Şimdi Ara

Q6600 mı Q9550 mi Q9650mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • su an ki pcimde q6600 var ve upgrade yapmak istiyorum.fakat performans acısından nasıl olur?ilk basta e8600 almayı dusundum ama site içersinde yaptıgım arastırmalarda gerek olmadıgını gordum... peki bu işlemciler arasında performans acısından nasıldır?

http://donanim.thgtr.com/listeler/islemci/3dmark_gpu_performans?marka%5B%5D=43
    yaptıgım bir baska arastırmada ise bu linkte e8600 işlemcinin cok daha iyi oldugu gorulmektedir beni aydınlatırsanız cok ii olcak kafam karıstı cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hak_on -- 16 Şubat 2012; 20:11:17 >

• q9550 çok büyük bir fark yaratacaktır emin ol. çok farklı bir mimari ve hız farkı. emin ol bundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bratishka

q9550 çok büyük bir fark yaratacaktır emin ol. çok farklı bir mimari ve hız farkı. emin ol bundan.
    q9650
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

q9650

Alıntıları Göster
    Q9650
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Q9650

Alıntıları Göster
    Q9550 forumda 320' den aşağı satılmıyor. Vatanda indirimle 2500k 420 liraya gelmişti. İkinci ele o kadar para vermektense biraz daha para biriktirip, eldekileri de satıp güncel sistem kurmak daha mantıklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: someoneme

Q9550 forumda 320' den aşağı satılmıyor. Vatanda indirimle 2500k 420 liraya gelmişti. İkinci ele o kadar para vermektense biraz daha para biriktirip, eldekileri de satıp güncel sistem kurmak daha mantıklı olabilir.

Alıntıları Göster
    q9650 tabii ki. eğer bulabilirsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud__Strife

q9650 tabii ki. eğer bulabilirsen.

Alıntıları Göster
    Q9650 Forever
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q9550 mi X5460 mi?
    7 yıl önce açıldı
    Q6600 vs e8400
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Soap

Q9650 Forever

Alıntıları Göster
    Q6600 den sonra o platformda geçilebilecek min. işlemci Q9550 dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Q6600 den sonra o platformda geçilebilecek min. işlemci Q9550 dir.

Alıntıları Göster
    Q9650 bulabilirsen al. i5 750 ayarında bir işlemci. En az 2 sene daha götürür en az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Q9650 bulabilirsen al. i5 750 ayarında bir işlemci. En az 2 sene daha götürür en az.

Alıntıları Göster
    Q9650 aldım bende geçenlerde türkiyede 2 tane satan vardı ozaman benım gördüğüm onlarda garantisi bitmiş 450 480 tl arasında diyordu ben ebaydan aldım garantili sıfır ürün. ama şuanki sisteminiz işlemci hariç çok güzel değilse değiştirmeyin satın yeni modellere bakınama sieteminiz işlemci hariç iyi ise çok fark görürsünüz Q9650 ile performansı çok güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

Q9650 aldım bende geçenlerde türkiyede 2 tane satan vardı ozaman benım gördüğüm onlarda garantisi bitmiş 450 480 tl arasında diyordu ben ebaydan aldım garantili sıfır ürün. ama şuanki sisteminiz işlemci hariç çok güzel değilse değiştirmeyin satın yeni modellere bakınama sieteminiz işlemci hariç iyi ise çok fark görürsünüz Q9650 ile performansı çok güzel

Alıntıları Göster
    ilginiz için tesekkur ederim arkadaslar.peki bir arkadas E8400 ile(benim işlemcim Q6600) takas teklif etti sizce değiştirmeli miyim?testlerde q9550 ile esdeger bir islemci olarak gozukyor ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hak_on

ilginiz için tesekkur ederim arkadaslar.peki bir arkadas E8400 ile(benim işlemcim Q6600) takas teklif etti sizce değiştirmeli miyim?testlerde q9550 ile esdeger bir islemci olarak gozukyor ne dersiniz?

Tavsiye etmem. E8400 frekans hızından 9550 yi yakalayıp yakın performans verir gibi gözüksede, neticede çift çekirdek işlemci. 9550 4 çekirdeğin aktif olarak kullanıldığı oyun ve programlarda kendini gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

quote:

Orijinalden alıntı: hak_on

Tavsiye etmem. E8400 frekans hızından 9550 yi yakalayıp yakın performans verir gibi gözüksede, neticede çift çekirdek işlemci. 9550 4 çekirdeğin aktif olarak kullanıldığı oyun ve programlarda kendini gösterir.

Alıntıları Göster
    Eğer sıfır alacaksanız işlemci upg. yapmayın. Eğer ikinci el parça alacaksanız da Q9400+OC iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Eğer sıfır alacaksanız işlemci upg. yapmayın. Eğer ikinci el parça alacaksanız da Q9400+OC iyi olur.

Alıntıları Göster
    q6600 , q9550,q9650 kullanmış biri olarak söylüyorum. aralarında ben hiçbir fark göremedim. zaten q6600 3.5 ghzde kullanılabilen bir işlemci. oyunlar içinde yeterli bir frekans değeridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

q6600 , q9550,q9650 kullanmış biri olarak söylüyorum. aralarında ben hiçbir fark göremedim. zaten q6600 3.5 ghzde kullanılabilen bir işlemci. oyunlar içinde yeterli bir frekans değeridir.

Alıntıları Göster
    Hiçbiri. Yeni serilerden bakın. (i3-i5-i7)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

Alıntıları Göster
    q6600 ünüz varsa lga775 e yatırım yapmanız mantıklı olmaz
    yeni nesil i5-i7 lere bakmanız daha iyi olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

q6600 ünüz varsa lga775 e yatırım yapmanız mantıklı olmaz
    yeni nesil i5-i7 lere bakmanız daha iyi olacaktır

Kesinlikle

• quote:

Adamın sorduğu soruya cevap ver üstad.
    Sana demiyorki i3 mü alsam i5mi diye
  • quote:

quote:

Veriyorum işte, hiçbiri diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

quote:

quote:

Veriyorum işte, hiçbiri diye.

Alıntıları Göster
    zaten bu son upgrade im olucak 775 de daha sonra i5 i7 ye gecicem.su an için bu işlemciler arasından diye sormustum :D.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.