Şimdi Ara

q tv video attı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
3.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne yani 102.5 73.75 le 10k'ya giremeyecek miyiz? Okumam böyle bir şey olursa.

• Hocam 10k için 72-8 hatta 71-9 a kadar yolu var dedi ayt icin. Tyt ise 103 xivari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yks22Hedef15K -- 27 Haziran 2022; 21:20:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 150k 200k arası 2020 ile aynı gelir mi beyler

• hocam ösym tarihinde daha eada yıgılma saydan cok oldugu yoktur emin ol sayda 2020 x1.2 gelirse ea x1 gelir sayda 0.9 gelirse eada 0.8 gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat Can Kocakulak'a benzer söyledi

• mümkün değil daha kötü gelecektir. TYT çok kolaydı 2020'ye göre

• Ben hala inanamıyorum 85 tyt ile 100 bine girilecegine. Kendisi de diyor kötümser olarak diyorum diyo. Ya 1500 kişiyle nasıl analiz kasiyosun aq denmez mi adama ? 100 bin kişiyi nasıl hesaplican ki o orandan? Çok saçma istatik. Ya tamam eyv 2020'yi tahmin ettin de ondan önce hiç böyle bir olay yasanmamisti. Şimdi ona benzer geldi diye 2020'yi ortaya koyuyor. Bence yanildigi 1500 kişiyle bunu hesaplayamayacak olması.

• sm1leee kullanıcısına yanıt

2020 tyt çözmediğinizi varsayıyorum

• Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt

Hocam ama gri koçun verisindede mata çok zor diyen kitle var 500k adamı hesaba katmaya getek yok zaten onlar bizi etkilemiyor adamın toplasıgı veri 1500 kişi tamam az ama o 1500 kişide max 200k yapcak adam vardır cogunlugu 100k içindedir 100k içindeki adamın netini önceki yıllarla karsılasıyırınca bu tablo ortaya cıkıyor muratınkide aynı . biz seçim oylaması yapmıyoruz bakıs acınız çok doğru olurdu öyle olsa küçük bir veriden tamamı genellenemez diye ama yks için yanlış oluyor çünkü onların verisi zaten bizim bulundugumz bölge

• Bu veri her ne olursa olsun genele vurulmuyor mu ? Her türlü genele vuruluyor abi adam bile oradaki orana göre 60 bin kisi şu kadar, 10 bin kişi şu kadar net aralığında diyor.

• Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt

1500 kişiden ilk 100.000 kişi genele vurmak çokta yanlıs degil hocam abartmaya gerek yok zaten tahmin yani 10.000 veri olsa daha sağlıklı ama o da imaknsız

• 1500 kişilik bir örneklem , analiz için fena bir değer değil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.