Şimdi Ara

QUiKNET fiyat indirir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bildiğiniz gibi QUiKNET ile 24 ay sözleşme imzaladığımızdan 12 ay sonra fiyatını ttnet in şuanki fiyatlarına çeviriyor,

    peki 12 sonra internet fiyatları düşerse biz bu fahiş ücreti ödemeye devam edermiyiz? yoksa QUiKNET de indirim yapar mı sizce??



  • Risk bu belle olmaz ki bugün başvurursun 1 senelik sözleşme yapar 3 ay sonra fiyat düşer senin sözleşmeni kapsar veya kapsamaz ona kalır yada 1 senelik sözleşmeyi fesettiğindeki yaptırımlara dikkat et

    ben bu aralar biri yi tercih ediyorum sözleşme yok bişi yok anında iptal edebiliyosun.
  • Ben internet servis sağlayıcısı olsam, Quiknet gibi yapmazdım... Bunu aklı başında olan kimse yapmaz.
    İnsanoğlu aç gözlüdür. Şimdi Quiknet Telekomun elindeki bütün müşterileri çekicek.
    Müşteri de gidicek tabi. Fakat Telekomun Tellcoma a yetişmesi için 5 yıl falan harcaması gerekicek. Bu 5 yıl boyunca, Tellcom hiçbir indirim yapmıycak. Kullanıcılar itiraz edicekler neden böyle diye, fakat hiçbiri ttnet e geçmiycek çünkü hizmet orda daha kötü, yani kötü yerine kötünün iyisinde kalıcaklar. Fakat insanlar nefret edicek eğer Koc.net gibi bir firma aynı hizmeti verirse aynı ücrete ve ya biraz daha az ücrete, kullanıcılarının hepsi ona geçer.

    Ayrıca maliyet- kar olarak baktığımızda,
    kablo internetten sadece belli oranlarda indirim yapsa, mesela kablo internetten %20-10 arası yapsa, kullanıcılar tellcoma yine de geçerdi, böylelikle daha çok kar ederlerdi.
    Şimdi bana sahtekarsın sen falan filan iyiki tellcomun başında değilsin demeyin. Bunu aklı başında olan herkes böyle yapardı, eğer bu yapılmıyorsa bu işin içinde bir bit yeniği var demektir. Çünkü Türkiye'ye 100 mbit vermek çok saçma.




  • neden 100mbit vermek sacma olsun ki
  • Quiknet fiyatları mutlaka önümüzdeki sene az da olsa düşecektir. Şu anda indirimli fiyatları oldukça iyi. Ama kampanya harici olan normal fiyatlar da TTNet fiyatlarından daha iyi. Seneye o fiyattan hizmet verilse bile, her zaman daha avantajlı olacaksınız. Ama çok büyük bir ihtimalle indirim yapılacaktır. İndirimden kastım, asıl fiyatların düşmesi yani. Kampanya fiyatlarının değil.
  • indirim geliyor güya öiv düşecekti
  • İmzaladığınız sözleşmeyi detaylı incelediniz mi? Muhtemelen bu konuyla ilgili madde vardır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rabbitweed

    neden 100mbit vermek sacma olsun ki

    neden saçma değil mi?
    10 mbit i 100 e verse yine alıcısı çıkmaz mı?
    20 mbit i şimdilik 100 mbit fiyatına verse 100 mbit diye bişey duymasanız almazmısınız?
    En basitinden,bölgenize tellcom dışı başka bir internet servis sağlayıcısı gelse 10 mbit 100 lira dese 4mbit adsl kullananların hepsi geçer.

    Mutlaka demişsin Zeus ama bence mümkün değil bu fiyatlar en az 3 yıl sabit kalıcak.

    ADSL yi hatırlayın ilk çıktığında hiçbir yerde yok gibiydi 1-2 ilde vardı o kadar bir yerden şu yazıyı buldum

    'Ülkemizde ise (yazılı bir kaynağa ulaşamasam da) 1998 yılında altyapıyı oluşturan Alcatel firmasının Çanakkale şenliklerinde ADSL tanıtımını gerçekleştirdiğini biliyoruz.'

    Doğru düzgün bir kaynak olmasa da 98 de altyapı oluştu. Quiknet te de 2008 de altyapı oluştu.
    İndirim 2003 yılında yapıldı. Arada 10 yıl olduğuna göre Tellcom neden 2013 de indirim yapmasın? Sizce de bir paralellik yok mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 10 Ekim 2008; 3:14:19 >




  • Acikcasi ben de Tellcom'dan bir indirim beklemiyorum. Indirim olmasi icin ya rekabet olusmali, ya da bu fiyat noktasinda doyuma ulasilmali yani yeni abone girisi yavaslamali. Su an Quiknet'in hali hazirdaki fiyatlari ozellikle 2mb ustu hizlarda TTNet'ten daha iyi. Ancak o kadar az yerde var ki TTNet henuz tepki gelistirme ihtiyaci hissetmiyor. Quiknet once yayilacak, TTNet'i rahatsiz edicek, TTNet fiyatta rekabet etme ihtiyaci hissedicek, Quiknet de ona tepki verecek... 2010'dan once Quiknet ucuzlarsa cok sasiririm.
  • Arkadaşlar;

    bu kadar şikayeti okuduktan sonra quicknet e geçmeye korktm inanın....

    http://www.sikayetvar.com/bc-sikayet_oku-co-Detial-0-8063-0-0.html
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ciko44

    Arkadaşlar;

    bu kadar şikayeti okuduktan sonra quicknet e geçmeye korktm inanın....

    http://www.sikayetvar.com/bc-sikayet_oku-co-Detial-0-8063-0-0.html



    Ben de ilk abone olduğum zaman hizmet kalitesinden endişe etmiştim ama sonra çıkan birkaç sorunu 1 gün içerisinde hallettiklerini görünce şaşırdım. Vaadettikleri hızı da sağlıyorlar, müşteri hizmetleri de oldukça iyi. Ben memnunum. Ama mutlaka memnun olanların yanında, olmayanlar da çıkacaktır. Sanırım benim şansım yaver gitti biraz da.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.