Şimdi Ara

QCY Kullanıcıları Kulübü (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.279
Cevap
54
Favori
183.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • devil67 D kullanıcısına yanıt
    T5 modelinin kronik sorunu kutunun şarjı %30'dan düşük ise kulaklıkları kutuya koyduğunuzda kapanmıyor. Yani aklınıza geldikçe kutuyu şarj edip %30'un altına düşürmemeniz lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler dediğiniz gibi kutuyu şarj edince düzeldi yanlız şarj %60 gösteriyordu. Birden kırmızı oldu yüzde 20 yüzde 10 oldu tek kulaklık şarjı bitti diğeri çaldı bi garip oldu ama daha sık şarj etmek lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reanimate

    Denetim masası , ses , iletişim bölümüne girip .

    Hiçbirşey yapma yı seçtim sağ kulaklık ta düzeldi . ama sol kulaklık hala gidip geliyor.


    Bendeki bluethooth adaptör eski 2.1 eğer denersen düzelirse bende alırım yeni bir adaptör.

    Alıntıları Göster
    Sorunumun ne olduğunu buldum wifi ağı yüzünden sağ kulaklıktan ses geliyor ama solda kesilmeler oluyordu wifi yi kapayınca bu sorun ortadan kayboluyor.




  • M1 pro nun silikon kancalarını kaybettim. Temin edebileceğim bir yer var mı? Aynısı olmasına gerek yok yeter ki uyuşan bir kanca olsun. Kullanmayan biri varsa ondan da alabilirim. Yardımcı olabilecek kimse var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba,

    En çok bahsedilen konulardan bir tanesi kutuya yerleştirme sonrası cihazın halen telefona bağlı görünmesi;

    Bu sorun ile ilgili benim yaşadığım iki ihtimal var 1.'si kutunun şarjının az olması, diğer bir sorun ise kutudaki şarj uçlarının kulaklık şarj pedlerine temas etmemesi durumunda şarj başlamadığı için kapanmayarak bağlı kalması sorunsalı. Maalesef bu kulaklıklar shutdown edilemiyor, Redmi AirDots modelinde bu sıkıntı yok mesela.

    Görüşme kalitesi konusunda söyleyeceklerim şunlar olabilir;

    Kalabalık ortam, otobüs metro vb yerlerde pasif gürültü engelleme olduğu için çevre sesleri daha çok algılayabiliyor ama sakin ortamda ya da evde mikrofon kalitesi güzel. Hatta rüzgarsız normal havada dış mekan konuşmada da durumu kurtarıyor çoğu zaman.

    Bilgisayara bağlı kullanım hk;

    Arkadaşlar eğer yeni bir bilgisayarınız yoksa ses kesilme ya da kesik gelme sorunu maalesef kaçınılmazdır. Eğer kulaklığı sağlıklı bir şekilde kullanmak istiyorsanız minimum Bluetooth 4.2 veya 5.0 kullanmanız gerekiyor. Eğer bilgisayarınızın bluetooth versiyonu 3.0 Edr ise benimki gibi,hem seste kesilme veya kesik gelme sorunu yaşayabilirsiniz zira kullanılan Bluetooth modülünün band genişliği kulaklık talebini karşılamıyor (Band genişliği sorunu) bluetooth dongle alarak bu sorunu çözebilirsiniz.

    Kalabalık ortam veya mekanlarda parazit ve ses gelip gitme sorunu hk;

    Arkadaşlar bu sorun önceki kulaklığım Redmi AirDots'da nadiren başıma geliyordu bu kulaklığı uzun soluklu kullanamadım ama sinyal mesafesi kesinlikle zayıf değil (Mi 9T kullanıyorum) , bunu ölçecek fırsatım oldu. 2.4Ghz yaygın kullanılan bir frekans aralığı ve aşırı yoğun olduğu bölgelerde çok sık olmamakla birlikte bu sorun yaşanıyor maalesef.

    Ayriyetten ve özellikle hepsiburada'dan kulaklık alırsanız başınıza gelecekleri de özet geçecek bir yazım var onu da şöyle bırakayım;


    Kulaklık fiyat ve performans odaklı bir ürün bunda sıkıntı yok lakin şu geçtiğim aşamalar hakkında bilgi vereyim ki alacak arkadaşlar bu duruma kendilerini hazırlasınlar;

    Malumunuz ürün satıcısı sitenin kendisi olunca gerek iade, gerekse garanti konusunda üzmez diye düşünerek almış bulunduk. Her 2 üründe de sağ ve sol kulaklık bataryalarının birbirinden az gitmesi sorunsalı çıktı. Yani sağ kulaklığı 4 saat ara ara kullanıyorsunuz , solu ise 8 saat kullanabiliyorsunuz. bir arada kullandığınız zaman birinin şarjı diğerinden 2 saat önce bitiyor. Bununla alakalı iade talebi oluşturduk , gönderim süreci tamamlandı, site ürünü teslim aldı, ürün daha hiç incelenmeden reddedildi ve hepsiburada işin içinden sıyrılarak ürünü geri iade edip teknik servise pasladı. Şimdi madem böyle bir durum var neden satıcı olarak bilir kişi ya da teknik servise yönlendirmeden direkt geri gönderiyorsunuz.? Ya da madem böyle bir durum var neden ürünü kendiniz alarak müşteriye zaman kaybettiriyorsunuz ? Madem arıza takibi ve tespitini teknik servisiniz yapıyor direkt gönderin o zaman teknik servis versin kararını.

    Bu şekilde tam 1 hafta zamanımı yediler daha da teknik servis ile uğraşacağız bakalım oradan da net bir cevap çıkacağından umudum olmadığı için kulaklıkları mecburen bu şekilde kullanacağım. Herkes bu kadar şanssız olmayabilir ama şansınız yaver gitmediğinde kendi sattığı ürünün arkasında durmayan ve hijyen bahanesine sığınıp , ben malı sattım, fişmekan teknik servis ile uğraşırsın diye cevap veren bir firma var karşınızda. Bu arada iade ederken açıklama kısmına arızayı net olarak düştüm ve kulaklığın kullanılmadan bu arızanın tespit edilemeyeceğini tahayyül edecek birileri vardır karşımda diye düşündüm ama nafile...

    Bu durumdan dolayı Can'ım memleketimden bu ürünü alacak arkadaşlar, ucuza temin edebiliyorlarsa öncelikli yurtdışı sitesinden, beklemek istemiyorlarsa yerel internet siteleri veya satıcılardan almalılar.

    Saygılarımla.




  • İki hafta önce qcy t5 modelini aldım. 2 gün önce sağ kulaklık telefona bağlanmamaya başladı ama ışığı vs yanıyordu. Bu gece internetten baktım ve kulaklığa reset attım. Bu sefer sağ kulaklıkta ışık da gitti sadece sol kulaklık reaksiyon veriyor. Ne yapmam gerekiyor sadece 2 haftada bozuldu mu yoksa ?
  • Selamlar hocam bir şey sormak istiyorum. Qcy t5 model kulaklık aldım. Malum kulaklığı bağlıyorsunuz sonra tek tek kullanabiliyorsunuz. Ama şöyle bişey yaptım deneyen var mı merak ediyorum. Şuan aynı an da kulaklıkları farklı iki cihaz da kullanabiliyorum. Şuan sol kulaklık telefona bağlı spotifydan şarkı çalıyor. Sağ kulaklıksa laptopa bağlı youtubedan video izleyebiliyorum. Nasıl oluyor bu bunlar beraber çalışmıyor muydu deneyen var mıdır
  • Reanimate kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajınızı yeni gördüm. Bildirim de gelmedi işin garip yanı.

    Dediğinizi yaptım ama kesilmelerin önüne geçemedim. Alıcım Ugreen Bluetooth 4,0

    Siz sanırım dizüstünde kullanıyorsunuz. Ben masaüstünde bir türlü randıman alamadım. Ama işin garip yanı kulaklıklar laptopta çok güzel performans veriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VgrooveR

    Hocam mesajınızı yeni gördüm. Bildirim de gelmedi işin garip yanı.

    Dediğinizi yaptım ama kesilmelerin önüne geçemedim. Alıcım Ugreen Bluetooth 4,0

    Siz sanırım dizüstünde kullanıyorsunuz. Ben masaüstünde bir türlü randıman alamadım. Ama işin garip yanı kulaklıklar laptopta çok güzel performans veriyor.
    yok masaüstünde kullanıyorum.sorunu çözdüm sol kulaklığın gidip gelmesinide hallettim wifi ağını kapatıp denermisin bende wifi kapatınca bvazen düzeliyor bazen telefondan adaptöre yakın olunca sorun çıkarıyor . Bendeki sorun anladığım kadarıyla sinyal karışması.

    Şöyle bişeyde var bazen kurulumu tekrar tekrar yapıyorum düzelene kadar oluyor.

    Bende Bluethot 2.1 adaptör var.
  • arkadaşlar bugün aldım cihazı ancak sol kulaklık ya çalışmıyor yada telefon ile eşleşmiyor şarja koyunca kırmızı ışık yanıyor ama telefonla eşleştiği anda sadece sağ kulaklıktan ses geliyor problem nedir sizce
  • Merhaba Arkadaşlar

    Xiaomi 9 se kullaniyorum.İlk aldigimda kulaklık gayet iyi çalışıyordu.ama şimdi müzik - video da ses gelmiyor.konusmada sorun yok. Gelistirici seçeneklerinde codec le ilgili herşeyi denedim sorun düzelmedi.ayni kulaklığı iPhone da denedigimde çalışıyor

    Daha sonra 3 cihazda daha denedim hepsi Xiaomi cihaz onlarda da müzik - videoda ses yok.telefon görüşmesinde sorun yok. şu an Xiaomi ye özel gibi geliyor

    Böyle bir sorun yaşayan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qcy T5 kullanıyorum.

    Öncelikle ürünün dokunma hareketlerini değiştirebileceğim ya da herhangi bir şekilde kullanabileceğim bir uygulama var mı ?

    Toplam kaç çeşit dokunma hareketi var. Mesela son arayanı geri arama olarak bulamadım.

    Kaç Cihaza bağlanabiliyor ? Ben tek cihaza bağlanıyorum. 1ini kapatmadan, diğerine bağlanamıyorum.


    İPUCU: Kulaklıkları öncelike bilgisayar ve telefonumla eşleştirdim.

    Telefon ile sağ kulaklığı uzağa götürdüm bıraktım. Sonra sol kulaklığı çıkarttım ve arama moduna getirerek Bilgisayara bağladım.

    Şu an Sağ kulaklık telefon ile, Sol kulaklık Bilgisayar ile çalışıyor. Dün de 2 ayrı telefonda kullandım sağ ve sol kulaklıkları. Çok güzel bir yöntem. Kesinlikle işinize yarayabilir.
  • merhaba t7 modelini kullanan var mı ? mikrofon kalitesi nasil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azteca A kullanıcısına yanıt
    dün sipariş verdim. yarın ya da pazartesi ulaşır. yazarım hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-25D61F122

    dün sipariş verdim. yarın ya da pazartesi ulaşır. yazarım hocam.
    teşekkürler hocam. bekliyorum.
  • azteca A kullanıcısına yanıt
    ayrıca youtubedan enes özen'in inceleme videolarını izleyebilirsiniz hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • azteca A kullanıcısına yanıt
    özelden telefon numaranızı verin hocam arayayım sizi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • T7 modelini kullananlar tavsiye eder mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • azteca A kullanıcısına yanıt
    Bende dün sipariş verdim. Gelince deneyim burada bildiririm. Youtube da Enes ÖZEN var qcy t7 modelini 7 farklı ortamda mikrofon testine tâbi tutmuş. İzlemeni tavsiye ederim.
  • Jester61 kullanıcısına yanıt
    Hocam trendyol da 175 TL. ye sipariş verdim. Hoşgeldin indirim 25 TL. trendyol cüzdan 10 TL. kulaklık 140 TL. ye geldi. Yarın birgün gelir. Deneyimlerimi buraya yazarım. Benim tereddütüm silikonsuz kulaklıklara göre çok ses kaybı olur mu diye. Resimdeki silikonlar işe yarar mı acaba?
    Kulaklık geldiğinde ses olarak çok kayıp yaşarsam resimdeki silikonlardan alıp deneyeceğim. Kullananların basları artırdığı yönünde yorumları var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat18100 -- 24 Ağustos 2020; 11:48:57 >




  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.