Şimdi Ara

QUEST BUG BULDUM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu kestiğiniz yaratıklardan düşen quest itemleri bulmakta bazen zorluk çekebiliyoruz mesela demon horse shoes gibi bala mala buldum sizinle paylaşayım dedim....

oyundayken herhangi bi internet explorer sayfası açın kalsın
    keseceğiniz yaratıkların az olduğu toplu olarak saldırmayacağı bi yere geçin sonra alt+tab fonk. ile diğer exp. sayfasında gezinin dolaşın sonra oyunu kontrol etmekk için geri döndüğünüzde size saldıran quest yaratığını kesin ve yerdekini görün bu 8/7 oranında çıkıyor

• normaldede çıkıo
  • bir yildir oynuyorum oyle birseyle karsilasmadim mumkunati yok
  • yok öyle bir durum senınkı talih den ibaret .
  • ole bısı soz konusu bıle olamas BEN ONA BAL derım
  • hahaha birakin böyle çocukca işleri gidin bari bi falciya hangi horseyi kesmem gerektigini sorun.
  • knighta dönmüş burası bug filan yakında beleş koxp da yayarlar
  • bu oyunda tek bir quest bug var ora bomba toplama 200 bomba topla 199 unu kasaya koy sonra git 1 tanesini göreve ver

görevi tekrar al sonra 199 u kasadan geri çek git 1 tane daha bomba bul al sana 200 adet bomba başkada yok bug..... ban ban ban
  • bencede aga baldırtehlikeli
  • alt+tab ne ilgisivarya bırakında adam gibi oynıyalım

• yuh diyorum artık başka birşey diyemiyorum kardeş ben daha etrkili bi yol biliyom amuda kalkıp kesiyon sonra monitörüde ters çevirip sallıyon hepsinden düşüyo HhauHAUhauHAU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ¬HypeR¬ -- 1 Ocak 2007; 13:20:46 >
  • yok hiç öle olurmu ilk ayağa kalkcan torba çık çık çık die 30 kere bağırcan sonra gaffur dansı yapıp demon hose kescen 2 tane birden vercek
  • Arkadaşlar siz ne berbat muhalafetçi adamlarsınız ya.Birisi bir yorum yapıyor ve herkesde onu sövercesine kelime yağmuru yağdırıyor.Yaw bi hoşgörü denilen olay var,adam yapmış yorumunu iyi veya kötü daha ne sövüyorsunuz anlamadım walla.Yanlışı varsa bile efendi gibi ibraz edin allah allah bu kadar mı zor bunu uygulamak.Ne cins adamlarsınız.Ne öle birisi :P yapar birisi ban ban ban der (sanki kendini savaşta zannediyor yada eline çocuklar gibi vermişin bir tabanca misali ban ban ban...size BAN esas.).Lütfen arkadaşlar kendinize adam gibi muamele istiyorsanız sizin de karşısındaki kişilere adam gibi muamele edin.Doğruları tebrik edelim yanlışları güzelce ibraz edelim ve kötü muhalefetlere girmeyelim...
  • quote:

Arkadaşlar siz ne berbat muhalafetçi adamlarsınız ya.Birisi bir yorum yapıyor ve herkesde onu sövercesine kelime yağmuru yağdırıyor.Yaw bi hoşgörü denilen olay var,adam yapmış yorumunu iyi veya kötü daha ne sövüyorsunuz anlamadım walla.Yanlışı varsa bile efendi gibi ibraz edin allah allah bu kadar mı zor bunu uygulamak.Ne cins adamlarsınız.Ne öle birisi :P yapar birisi ban ban ban der (sanki kendini savaşta zannediyor yada eline çocuklar gibi vermişin bir tabanca misali ban ban ban...size BAN esas.).Lütfen arkadaşlar kendinize adam gibi muamele istiyorsanız sizin de karşısındaki kişilere adam gibi muamele edin.Doğruları tebrik edelim yanlışları güzelce ibraz edelim ve kötü muhalefetlere girmeyelim...

+1

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F0188DFF7 -- 1 Ocak 2007; 21:50:11 >
  • bir gün bunla alakası yokta sırf kastım demon horse görevi anca bitmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyyyboy -- 1 Ocak 2007; 22:02:11 >
  • okunmuş klavye kullanın kesin çıkıyo ramlerde üflenmiş olsun tamamdır üfürüğü güçlü hoca tanıyorum istiyen pm atsın söyliyim

Beyler onun yerine STR char kullanıyosanız takın peşinize 5-6 mob sonra kesin alayını çok daha hızlı biter görevler İNT char sahibiyseniz denemeyin sonu hüsran olur...
  • siz harbi boş adamlarsınız maksat makara yapmaksa gidin samimi arklarınızla makara yapın ben bişey buldum paylaştıom buraya salakça şeyler yazanlar çoluk çocuk gözüyle bakıyorum sanki kitap eleştiriliyo ben denedim oldu ve bizim arklarda deniyor ve oluyor böyle abuk sabuk mesj yazacaksanız hiç yazmayın gidin okulda makara yapın 13-17 yaş grubu okumasın

bu arada madem salak salak yazı yazacağınıza deneyin nobranlık yapmayın
  • bu forumdaki kimseye bişi sölenmio direk dalga geçiolar ama haklılar bencede şans
  • beles koxp zaten var bu arada nobran e diye soran varsa bu kisi hyper ve ufoslash arkadasimiz onlar neymi bi pm uzaginizda bilmek isteye pmlesin beni
  • bakın size demon horseden 60görew torbası 150 sos-som düşürmeyi anlatim şimdi bi hocaya gidin klavyeyi monitörü okutun silkroadu cdye çekin onuda okutun sonra herşeyi ters çevir amuda kalk int exploleri aç seninkide buna benzemiş hojam ya öyle şeymi olur

FeYk
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.