Şimdi Ara

Quantum Break | Xbox One (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
6
Favori
24.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu ara şimdi önsipariş verene yanında;

    -Alan Wake Geriye Uyumluluk
    -Alan Wake American Nightmare DLC Geriye Uyumluluk
    -Quantum Break PC sürümü yanında veriliyor.

    Bence hiç fena değil.
  • Valla suraya gelip (sacma sapan gifli mesajlar atip kendini komik sanan tipler disinda) MS ile dalga gecenler bence sonuna kadar haklidirlar, kimse kusura bakmasin.

    Ben her iki platform da MS'inmis, yok her ikisinden de para kazanirmis bilmem. Bana mi kazaniyor parayi? Ben PC ve Xboxu iki ayri platform kabul ediyorum, eger bir oyun PC'ye de geliyorsa o oyun Xbox exclusive falan degildir. "Microsoft exclusive" obegi basli basina yeterince komik geliyor bana zaten, ona hic girmeyeyim. Zaten pek vakit bulamamamdan oturu Xboxu satmam kolay kolay, fakat boyle sacma sapan isler aletin prestijini dusuruyor baska bir sey degil. Tum gun oyun oynayabilecek durumum olsa konsolu degistirirdim muhtemelen.

    Edit: Oyundan hala umutluyum, o konuda fikrim degismedi.

    Edit 2: Trailerda niye hala XB exclusive yaziyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 11 Şubat 2016; 17:42:36 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: süsse

    Yemişim pc versiyonunu önerilen sistem gereksinimlerine gel gtx980ti 16gb ram vs .rusya mağazasından 133 tl ye verdim xbox one için ön siparişi.

    8 GB ram ile 4 GB ekran kartıyla oynanmayacak oyun yok. Ayarları biraz düşürürsün yeter. Bu şekliyle bile 1080p de bazı ufak ayarları düşürerek rahat rahat oynanır. XO dan daha iyi grafikle oynanacağı kesin en azından.
  • Oyun 3 yıldır xbox ex diye tanıtılırken bir anda pc yede çıkıyor hakikaten son yılların skandalı quantum break oldu..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda yapilan en yerinde yorumlardan biri.
  • Oyun hala ayni oyun arkadaslar, yarin Ps4'e duyurulsa ne olur. Kalite anlaminda gerileme soz konusu degil, efsane bir oyun geliyor.

    Pc'ye cikacak olmasi neyi degistirir, biz oyunculari neden kizdiriyor bu? Xbox One i olmayip, Pc de oynamayi dusununlen sevinsin. Diger turlu olayla hic alakasi olmayip, hayatta tek sevincleri konsol fanligi olan sevimsiz tipleri ve hulooouu diye sevinclerini gormezden gelin, keyfinizi kacirmalarina izin vermeyin. Keza oyun ayni oyun.


    Xbox One durumu ilk zamanlara gore toparlasa da, hala basarisiz. Ve neslin satis anlaminda kaybeden konsolu oldu. Horizon, Halo 5, Gears of War 4... bunlar gibi AAA oyunlarda cikmali Pc'ye, guzelim oyunlar konsolun basarisizligi yuzunden az satti/satacak. Pc satislari ile gelirlerini biraz daha arttirir en azindan yapimcilar. Tomb Raider gibi harika bir oyun sadece One a cikip gerekli satisi yapamazsa, bunun yansimasi oyunculara negatif olacaktir muhakkak. Onun yerine tum platformlara ciksin, satis anlaminda gerekli geliri elde etsin. Biz de bir sonraki oyunu bekleyelim.. TR, Pc de 500 bine yakin satti. Pc icin iyi bir rakam bu, umarim QB cok daha fazla satar.

    Oyuncularda tercihlerine gore istedimleri platformda oyunlarini oynarlar..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • wNchstR W kullanıcısına yanıt
    Hocam bu da degisik bir bakis acisi. Fakat ben bir konsolu tercih ediyorsam, sahsen once kullanim rahatligina-online altyapisina, sonra da exclusive oyunlarina bakiyorum. (Boyle dusunen oyuncularin sayisi da bir hayli fazla). Begenip, tercih ettigim konsolun oyunlarinin bir baska platforma cikmasi acikcasi beni memnun etmez, tam tersine sinirimi bozar. Cunku uc platformu da alacak param yok, belli ki ben birini tercih etmisim oraya yatirim yapmisim. Ben PC gibi bir platforma yonelip hem PC ozel hem XB ozel oyunlari oynayabileceksem niye XB aliyorum, anlami nedir? (Bunu PC'deki coklu oyunculu oyunlarda hile olaylarini, aletin 2 senede bir donanim upgrade'i istemesini hesaba katmadan yaziyorum.)
  • Oyunun kalitesine lafım yok ama baştan pc ye çıkacağı duyurulsaydı daha etik olurdu. Çünkü bu oyunu oynamak için xbox one alanlar vardır bu masrafa ne gerek vardı. Ben şahsen konsolu ex oyunları için alıyorum. Öbür türlü sağlam bir pc de kurabilirdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    ne alakası var anlamadım pc ye de kol bağlayıp oynayabilirsiniz tarz falan hikaye geçin bunları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 11 Şubat 2016; 18:24:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Outlaw Torn

    Hocam bu da degisik bir bakis acisi. Fakat ben bir konsolu tercih ediyorsam, sahsen once kullanim rahatligina-online altyapisina, sonra da exclusive oyunlarina bakiyorum. (Boyle dusunen oyuncularin sayisi da bir hayli fazla). Begenip, tercih ettigim konsolun oyunlarinin bir baska platforma cikmasi acikcasi beni memnun etmez, tam tersine sinirimi bozar. Cunku uc platformu da alacak param yok, belli ki ben birini tercih etmisim oraya yatirim yapmisim. Ben PC gibi bir platforma yonelip hem PC ozel hem XB ozel oyunlari oynayabileceksem niye XB aliyorum, anlami nedir? (Bunu PC'deki coklu oyunculu oyunlarda hile olaylarini, aletin 2 senede bir donanim upgrade'i istemesini hesaba katmadan yaziyorum.)

    Adam haklı bir şey söylemiş bakış açısı alakası yok bunun.

    PC ile Xbone ayrı platformlar birbiriyle rekabet halinde değil. Xbone alan adam 300 dolara 1000 dolarlık PC kuracak hali yoktu başta.

    Sinirlenirim diyorsun bu nasıl bir bakış açısı anlayamadım senin oyununu elinden mi alıyorlar o konsoluna aynı gün aynı anda çıkacak zaten oyun. Başkası oynadı diye ağlamak neyin nesi hele zaten karşı konsol değil

    Yani aldığın xBox zaten 900 TL'lik bir alet iyi bir PC kursan 2500 TL'yi gözden çıkaracaksın her şey dahil. 2500'lik bütçe olan kişiler zaten gidip PC kuruyor. Xbonede 720p*900p arası oyun oynayıp 20-30 fps arası sürünmezsin yani.




  • bu kadar konsol fanlığı olmaz arkadaş,pc ye çıkan oyundan ps4 sahiplerine ne.

    sony önce digital oyun almamıza bir izin versin paramızla oyun alamıyoruz 1 aydır, o kart olmadı bu kart, yok cüzdana para yüklenmez ps forumunda millet kanser oluyor,

    illa türkiye mağasından al geçirelim diyor tövbe tövbe.

    not: hem xbox one hem ps4 sahibiyim ve hiçbirinin fanı değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süsse -- 11 Şubat 2016; 18:52:56 >
  • PC'de gelmesi iyi oldu, bunu da oynarım. At listeye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox one kötü durumda olması ölmesi bitmesine sevinen ps fanatikleri,microsoft xbox dan ümidini kesince ne olucak,1 2 sene içerisinde çok daha güçlü bir konsol çıkarıcak,sony de boş durmayacak ve yeni nesil çok daha erken gelicek,dolayısıyla elimizdeki konsollar 3 4 senede tarih olucak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süsse kullanıcısına yanıt
    X1 sahipleri mi alacak yenisi çıkınca?

    Yeni konsol çıktı diye kimsenin alacağını sanmıyorum. Ayağına sıkar bence Microsoft.

    En az 1,5 sene daha var diyorum ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bahsettiğiniz tercih sebeplerini etkileyen bir durum yok.

    Konsolların kullanım rahatlığı, online altyapısı, hilesiz online oyunculuk, uzun süreli kullanım ve tum oyuncuların eşit şartlarda rekabet etmesi. Bunlar benim de tercih sebeplerim ve QB'in Pc için duyurulması bunların hiç birini etkilemiyor. Kendimi enayi yerine konmuş gibi hissetmiyorum, keza bir oyunun Pc'ye de duyurulması beni hiç sinirlendirmiyorda. Aksine QB, Halo, Forza Horizon, Gears of War gibi kendi türlerinde en iyi olan oyunların daha çok oyuncuya ulaşacak olması beni sevindirir. Rakip konsollara çıkmaları zaten mümkün olmuyor. Önümüzde Ryse örneği var, oyun Ps4 için de gelseydi belki şimdilerde 2. oyun çıkmak üzereydi.

    Fakat şöyle bir durum var: Bir oyuncu Pc ile Xbox One arasında kaldıysa ve bizim tercih sebeplerimizi göz ardı ederek sadece QB gibi sonradan Pc için duyurulan oyunları göz önüne alarak tercihini Xbox'dan yana kullandıysa burada sizin haklılığınız ön plana çıkar. Ama bu şekide Xbox One'ı tercih edenlerin, Xbox One alanların %1'i bile olacağını sanmıyorum. Üstelik Xbox One ve Pc çok ayrı platformlar. Pc'den konsol performansı almak için ayrılması gereken bütçe ve kaç yılda bir upgrade edilmesi gerektiği malumunuz.

    Oyun hala Quantum Break, beklediğimiz kalitede çıkmak üzere. Pc'ye çıkacak diye üzülmeye gerek yok, bunun sizin oyun zevkinizle alakası bile yok. Bakın keyfinize..




  • Bir PC sahibi olarak sevindim bu habere. Xbox One almanın hiçbir mantığı yok diye söylüyorum zaten. PC al keyfine bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 ve sağlam Pc'si olan arkadaşlar için çok iyi bir olay olmuş trolluk yapmadan sevinenler haklılar.
  • Ben malesef her oyun her platforma çıksın ne güzel işte olayına katılmıyorum. Eskiden mantıklı geliyordu her oyun her platforma çıksın ne güzel diye ama düzgün düşününce malesef o kadar akla yatkın olmadığını düşünüyorum. Ayrıca xbox exc oyunları istisnasız olarak çıktıktan 1-2 ay sonra 60 dolardan 30 dolara düştüğü için quantum breaki scalebundu recoreu mecoreu zaten almayacağımı ve windowslu bir pc sahibi olmadığımı, mac işletim sistemi kullandığımı şimdiden belirteyim. Yani oyunu önspiarş verdim pcye gelince elimde patladı falan gibi bir durumum yok :) O yüzden tamamen tarafsız olarak konuşcam.

    İlk başta söylemek isterim ki yıllarca xbox one exclusive diye yırtındığın oyunun çıkmasına 1 hafta kala çıkıp "pc içinde geliyor bak ne güzel herkes oynayabilecek" demek ap açık rezilliktir. Rezillikten öte, özellikle exclusive olarak lanse ettiğin oyunları oynamak için xboxone tercih etmiş kişilere yapılmış büyük terbiyesizliktir. Zorlasan dolandırıcılığa kadar bile gider... High end bir PC sistemi olduğu halde sırf microsftun "bu oyunu sadece bu konsolda oynayabilirsiniz" diyerek lanse ettiği tomb riderı, quantum breaki vs. oynarım diye xboxone alan adam ne yapıcak? Şu satten sonra neresine şaapacak konsolu???

    Konsol demek exclusive oyun demektir. Mario kart mı oynamak istiyorsun gidip nintendo alırsın. God of war mı oynamak istiyorsun playstation alırsın. Shenmue mi oynamak istiyorsun gider dreamcast alırsın. Halo mu oynamak istiyorsun gider xbox alırsın, Wow mu oynamak istiyosun gidip pc toplarsın. Bakmazsın yani gamepadine, yazılımına cartına curtuna. O oyunu oynamak istiyosan o konsolu alırsın. Öncelik budur... Bu oyunların hepsi her platforma çıksa zaten konsol diye bir kavram olmazdı. Eğer olay koltuğa yayılıp tvden büyük ekranda oyun oynamaksa, en basitinden asusun rog g20leri gibi konsol boyuntunda pcleri var. Alıp koyardın tvnin altına çıkan bütün oyunları oynardın... Ama durumöyle değil, konsolun konsol olmasını sağlayan şey exclusive oyunlardır. Sen çıkıp exclusive oyunları başka platformlara yayarsan, konsolu bu excleri oynamak için almış kişilere saygısızlık edersin. Hele şimdiki gibi exclusive dediğin oyun için, çıkmasına 1 hafta kala "pc içinde çıkarıcaz ehe ehe ne güzel değil mi" diyosan, bu dediğim gibi dolandırıcılığa kadar gider...

    En azından ta en başından çıkıp kardeşim bu exclusive değil demeleri gerekirdi ki millet tercihini ona göre yapsın. Zaten oyunlar PC'ye 1 haftada port edilmiyor. Aylar belkide oyun yapımı ile paralel ilerleyerek yıllar süren bir süreç. Yani microsoft bir yandan oyunu PCye port ederken bir yandan da sunumlarda Quantum Break'in altına "Xboxone Exclusive" ibaresini utunmadan sıkılmadan eklemiş demektir. Bu çok büyük bi olay. Bunun pek arkasında durulacak tarafı yok. Bence bundan phil spencer mı sorumlu kim sorumlu bilmiyorum ama phil spencer twitterdan "bakın herkes oynayabilecek ne güzel değil mi" diye tatlı su hümanistliği yapmak yerine çıkıp "biz bi b.k yedik, makina satmak için exclusive olmayan oyunu exclusive diye lanse ettik. quantum break oynamak için para verip xboxone alan kişilerden özür dileriz, konsolu iade edebilirler" tarzı bi açıklama yapması gerekir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 11 Şubat 2016; 23:38:26 >




  • Xbox almamak gerektiğini ispat eden başka bir Microsoft hamlesi. Tarihin en kötü konsolu Nasıl yapılır canlı ispatı bize kısmetmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft un konsol anlayışı tamamen PS4 ten çok farklı yada artik xbox one markasini one cikarmaktan ote windows10 u one cikarmaga oncelik veriliyor.Şimdi sormazlarmi adama bu konsolu neden alayim nicin alayim alma nedeni nedir?

    Elinde cok iyi bir pazar payina sahip isletim sistemi zaten varken,herkes tercihini büyük bir çoğunlukla Windows 10 dan yana kullanırken ,kalkıpta illaki Windows 10 oyunculuğunu one çıkarmak istiyorsan bunu Xbox One a özel duyurulan bir oyunla ile yapmiyacaksin. Yap pc exclusive,kendi mağazadan sat .Sadece pc ye özel yap.Microsoft stüdyon yokmu senin? Ilgini isletim sistemine boyle cek.Nedir bu ortak exclusive anlayışı .

    Senin konsolun rakibinden zaten geride kalmış bırak Windows 10u.O zaten başarılı.Konsoluna öncelik ver özel kıl,fark yarat.Benmi öğreteyim onuda :)

    Bir oyuncuya konsol alma nedeni
    nedir diye sorsan ilk cevap özel oyunları oynamak demek olur.

    Ama sen hala ısrarla Microsoft ex diyip ortak marka anlayışına giriyorsun.Satışların düşük diye oyunun fazla satması için pc yede cikartiyorsun .Bir yandan daha fazla satayım derken Xbox markasını ikinci plana atıyorsun. Konsolu alanlara haksızlık ediyorsun.

    Bunları illaki dusunmuslerdir ama neye göre böyle bir hamle yapılıyor ,Çözemedim.

    Okadar zenginsin istediğin her firmayi alır yada özel kılar yada kuracakken hala bu işlerle uğraşıyorsun ya Microsoft ben nediyeyim sana.Yapamadım şu konsola ömürlük yepyeni özel oyun.Sonra neden eleştiriliyorum konsolum satmiyor. Bu düşünce ile dahada hiç satmaz.Ancak benim gibi alışkanlıklarından vazgeçmeyen kullanıcılar alır konsolunu.Başka yeni oyunculardan konsolunu almani bekleme artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 11 Şubat 2016; 22:22:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.