< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qnoops -- 7 Şubat 2020; 18:37:13 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qnoops -- 7 Şubat 2020; 18:37:13 > |
Haber etse bari çok güzel olurdu. Çevirimiz boşuna gitti şimdi.
|
Hocam biz de yaklaşık 2 günde yamayı hemen çıkartalım diye çırpındık yarın da yayınlayacaktık. Neyse artık isteyen istediği yamayı kullanır diyelim. Burada konusu da açılmıştı ne zaman önce ama sağlık olsun.
|
parayla çeviri yapıp yasal olmayan şekilde birde onu pazarlasa burda reklam yapsa vs uzaklaştırma yemezdi illaki
eline sağlık kardeşim sen bildiğin yoldan gitmeye devam et ![]() |
Darısı bizim başımıza hocam, konularımızda sürekli tartışmalar oluyor malum. Helalinden bir ban yersek en azından gözümüz açık gitmez.
![]() ![]() Ancak sıkıntı yok biz böyle şeyler oldukça daha çok hevesleniyoruz, gümbür gümbür de geliyoruz. ![]() Kimse sessizliğe aldanmasın, fırtına öncesi de sessizlik diye bir şey vardır.. unutmamak gerek. ![]() |
Hocam bekliyoruz şahsen ne yazaman yapıcaklar diye bir yandanda çalışıyoruz. Burada söylenecek bir şey yok fakat sessizliğim kimse aldırış yapıp hemen bittiler gittiler diye düşünmesin. Fırtınalı günler daha yeni başlıyor
![]() ![]() ![]() |
Gelelim Zurnanın zort dediği yere Türkçe yama için Bağış diye zorla para isteyenlerin yancıları uzun uzun Bağış yada yardım toplamın hukuku açıdan hükmü ve vergi olarak karşılığı yoktur yazarlar.
Madde 6 - Kişiler ve kuruluşlar, yetkili makamdan izin almadan yardım toplayamazlar. Ancak, kamu yararına çalışan dernek, kurum ve vakıflardan hangilerinin izin almadan yardım toplayabilecekleri, İçişleri Bakanlığının önerisi üzerine Bakanlar Kurulunca belirlenip ilan edilir. İzin alınmadan girişilen yardım toplama faaliyetleri güvenlik kuvvetlerince derhal menedilir ve sorumlular hakkında kovuşturma yapılır. Madde 7 - Yardım toplama faaliyeti birden fazla ili kapsıyorsa İçişleri Bakanlığından, bir ilin birden fazla ilçesini kapsıyorsa o ilin valisinden, bir ilçenin sınırları içinde ise o ilçenin kaymakamından izin alınır. ![]() |
Efendi adama niye uzaklaştırma veriyorlar yahu?
|
Çok fazla teşekkür etmekten dolayı 4 gün tatile göndermişler (yersen)
Hiç şaşırmadım yarın öbürgün burda tool paylaşanlarada bir kulp takarlar uçururlar siteden. |
@Qnoops 'a yaptırım uygulayarak , bizim ona karşı olan sevgimizi daha da arttırdınız.Ama bu sefer meyve veren ağacı taşlatmayacağız
![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-23432EFBA -- 6 Eylül 2019; 0:39:43 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qnoops -- 13 Eylül 2019; 15:18:18 > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|