Selamlar, 94 R21 Optima 1.6 Aracım var, Elektrik tesisatı sıfır, çürükler yapıldı muayene yeni, 1parça değişen boya yok(boya durumu iyi değil ama orijinalliği gitmesin diye boyatmadım), LPG tankı sıfır 60LT BRC takıldı, lpg sistemi brc diye biliyorum. 330binde orijinal km, çift kumanda yeni, beyinler yeni, akü 72'lik varta yeni, gördüğüm tüm aksamları yaptırdım. İç koltuk durumu güzel, 4 tane Pioneer hoparlör ve forx teyp taktırdım. Kışlık lastik var üzerinde lastik durumu güzel, bagajda orijinal fabrika çıkışı lastiği duruyor. Ruhsatta normalde 2.0 motor yazıyordu vergi dairesiyle kavga dövüş onu da 1565 cc olarak düzelttirdim mtv si 500tl çıkıyor artık, motoru da tutulan motor diye biliyorum 1.6 parçası Manager ve Concord'a göre ucuz. Sadece motor revizyon almadı oda durumu iyi diye anlayacağınız komple sıfır gibi araç. Ne kadara satabilirim? Not: Araç 13-14 yıldır bizde ondan öncede bir akrabamızdan aldık. |
R21 Optima ne kadara satılır?

-
-
hocam sarı sitede fiyatlara baktım en kötüsü 70 binden satılıyor en iyi durumda olan da 300 bin lira.. sizin aracınız iyi diyorsunuz 275 binden ilana verirsiniz 230 binden verirsiniz gibi. ama yine de emin değilim. daha düşük teklifler gelecektir illa.
-
Hocam açıkçası 200 civarına satsam benim için yeterli teşekkür ederim.
-
Her malın bir müşterisi vardır ama çok üzgünüm R21 in bir müşterisini bulmak çok ama çok zor. Hele ki, R21 in en boş donanımı olan Optimanın. Hayırlısı.
-
Bizim buralarda tutuyo hocam R21 serisi bol var ustası var diye sanırım. Optimada diğerlerinden daha iyi bence 1.6 fairway motor hem az yakıyor hem parçası ucuz diğerlerinden daha avantajlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hesef -- 4 Haziran 2025; 19:27:5 > -
bence 150-200 arası gerçek değeri. şansınız varsa hastası arar sizi. aradığı zaman da fiyatı düşünmeden verin gitsin.
-
Teşekkürler hocam.
-
30 yıllık araba dolu olsa ne olur, boş olsa ne olur, sağlıklı bir şekilde yürüsün yeterli,
-
20 sene öncesinde benim çocukluğumda da optimamız vardı füme renk,ön sisler sonradan sarı hella takılma,jantlar cms 3 kollu,pionner yunuslu teyp sonradan takılma makam perdeler vs valla zamanında güzeldi de şimdi kimse yüzüne bakmaz maalesef
-
Soruya gelecek olursak…. Beyana göre aracın genel durumu iyi. Sarı siteye bakınca 180-200 arasına gider ama ne kadar zamanda satılır orası belli olmaz hem piyasa çok ağır. Hemde maalesef satışı zayıf bir araç belki takasta değerlendirilebilir.
Fakat…
30-31 yaşındaki araca bu şekilde yazıp ilan verirseniz kimse aramaz bilginiz olsun. Öncelikle sıfır gibi olamaz onu geçelim, fabrikasyon stepnede çöp 30 yaşında lastik sonuçta. Saca kadar inen boyanın orjinalliğinden hayır beklemem açıkçası. Boya değişenede takılacak olan adam bu yaşta araba bakmasın zaten hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Renault 21 serilerinin en dolusu olan Concorde da, Dijital Klima, Yol bilgisayarı, 4 Cam Otomatik, ve hidrolik direksiyon var. Optima da ise hiç bir şey yok. Sen olsan hangisini tercih edersin?
-
Hocam gördüğünüz gibi ben optima tercih etmişim bidaha olsa bidaha optima tercih ederim. Motora bir şey olduğunda kafam ağrımadan yaptırabilirim. Concorde tamir fiyatlarını siz biliyor musunuz? Benki brodway motoru. Arkadaki adam eliyle çevirmeye erinicek diye gidipte sanayide 3-5 kat para veremem.
-
Cebinde para ile ciddi teklif yapan ilk kişiye ver geç. Kaç paraya verecen?. Gelen kişinin cebinde kaç para varsa.
-
Benim donanımla falan işim olmaz ki, 30 yıllık araçta zaten çoğu çalışmıyor devredışı, hangi araç daha düzgün ise onu alırım, optima dahil, o yaşlardaki araçların donanımdan ziyade yürüyeni sağlıklı olması daha iyi,
-
Concorde benzinli 2.0 kırmızı olacak…
Sizin aracı işini görsün diye alacak adam alır. Kaportaya gözü takılmayacak.
220 bine benzin 118 bin km de optima varken, 200 bine sizin araç satılması zor 150 civarı gidermi o bile şüpheli sanayiye yolun düştümü yolunmuş kaza çeviriyorlar.
Aracın iyi yanı 13-14 yıldır sizde olması çevrenizde aracı bilenlerin kilometreye kaportaya takılmadan araca talip olan çok olur .
Bulunduğunuz bölgede tutulmasıda ayrıca avantaj
Benim kişisel görüşüm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Klima, günümüzde bir araçta aranan en önemli özelliktir. Araç eski de olsa, klimayı faal hala getirebilirsin. Bu yüzden orijinal kliması olan bir araç, aynı aracın klimasız modelinden her zaman değerlidir, tercih sebebidir.
-
hocam heves kırmak gibi olmasın ama r21 serisinde en boş ve tutulmayan kasaya sahipsiniz. araç hem optima hem 1.6. modeli manager veya concorde olsa ve motoru 2.0 olsa çok daha yüksek fiyatlara giderdi. 1.7 gts modelleri de tutuluyor ama 1.6 optima maalesef.
şöyle düşün. tempra alıyorsun ama 1.4 s modelini alıyorsun yani dijital olmayan hidrolik olmayan çevirmeli camlar vsvs. r21 serisinin can alıcı modeli 2litrelik concorde modelidir.
aracınızın değeri ise minimum 80 bin maksimum 150 bin arası olduğunu düşünüyorum. 200 bin liraya çok zor satar gibime geliyor. o paraya eski kasa corolla corsa , proton rover gibi modeller var.
-
masrafsız reno almak isteyen adam optima değil, europa alır hocam o fiyatlara.
-
Hocam burdaki insanlarla benim tecrübelerim çok farklı. Geçen hafta talihsiz kaza geçirdim kapıyı 1.5'a değiştirdim. Bölge bölge farklılık oluyor bence.
-
Arabanın kaça nasıl satılacağını kimse kestiremez. Burada söylenenler sadece size fikir vermek amaçlı siz sahada yaşayarak öğrenirsiniz.
Sizin aracınız benim kriterlerim dışında olsada 21 cıncorde kırmızı gençlik yıllarımın bir özentisidir.
Ayıracak bütçem olduğunda mutlaka ikisinden biri 21 veya tenora alır keyif için binerim.
Satılmaz denen 2 eski aracımı satma hızım
2012 model Fiat panda gece ilan verdim sabah ilk arayana satıldı.
2012 model aveo ilanı verdim ertesi gün satılıyordu. Alıcı yüzünden bir hafta sonra zorlanmadan satıldı.
Satılmayacak araba yoktur sadece doğru fiyat yazılmayan araba vardır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- ihaleden araba almak
- fiat egea vitesi kontrol ettirin uyarısı
- karoserde ezik ve çizik ne demek
- ani fren nasıl yapılır
- enjeksiyonu kontrol ettirin ne demek
- bmw m4 csl
- dacia fiyat listesi
- ford mondeo 2022
- kia ev4
- byd iş ilanları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X