Şimdi Ara

Qualcomm'un yeni Snapdragon 865 chipseti 200 megapiksel kameraya sahip telefonları mümkün hale getiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • 200 megapiksel kameralı bir telefon hayal gibi görünse de Qualcomm'un yeni Snapdragon 865 cipseti bu durumu hayal olmaktan çıkarıyor. Qualcomm, üçüncü yıllık Snapdragon Teknoloji Zirvesi'nde tanıttığı Snapdragon 865 chipsetin 2020 yılında piyasaya sunulacak yüksek teknoloji telefonlarda 200 megapiksele kadar kamera desteği vereceğini duyurdu. Samsung ve Apple gibi baskın markalar, ana kameraları için genellikle 12 veya 16 megapiksel sensör kullanıyor. Oppo ve Huawei ise 48 megapiksel kamerayı tercih eden üreticiler arasında yer alıyorlar.



    Ayrıca Bkz.iPhone 12 farklı 5G hızlarına sahip olacak



    Kamera kalitesindeki yıldan yıla gelişmeler, telefon üreticileri için son derece önemlidir çünkü kameraların, yeni bir telefon seçen alıcılar için karar vermede önemli bir faktör olduğu kanıtlanmıştır. 



    Teknoloji Zirvesinde yer alan Xiaomi, 200 megapiksel kamera desteği sağlayan yeni Snapdragon 865'i piyasaya sürmeye hazırlandığı Mi 10 cihazında kullanacağını duyurdu. Bu açıklama Mi 10'un kaç megapiksel bir kamerayla geleceği konusunda merak uyandırıyor. Xiaomi'nin yakın zamanda açıkladığı Mi CC9 Pro telefonunda 108 megapiksel kamera bulunuyor.








  • Dslr'a sim card takalım olsun bitsin. Ne kamera sevdaysıymıs arkadaş!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F7CE7F94C -- 4 Aralık 2019; 13:0:12 >
  • hayret istemezükçüler gelmemiş diyecektim ki çoktan gelmişler :P
    teknolojinin gelişmesini neden istemez insanlar anlamam. 1000 mpx e kadar yolu var umarım 875 te daha çok yol kat edilir.
  • haberin ana sayfa görselinde neden iphone var peki :)

  • En az 1TB depolama birimi ve UFS'nin en hızlı versiyonu kullanılmalı ki yüksek megapiksel standartlaşabilsin. Yahu ben 48mp çektiğim fotoğrafı daha discord'da paylaşamıyorum discord'un 8mb dosya üzeri paylaşımı paralı olduğu için. Standartlar hiç eşit düzeyde yükselmiyor.
  • Yine başladı MP savaşları! 500mp yapın hadi..



    Ayrıca; marvel vs de artık bu cihazlarla çeker filmlerini

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.