Şimdi Ara

Quadral Quintas 500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Quadral Quintas 500 normalde ev sinema sistemleri için sanırım. Peki müzik amaçlı bir sistemde performansı nasıl olur, bilgisi olan var mı?
    Ayrıca receiver olarak Yamaha Rx-v359 modeli uygun olur mu?
    Müzik amaçlı bir sistem düşünüyorum ama arada film izlemek de fena olmaz diye düşündüğümden bu şekilde bir sistem tasarladım. Düşünceleriniz nedir?



  • @haka kardeş Quadral Quintas 500 modelini geçen sene dinleme imkanım olmuştu ama müzik dinlemek öncelikli ise senin için bence bu sistem istediğin performansı veremiyebilir. Ben açıkcası müzik performansını pek beğenmemiştim ama sen de dinleme imkanın varsa dinle derim Ama sinema için diyorsan bana gayet iyi geldi hem fiyatı da makul seviyede Yamahanın anfisi ni ise teknosa da jamo marka hoparlörlere bağlı iken dinlemiştim tabi orada bir karara varmak çok zor ama fiyat itibari ile oda makul seviyede sayılır iyi bir ikili olabilirler ama uyum konusunda bir şey diyemiyeceğim çünkü quadral quintas 500 ü yamaha rx-v359 a bağlıyken hiç dinlemedim.




  • arkadşım önce dediğin gibi Quadral Quintas 500 sinema için dizayn edilmiş bir seri.o yüzden müzik için beklidiğin kadar iyi bir perfonmans vermez sana bende zamanında dinlemiştim Quadral ı ama müzikte pekte iyi bir perfonmans alamamıştım düşündüğün anfi ile Quadralı sinema için kullanırsan seni tatmin edeceği kanaatındayım çünki yamaha sinema için başarısı büyük olan bir firma.bunlar benim düşüncelerim tabi yinede sen bilirsin
    saygılarımla
  • Beyler bu sistem için amfi şart mı? Bende amfi yok da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.