkan AMD cpu kullanıyorlar. Muhtemelen bir sonraki çıkacak AMD soketi İnteli izlemezlerse ve ben bahtsız bedevi olmazsam en az 5 sene soket değişmeyecek. LGA1200 soket 1-2 yıl sonra yeni çıkacak cpu ları bir pinden dolayı çalıştırmazsa LGA 1201 çıkarsa bu moral bozar. Hatta yeni bir sistem kuracağım yeni soket bekliyorum AMD tarafında. bu İntele yatırım , ölü yatırım benim gözümde. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 2 Aralık 2020; 15:42:38 > |
Siyah kalem, Arisaka ve uygunsuzadam hesaplarını kullanan aynı kişidir. Siyah kalem hesabı banlanınca PatlıcanMusakso hesabıyla yazmaya başladı. Sonra bu hesabın ismini Arisaka olarak değiştirdi. Arisaka ceza aldığında uygunsuzadam hesabıyla yazıyor. Bu hesabın da ismini amd kölesi olarak değiştirdi. Arisaka hesabı ceza aldığında dikkat et şu hesapla gelecek. https://forum.donanimhaber.com/profil/2549339#!/ Kanıt: |