Bildirim
QHD IPS Monitör Tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
ucuz ıps panelli monitörler genelde iyi olmadığı gibi pahalısı da bazen kötü çıkabiliyor, bende bu gün bir sipariş geçtim eğer sıkıntı çıkmazsa burada paylaşırım ne aradım ne bulduğumu...
-
Ben Muhasebeciyim monitörü iş için alacağım. Beyannameler,raporlar,Excel tabloları vs.kullanmak için ve 27 inç istiyorum.
Forumda ve youtube bazı videolarında, 27 inç alacaksanız 2K QHD olsun ama ekranda VA olsun denildi. Bende aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum.
Samsung LS27CG510EUXUF 27 inç Odyssey G5 QHD 1ms 165hz FreeSync Düz Ekran Oyun Monitörüamzn.eu
Samsung LS27CG510EUXUF 27 inç Odyssey G5 QHD 1ms 165hz FreeSync Düz Ekran Oyun Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayarhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0C245NVH2?ref=cm_sw_r_apan_dp_Q9AAX4S2NAC2ZZFQ3K45&ref_=cm_sw_r_apan_dp_Q9AAX4S2NAC2ZZFQ3K45&social_share=cm_sw_r_apan_dp_Q9AAX4S2NAC2ZZFQ3K45&starsLeft=1&skipTwisterOG=2
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
tercih meselesi hocam bende şu monitörü aldım
PHILIPS 27M1F5500P
-
Hepimiz sorunsuz güle güle kullanalım hayırlısı ile.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Görüş ve yorumlarını paylaşan herkese teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Asusun VG27AQ1A modeline inceleyebilirsiniz. Sağlam bir monitör.
-
1.5 ay önce aldım, çok güzel bir monitör, renkleri çok iyi üstüne ayrıca standı çok iyi, yükseklik ayarı olsun eğimi vb. istediğin şekilde yapabiliyorsunuz, cuma günü indirimde incehesap'ta bulursanız kaçırmayın en son 6000 tl görmüştüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 2 Temmuz 2024; 10:15:16 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X