Şimdi Ara

QAT KULLANICILARI KULÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
5
Favori
3.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Doğrudur Altan abi ben tanımam etmen sadece sitesindeki
    Yazıları na istinaden yazdım tum yazıları. Ve yorumları birbirinin aynı benim gibi bir çok insan da aynı seyi düşünüyor 3 senedir yazicam da bugüne kısmet oldu

    Yapılan yorumlarda ki cihazlar hep mı mükemmel hep mı iyi
    Eksik tarafı yok mu

    Biz sitenin takipçileri olarak bu yorumları yapmamız Hakan beyin de daha tarafsız tazmasini istemek haksızlık degil bence. Tam tersi daha çok katkısı olur siteyede Hakan bey e de

    Siteye reklam veren firmalar tum cihazları Hakan beye test için gönderenler.

    Bu da tarafsız olmasını zorlaştırıyor galiba


    Altan abi siz tanıdığınız gibi değilde disardan hic tanımadık biri gibi bir bakın cidden yazdıklarımı anlarsınız

    Tamam site bir gelir kapısı buna bir sey diyemem çınar altı degil tabi

    Ama biraz tarafsız olmak lazım bence

    Altanpx
    The cantan
    Kdundar
    Hi def men
    Mecanica

    Sizler bir site açıp

    Sadece denediklerinizi yazsanız emin olun bir kuruş kazanamaz sınız satıcılar dan ama kullanıcılar için altın degerinde olursunuz. Sahsi düşüncem

    Bildigim ve öğrenmek için caba gösterdiğim her seyi ben sizler den ve katıldığım fuar konser ve özel dinletiler den öğrendim

    Bahsi gecen site ve benzerleri ne kalsak halimiz belli
    Tek renk tsort le Omur boyu takılmak gibi diger renklerden bihaber ömrünüzü geçirip gideriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • astramastra kullanıcısına yanıt
    Neden mı oki

    Hacim çok başarılı.oki 521 detay seviyesi çok üst seviyede. Sahne çok çok başarılı. Vuruş tonlarına özellikle dikkat, son derece keyifli ama öyle böyle değil! Minimal bir nokta vuruşlu ve en ufak detay bile rahatlıkla duyulabiliyor.

    Malzeme çok başarılı. Daha ilk dakikadan hemen belli ediyor kendini. Vurus tonlarının sertliği sistem çok keyifli yansıtıyor. Hacim çok başarılı. Kagit birinci sınıf sayılmaz ancak elde edilen sonuç çok başarılı. Sistem tıkanma yaşamadan sert ve hızlı bölümleri başarı ile yazıyor


    Gelelim son sözlere. Oki 521 gerçekten çok farklı tatları bir arada yaşatabilen bir Yazici Benim tespitlerime göre en iyi performansı alabilmek için bir kaç önemli etken var. Birincisi her yazıcıda olduğu gibi konumlandırma. Benim tespitlerime göre Yazıcı'nın arka ve yan tarafında mümkün olduğunca açıklık bırakınca optimal performans elde ediliyor. İkincisi yazici calismasi için güzel bir pc seçmek. Çok güçlü olmasına gerek yok. Ancak detay ve çözünürlük üst düzey olursa oki 521 gerçekten coşuyor. Farklı renk seçenekleri de bulunan bu şık yazici orta büyüklükte bir işletmeyi harika şekilde idare etme potansiyeline sahip, benim açımdan aradığım her şeyi bulabildiğim bir Yazici oldu. Bir kulak kabartmanızı içtenlikle tavsiye ederim.

    Son olarak fiyat performans konusuna da bir değinmek lazım. Oki 521 ülkemizde 2015 itibarı ile 300 Sterlin cik (KDV Hariç) bir fiyat etiketine sahip. İlk bakışta biraz yüksek gelebilecek bir tutar ancak iyi bir pc ve kagitla ile eşleştirip kablolarınıza da azıcık özen gösterirseniz çok uzun seneler kullanabileceğiniz ve başka arayışlara girmeyeceğiniz bir sistem kurmuş olursunuz. yazıcılar daha önce kullanmistim ancak kendi odamda yaptığım bu denemeler beni çok mutlu etti. Bu seviyelerde bir yazici arayışında olan forumdaslar Oki lere bir göz atsınlar, gorduklerine şaşırabilirler.

    Burdan bu ürünü bana ulaştıran sevgili oki Bolge müdürüne tesekkur lerimi sunarım

    Eray Çelik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Süper inceleme olmuş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Eray inceleme muhteşem olmuş. Okurken gülmekten karnıma ağrılar girdi.

    Malum site ile ilgili düşüncene katılmadan edemeyeceğim. Kişinin kendisini tanımam, Altan'ın dediği gibi çok iyi biri de olabilir fakat sitedeki yorumlar bana da tarafsız değilmiş gibi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oki 521 yerine ister Jadis yaz ister focal ister m2 tech

    Anlatmak istedigim bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de oki incelemesi süper ama şöyle birşey de ekli olsa tam olurdu:

    Kendi yaptığım denemelerde 3d baskı almayı başaramadım, malesef bu ürün 3d baskıyı desteklemiyormuş, bu özelliği isteyenler için büyük bir handikap. Yine de uygun kablo ile 3d'ye yakın baskılar alınanilir.


    Not: siteyi beğenirim, biraz ticari ve incelemeyi yapan kişi firmaları kırmamaya özen gösteriyor gibi ya da her üründe iyi şeyleri daha çok görebilen pozitif bir mizaca sahip. Muhtemelen beğendiği ürünleri inceleyip yazıyor, beğenmediklerini çelişkiye düşmemek için hiç yazmıyor. Bazı inceleyiciler gibi süslü dil kullanmaması dürüst ve tutarlı olması yüzünden diye tahmin ediyorum, yani "bu ürün iyidir" demek idare eder ve sorunu olmayan bir ürün için dürüst bir kişi tarafından kolay söylenir ama mesela "duyduğum en mükemmel sesti, sahne önüme geldi" demek bu işten pek ekonomik çıkarı olmayan ve hissetmediği birşeyi yazan dürüst biri için zordur.

    Stereophile gibi ölçümler ekleyebilse keşke ama ölçüm cihazları da ucuz değil.. Yine de objektif inceleme yapmak - forum veya review sitesinde - insan için zordur, bu tür sitelerdeki incelemelere karar vermede sadece yardımcı bilgi olarak bakmak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Tuğrul düşüncen ile ilgili sorun yok ... Malesef böyle düşünmeni biz engelleyemeyiz ki. Ancak bu şekilde düşünsen bile o yazıda bir emek var ve mutlaka faydalanılacak bilgiler de mevcut.Sonuçta Ürünün beğeni kısmının da kişiden kişiye değişeceği gerçeğini de göz ardı etmezsek ben iyi ki böyle bir site var diyorum keşke daha fazla olsa.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dustdevil D kullanıcısına yanıt
    Ustat sizi ancak

    http://www.lampizator.eu/lampizator/REFERENCES/cec51/cectl51x.html


    Bu tarz bir sey keser

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Emek konusun da haklisin abi

    Benim yukarıdaki yazıda bile küçük bir emek varken
    Arkadas 4 sayfa yazmis tabi emek var zaten bilgili kültürlü bir arkadas bundan şüphe yok zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O siteyi cinim kadar hazzetmesemde adam emek verip yazmış. Beğenilir yada beğenilmez tarafgir yada değil o ayrı fakat bu konu altında gereksiz seyler yazılarak konu farklı yönlere gitmesin dostlar. İlgili kişiyle sorununuz varsa o forum sitesinde konu açıp tartışın dilerseniz. Dileyen de telefonuna gayet rahat ulaşabilir açın kişisel olarak eleştirin.

    Dinlediyseniz, bu ürünler hakkında bildiğiniz bir ayrıntı veya ürünü eleştirecek kullanım tecrübesine sahipseniz buyurun tartışalım.

    Burada gereksiz tartışmaya mahal verecek yorumlardan kaçınalım lütfen.

    Tuğrul, eğer oki incelemesi yapacaksan yeni bir konu açmanı öneririm.

    Sevgiler...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli hobidaşlar,

    Bu konuya birkaç farklı açıdan bakmak faydalı olur diye düşünüyorum.

    Uzun süredir pek review okumuyorum çünkü çoğu erayçelik80 nin yazdığı gibi pek bir işime yaramıyor, her yönü ile adil şekilde ele alınmamış bir inceleme en azından bana bir yol göstermiyor. Bazen ölçüm ve teknik veri içerenlere denk gelirsem bakıyorum. Yoksa sadece yazı sadece yorum eskisi kadar ilgimi çekmiyor.
    Computeraudiophile forumu bilirsiniz, onunda kurucusu reviewer, denk geldiğim tüm yazıların içinde minik minik eksiler olsada geneli çok başarılı olduğunu anlatan sonuca çıkıyor. Ben de kalktım mail attım yani hiç mi kötü cihaz yok dedim, o da cevaben ben sadece deneyip iyi bulduğum cihazları siteye koyuyorum al bunlarda son zamanlarda deneyip siteye koymadığım cihazlar listesi, hatta sonra bu konuya açıklama niteliğinde bir yazı yazdı.
    Hakan'ın aldığı reklamlardan gelir elde ettiğini vs kesinlikle sanmıyorum ilgili bedeller sitelerin maliyetini karşılıyorsa ne ala orada bile cepten yiyor olabilir.
    Bunun üzerine emek zaman harcayıp cihazları alıyor, test ediyor yazıyor fotoğraf çekiyor bir yığın zahmete giriyor. Hepsini sonuna kadar takdir ediyorum. Bu Hakan'a ne kazandırıyor ancak prestij ve belkide kimsenin evinde dinlemediği kadar cihazı demo etme şansı. Ama yurt dışında kontratlı bir incelemeci olsaydı sanırım bu kadar yazı ile ihya olma şansı vardı.
    Bu arada sık okumasamda Hakan'ın inceleme şekli teknik olarak belki herkese uymayabilir ancak test albümleri ile ilgili verdiği bilgiler ve incelemeyi bu nokta üzerine kurmuş olması hem akıcılığı yönünden hem de farklı yaklaşımı sebebiyle en dikkat çekici ve tebrik edilesi yönü diye düşünüyorum.
    Türkiye'deki firmaların cihazları ücretsiz gönderip inceletebileceği çok az mecra var, bu sebeple onlarda var olan üzerinden gitmek zorundalar.
    Şimdi yazacaklarım genel yorumlar, inceleme yazısını yazan kişi kendi tecrübesi doğrultusunda ekipmanı sorguluyor. Tecrübesi averaj dinleyiciden daha yüksek olması kesin gibi ama bazı konularda çok hakim spesifik odyofillere göre yorumları çocuk oyuncağı gibi kalıyor. Göz göre göre bin tane eksiği bulunan bir cihazı yazılımı vs mükemmel diye yazmalarının bir sebebi de bazı çok daha iyi alternatifleri henüz tecrübe etmemiş olmalarına bağlıyorum.
    Bunun yanında beklentiler ve fanatiklik kısmı da çok önemli bir yer kaplıyor. Maalesef bizdeki en büyük sorun ya eleştiri yapılıyor altı boş ya fanatiklik yapılıyor yine altı boş. Hayatında telefon kablosundan sonra ilk marka hoparlör kablosuna geçen adama denemediği kablo kalmamış adam olumsuz yorum yapınca, hadi len sen ne anlarsın sistem uçtu kaçtı gibi cevaplar alınıyor. Memlekette herkes tecrübeli herkes uzman herkes en iyi biliyor ben anlamam veya tecrübem az diyen pek bulunmuyor. Hayatında canlı keman dinlememiş adam gelmiş sistemden çıkan enstrüman sesiyle ile ilgili ahkam kesiyor. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak sanırım çoğu şeyi zora sokuyor.
    Kulağı normal duyan ve neye dikkat edeceğini sistemi neyle sorgularsa cevap alacağını bilen canlı müzik deneyimi de olan bir hobidaş çoğu zaman inceleme yazısına satıcıların laflarına teknik özelliklere arkadaşlarının yorumlarına göre hareket etmez. Kaçırdığı bazı noktalar dışardan fark ettirilirse büyük nimet olur ve bir kenara yazılır ama asıl belirleyici olan kendisidir ve bu şekilde çoğu zaman doğru yolda gider. Bir de bunun zıttı olarak aslında kendi kulağına ve tecrübesine güvenemeyen bir kitle de sürekli dışa bağımlıdır. Bunun bir sebebi kendini garantiye almak ispatı olarak bak gördün mü şu kişi veya firmada ürünü mükemmel bulmuş diyebilmektir. Sürekli olarak dışarıdan etrafdan satıcılardan duydukları klişe lafları ve tanımlamaları kullanırlar, güvendikleri bir kişi varsa ondan duyduklarını kendi fikriymiş gibi başkasına satarlar. İşte asıl incelemelerin hitap ettiği kesim burasıdır, yanı sırtlarını dayayabilecekleri referans arayan kısım.
    Erayçelik80 nezaket göstermiş keşke inceleme yapsalar diye beni de yazmış. Ben inanın kendimi ve sistemimi (bileşen ve mekan olarak) o seviyede kimseye referans olacak yol gösterecek bir noktada görmüyorum, hadi kafama birşey düştü gördüm diyelim muhtemelen bana her veya çoğu distribütörden en fazla 1-2 cihaz gelir incelemeler sonrası bir daha gelmez :) doğrusu bumu tabi ki değil ancak piyasa bu şekilde iki yönlü yorum yapan her gördüğünü çalan hakeme göre değil :)


    Biraz uzun yazdım konu dağıldı kusura bakmayın...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • by@li kullanıcısına yanıt
    Konu oki incelemesi mı sence Ali abi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eraycelik80

    Konu oki incelemesi mı sence Ali abi

    Tuğrul ne demek istediğimi gayet iyi anladın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eraycelik80
    o sitenin ve Hakan beyin inceleyip beğenmediği bi urun yok zaten

    Oki Yazici gönder sen o da aynı yorumu alır

    Merhabalar Eray Bey,

    Oki bana B512dn modelini göndermiş olsa incelemesini yazardım. Ancak C301dn modeli gelmiş olsa muhtemelen firma ile yazışarak yazmadan geri gönderirdim. Şaka bir yana...

    Defaatle yazdığım gibi Stereo Mecmuası'nın şahsıma maddi anlamda herhangi bir artı değer getirmediği gibi hemen her sene bir çok masrafını cebimden ödediğim bir hobi sitesi. Aslına bakarsanız bunun en önemli sorumlusu da benim, bir işi yapıyorsan düzgün yapmalısın diyerek 365 gün her saat ulaşılabilecek bir altyapı üzerinde çalışıyor Mecmua. Dışarıdan bakıldığında matah bir şeymiş gibi gözüken reklamlar neredeyse olsa da olur olmasa da olur kıvamındadır. Hayatımı farklı sektörlerde faaliyet göstererek kazanıyorum. Bir çok insanın aksine hobileri konusunda faal bir insan olunca Mecmua gibi oluşumlar ortaya çıkıyor. Çeşitli bağımsız tarih ve edebiyat dergilerinde de denk gelenler oluyordur. Müzik ve dolayısıyla hifi konusundaki yazılarımı da Mecmua'da yazıyorum...

    Ülkemizde herhangi bir ticari ürünün incelemek kolay değil. Bendeniz gibi yazıları yazanlar ise meraklılar tarafından burada bazı değerli dostlarımızın kibarlıklarından açık açık yazmadıkları şekilde parayla satın alınmış adamlar, x firmanın adamı veya benzeri şekilde yaftalanıyorlar. Bu sadece hifi konusunda böyle değil, bir edebiyat fanzininde yazdığınız yazıda da, bir klasik müzik dergisinde yazdığınız yazı sonucunda da farklı farklı ithamlarla karşılaşabiliyorsunuz. Bunlar önemli değil bir şekilde devam etmek önemli.

    Mecmua'da yazılan hemen her ürün, benim kişisel tercihlerim ile seçtiğim ürünlerden oluşuyor. Zaman zaman beğenmediğim ürünlerle alakalı olarak yazı yazmak yerine geri gönderme yolunu seçiyorum. Aksi taktirde firmalar için daha doğrusu ilgili ürün için ülkemiz şartlarında tatsız bir durum oluşuyor.

    İkinci önemli konu ise kişisel beğeniler. Şahsım adına dijital kaynaklar dünyası benim çok ilgimi çeken bir alan değil örneğin. Ancak gelen ürünleri kişisel beğenilerimden çıkıp yorumlamaya çalışıyorum. Bu da kolay bir şey değil. Giriş seviyesi bir pikabı, giriş seviyesi bir hoparlörü elinizde kullandığınız daha üst modellere göre eleştirmek doğru olmaz. Bu noktada kendinizi ürünün potansiyel müşteri kitlesine uyarlamak gerekiyor bana sorarsanız. Yazmak kolay ama uygulamak en azından benim için kolay değil...

    İncelemelerin yazı tarzı olarak her türlü eleştiriye açığım. Şunu da ekleyeyim, ben teknik anlamda her ürün ile alakalı aynı düzeyde bilgi sahibi bir insan değilim. Sitede kaleme aldığım özellikle lambalı ekipman, pikaplar, kollar ve iğneler konusundaki yazılar bana sorarsanız çok daha keyifli oluyor. Gönül ister ki, farklı alanlarda farklı kişiler yazı yazsınlar ancak bu bir türlü mümkün olmadı maalesef. Sadece Stereo Mecmuası değil, kişisel bir şeylerde yapılabilir, bunun için bir çok imkan var, ücretsiz bloglar, ücretsiz forum araçları vesaire. Hatta daha ileri giderek hep yazdığım gibi kendi şirketimden teknik desteği ben bile verebilirim!

    Bana sorsanız yapmayı en sevdiğim şey, konserlere gidip izlenimlerimi, albüm eleştirileri yazmaktır mesela. Mecmua'nın en sevdiğim yeri kendi kişisel bloğum örneğin!

    Peki bu kadar "ağlıyorsun" niye hala devam ediyorsun diyeceksiniz ve kesinlikle haklısınız. İnanın genç ve hevesli birileri çıkıp Mecmua gibi bir oluşuma imza atsalar emekli olmayı isterim. Ancak gelin görün ki seneler içerisinde internet üzerinde veya basılı olarak bir çok dergi, platform çıktı hepsi gitti Mecmua kaldı :( Bununda en önemli sebebi ticari bir beklenti olmaması. Bugün yaz tatili gelince ben tatile çıkıyorum 4 ay yayın yok diyecek bir platformun yaşayabilmesi mümkün değil. Ki takip ediyorsanız biliyorsunuzdur Mecmua Mayıs sonundan Eylül sonuna kadar tatile girer. Bunun sebebi benim gerçekten de tatilde olmamdır. Gelir olmayınca bu bir iş değil hobi sitesi olarak yürümek zorunda. Kimse de benim gibi aptal değil doğrusunu söylemek gerekirse... Öyle çala kalem, imlaya dikkat etmeden yazabilmeyi inanın özledim...

    Benim her zaman söylediğim bir şey var, tabii ki herkese açık bir şeyler yazıp çiziyorsanız eleştiri olacak. Ama bende şunu söyleyebilirim, Eray Bey, buyrun teknik desteğiniz, finansmanı benden, web sitesi veya site bir platform açalım size. Siz yazın biz keyifle okuyalım.

    Bu sayfadan Facebook vasıtası ile haberim oldu. Linki'ni eklemek için bakarken OKI mevzuunu görüp yukarıdaki satırları ekledim. Amiyane tabiri ile bana göre şahsıma mesnetsiz "gider" olan bir sayfada, tarafımdan yazılmış bir reddiye olması gerekir diye düşündüm..

    Bu arada bir ek olarak Cream Audio, SM'ye reklam veren bir kuruluş değil. Mecmua'da herhangi bir ürünün yayınlanması için reklam vermeye ihtiyaç yok. Ürün bana sevgili Meriç Bey tarafından ulaştırıldı. Arada herhangi bir ticari bağ olmamasına istinaden ürünle ilgili her türlü olumsuz eleştiriyi yapabilmem mümkündü teorik olarak. Ben her zaman ki çizgimde kaleme aldım yazımı. Buradan Uğur Beye bir konuda özellikle teşekkür edeceğim. Ürünün bende kalması için ekstra zaman sağladılar.

    --------------------------------------------

    QAT MS5 Music Server'a gelirsek. Kullanıcı deneyimlerimi aktarmaya çalıştığım yazıda önemli bir teknik hata yapmadığımı umuyorum. Ses konusunda tabii ki kişisel fikirlerimi yazdım. Ancak standart bir tüketici gibi ürünü kutusundan açtığım şekliyle yorumlarımı yazmaya çalıştım. Bu süreçte ürününü mümessilleri ile de prensip olarak hiç konuşmam. Kablosuz ağa bağlantı ve Android arayüzündeki iyileştirmelerden ürünün geri gideceği gün konuşmamızda haberim oldu. Yazıyı aynı bırakıp sadece not düştüm. Eminim ki daha eksiklikler vardır, artık sizler topluluk olarak kapatırsınız.

    Tüm dostlara selamlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakancez -- 28 Mart 2015; 15:02:31 >




  • hakancez H kullanıcısına yanıt
    Öncelik le ilk mesajım da yazdığım gibi sizinle ilgili konu qat degil cream Audio de degil ilk mesajda var bu Hakan bey konuyu yanlis bir yerden ele almayın lutfen burda yanlis anlaşılmak istemem


    Diger taraftan ilginiz ve yardım talebiniz için size çok tesekkur ederim fakat ne maddi nede baska imkanlarınıza ihtiyacım yok fazlası ile yapabilecek seviyedeyim sadece bu konuda .

    Boyle bir olaya soyunacak olsam hakkı ile yapacağıma kanat getirsem gerisi kolay ne zamanım nede muzik Kültür'üm buna yetmez.

    Gerek yasım
    Gerek album sayım da
    Gerek album bilgim de
    daha bu is için çok erken
    Ve ayrıca herkes bildigi ısı yapması daha dogru benim kendi isimde iyiyim yeter bana fazlasına zaten zaman yok .

    Ancak ben bu konuda yanliz degılim çevremde sitenizi takip eden bir çok arkadasım da benim gibi şahsınızı tanımıyor ama yazılarınız dan benim le aynı kanaate vardıklarını defalarca duydum bunu dostane bir eleştiri olarak görüp
    Beğenmediğiniz cihazları da geri göndermeyip
    O urun için telaşa girmek yerine okuyan insanlara eksik yanlarıda paylaşsanız zaten ortada eleştirilecek baska bir sey kalmıyor aksi takdir de benim dile getirdiğim cümleleri diger arkadaslar yazmayarak eleştiri yapmayarak size iyilik yapmıyorlar aslında

    Belki benden Yasca buyuksunuz
    Muzik kültürünüz de çok fazla
    Gerek inceleme gerek test de benden çok bilgili olabilir sınız



    Amaç ne sizi yermek nede dediğiniz gibi GIDER yapmak sadece gördüğümü paylaştım ha sunu yazarsınız sizi anlarım ister oku ister okuma site benim

    biz böyleyiz derseniz saygı duyarım ama madem site bu ise gönül vermiş hepimizin o zaman ne sizin bunları yazmaya hakkınız var nede benim eleştiri yapmama engel olmaya her hangi bir insanın hakkı var.

    Ama eleştiri dir insanı basarıya götüren

    Yukarıda oki ornegi benim derdimi anlatmaya yeter umarım sonraki inceleme yazılarınız da bir an bile aklınıza gelirsem benim için ne ala
    Nacizane düşüncem reklam isleri olsada olmasada olur demişsiniz ya olmasın o zaman bizde sizde çok daha rahat daha aile icinde gibi hareket edelim mecmua topraklarında da

    Urun tedarikçi konusun da da korkunuz olmasın ben her zaman maddi manevi desteklerim guzel bir ortak paylaşım yerimiz olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • konu nereden nereye gelmiş
    eray OKİ incelemesi dehşetti tebrik ederim
    hakan bey de gayet incelikle eleştiriye kendi üslubu ile cevap yazmış.
    QAT konusu da güme gitmesin, ürünü ve bu ürüne rakip ürünleri de buradan kanımca kullanan, dinleyen gören arkadaşlar QAT ın yetenekleri ile karşılaştıarark
    yazsın lütfen ve benim merakla takip ettiğim bir başlık olsun istiyorum. Her ne kadar bu tarz bir ürün sistemim de kullanmasam da




  • Urun incelemesi kiyaslama arti ve eksilerini paylasmak yerine millet birbirini yeme cabasinda oldugu icin iyi birseyler ortaya cikarmaya calisaninda hevesi kursaginda kaliyor. Varsa yoksa tartisma ve kuru gurultu.

    Umarim birileri cikar su urun var QAT muadili ve ayni veya yakin ozelliklere sahip der ve ayrintilarini paylasir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by@li

    Urun incelemesi kiyaslama arti ve eksilerini paylasmak yerine millet birbirini yeme cabasinda oldugu icin iyi birseyler ortaya cikarmaya calisaninda hevesi kursaginda kaliyor. Varsa yoksa tartisma ve kuru gurultu.

    Umarim birileri cikar su urun var QAT muadili ve ayni veya yakin ozelliklere sahip der ve ayrintilarini paylasir.


    Sn. by@li,

    "QAT OWNERS CLUB" başlığı altında muadil ürün paylaşımı talebinizi anlayamadım. Bu başlık, network player, server, streamerlar gibi bir başlık olsa haklısınız ancak belli bir markaya yönelik açılan konu başlığında alternatif ürün paylaşımı sorgulamak doğru gibi gelmedi. Yanlış mı düşünüyorum?
    Forumda daha önce çok kez yaşandı bu tarz paylaşımlar akabinde kullanıcılar burasu şu markanın topiği diğer markayı diğer topikte tartışın tarzında yaklaşımda bulundular.

    QAT alternatifleri veya qat nin yetenekleri ile ilgili olarak sizin tespit ettiğiniz eksiklikler veya olumlu yönleri paylaşın dilerseniz üzerine kullananlar veya deneyenler yorum yapsın...




  • by@li kullanıcısına yanıt
    Ali QAT'çılar boş durmamış. Bu sabah ANDROID işletim sistemi için güncelleme yayınlamışlar . Eski arayüz IOS 'un çok gerisindeydi. Akşam deneyeceğim bilgi veririm.
  • Evet dogru bu baslik altinda varsa muadil urunler paylasilsin. Yararli bilgiden kimseye zarar gelmez degil mi?

    Altug aksam yukledim note3 te calismadi.
    Aksam tekrar deniycem.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.