Şimdi Ara

Questler bitti :S Level kasmak için yeni harita tavsiyesi alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna 4 gün önce başladım. Şimdiden 40 level night elf bi hunterım mevcut. Burning Le. serverındayım.
    20ye kadar questleri yaptım daha sonra dungeonda kastım.
    Questleri yapmak için tekrar geri döndüğümde hiç quest bulamadım. Kalimdor'un kuzeyinin her tarafını dolaştım diyebilirim ama ortada quest falan yok.

Level kasmak için harita-bölge tavsiyesi verebilecek var mı? 40+ moobların olduğu ? ve buralara nasıl gidebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boqe -- 31 Mart 2011; 2:03:32 >

• Normal de böyle konulara cevap gelmez aklında olsun google amcaya bu yazdığını yazsan karşına verdiğim resim çıkıcaktı.Birde ana şehirlerde ilan tablosu olur o seni yönlendirir o yönlendirmeleri almadan gidersen bazı görev grupları görünmez aklında olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 31 Mart 2011; 9:07:39 >
    AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm
    Birde ana şehirlerde ilan tablosu olur o seni yönlendirir o yönlendirmeleri almadan gidersen bazı görev grupları görünmez aklında olsun.

Tek yapman gereken büyük sehirlere uğrayıp bu görevleri alman. Genelde sehrin tam ortasında(bank yada AH civarlarında) kocaman bir tablo olur. Burdaki questi alırsan o quest senin için en uygun bölgeyi belirtir.
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • @Alkımm

O map neymiş öyle ya.

Neyse ben yine Hero's Call akar.

Zaten şu ana kadar 2 kere Hero's Call almalık duruma geldim.
    73'üm henüz, Nortrend'in ilk mapinde oradan oraya sürükleniyoruz bakalım.

Orijinalden alıntı: mogosan

level kasmak için quest üzerinde yoğunlaşman gerekmez,rdg yapabilirsin.Bana soracak olursan level kasmanın en zevkli ve kolay yoludur.

Cataclysm'in 1-60 arası questleri oldukça zevkli bence. Ben dg lere arada bir giriyorum. Takip etmek için.
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Normal de böyle konulara cevap gelmez aklında olsun google amcaya bu yazdığını yazsan karşına verdiğim resim çıkıcaktı.Birde ana şehirlerde ilan tablosu olur o seni yönlendirir o yönlendirmeleri almadan gidersen bazı görev grupları görünmez aklında olsun.

ibretlik olmuş + exp

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.