Şimdi Ara

Queen QTab 100 tablet wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bir adet "Queen QTab 100" tablet almıştım. tabletin wifi si zayıf olduğu için geri gönderecektim ama gönderemedim çünkü onu düşürdüm..düşmeye karşı garanti yok sanırım. yani klavye kılıf tuzağına düştüm. kılıf normalde korumak içindir. bunlarınki garantiden ve geri iadeden kurtarma operasyonu. kılıfı dikey tutunca pat diye düşüyor. biraz hasar görünce de garanti de uçuyor. (bunu diğer alıcılar uyansın diye yazdım) benim soracağım soru şu; wifiyi güçlendirebilir miyiz? saygılar...

• alitas2000 A kullanıcısına yanıt
    http://forum-androidmarket.com/konu-tablet-wifi-guclendirme.html

http:// forum-androidmarket.com/konu-tablet-wifi-guclendirme.html

surayı bi incelemenizi tavsiye ederim işinize yarar.Ne olsa garantide gitmiş...
  • selam.teşekkürler. verdiğin linki inceledim. Onu uygulamak istedim. Benim tabletin wifi antenini bataryanın altına yerleştirmişler. Sökmesi zor oldu .hasar gördü . Daha güçlü bir anten takmak istiyorum. Böyle bir anteni nerden bulurum onu araştırıyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitas2000

selam.teşekkürler. verdiğin linki inceledim. Onu uygulamak istedim. Benim tabletin wifi antenini bataryanın altına yerleştirmişler. Sökmesi zor oldu .hasar gördü . Daha güçlü bir anten takmak istiyorum. Böyle bir anteni nerden bulurum onu araştırıyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Saygılar.

videyoyu ıyı ızlemedın sanrım anten orda var adamlar eskı antene kablo eklıyolar bukadar anten aslında bı kablodur bunu Yurtta ogretmenler odassının ınternetıne gırmek ıcın yaptık notbookun wifisini bulduk alımınyum ile tutturulmustu bu antene 15-20 cm kablo ekleyıp fan delıgıden cıkardık e beleş internet

• selam .sanırım videoda yerini değiştirdikleri o anten denen şeyi tahrip ettim. Şimdi sade bir kablo kaldı. Anten dediğim kahverengi muhtemelen bakırdan bir devre parçasıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam . sanirim olay omurcan185 arkadasin dedigi gibi. kablou bir delikten cikardim. kisa oldugundan biraz daha kablo ekleyip lehimledim. arti anten olarak 1 metre kadar uclari acilmis dortlu [tek de labilir ] adsl kablosunu parmagima sarip sarmal portatif bir anten yaptim simdi cok daha iyi. tabi antenin durusu onemli. ayarlamak lazim. resim eklemek istiyorum olursa tabi. saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.