Şimdi Ara

Python 3 İçin Eğitim Kitabı Öneriniz Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar Sorum Başlıkta Belli Hiç Bir Bilgim Yok Ama En İnce Ayrıntısına Kadar Öğrenmek İstiyorum Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

    Şimdiden Teşekkürler



  • Fırat Özgül'ün çevirisini yaptığı Resmi Python 3 Kılavuzu bayağı iyi. O kaynağı ben de bu forumda öğrendim. Şu açılardan güzel:
    --> Kaynağından ceviri yapılmış yani Amerika'yı yeniden keşfetmeye calışmamış.
    --> Türkçe ceviri düzgün.
    --> PDF formatında kod örneklerinde syntax vurgulama yapılmış; PDF iyi düzenlenmiş. iPad iBooks gibi şeylerle rahat okunma sağlanmış.
    --> Bedava .)
  • Nereden indirebilirim yorumda link belirtmek yasak ise ozelden atabilirmsiniz rica etsem?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google'da Resmi Python 3 Kılavuzu .pdf girince...
  • Arkadaşlar Mustafa Başer'in python kitabı hangi python sürümünü temel almakta, 2 mi yoksa 3 mü? Ben Kodlab yayınının her yönüyle python kitabını sipariş ettim ama python 2yi temel almış. keşke daha önceden araştırsaydım.

    edit: bilen bir arkadaş 2 saat içinde cevaplarsa çok sevinirim dr deki fırsatı kaçırmak istemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 13 Ağustos 2016; 21:02:18 >
  • Mustafa Başer'in kitabını tavsiye ederim. Fırat Özgül'ün kitabı da iyidir ancak kitabın içeriği istihza.com'da var zaten, yani kitaptan çalışmak gibi bir takıntınız yoksa gerek duymayın, ek olarak Mustafa Başer'in kitabında Python'un veri tabanı ve GUI kısmı da ayrıntılı şekilde anlatılıyor. Uzun vadede daha faydalı bir kaynak olacaktır.

    @Katalikitci Python 3
  • Öncelikle cavap için teşekkür ederim. Sürekli bilgisayar başında olamadığımdan istizha.com dan tam manasıyla yararlanamıyorum. telefondan da girebilirim fakat ekranı çok küçük, yoruluyorum. O yüzden kitap arayışı içersindeyim. Mustafa Başer'in kitabında tam olarak merak ettiğim hangi python sürümünü temel aldığı: 2 mi yoksa 3 mü? açıkçası ne yayın evinin sitesinden ne de internetten bu bilgiye ulaşamadım. Onun dışında internetteki yorumlar kitabın güzel olduğu yönünde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Katalikitci

    Öncelikle cavap için teşekkür ederim. Sürekli bilgisayar başında olamadığımdan istizha.com dan tam manasıyla yararlanamıyorum. telefondan da girebilirim fakat ekranı çok küçük, yoruluyorum. O yüzden kitap arayışı içersindeyim. Mustafa Başer'in kitabında tam olarak merak ettiğim hangi python sürümünü temel aldığı: 2 mi yoksa 3 mü? açıkçası ne yayın evinin sitesinden ne de internetten bu bilgiye ulaşamadım. Onun dışında internetteki yorumlar kitabın güzel olduğu yönünde.
    merhaba kitabı aldınız mı ?
  • Katalikitci kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 ile 3 arasında birkaç ufak fark var sadece 2'yi öğrenip kullanıcağınız kütüphanelere göre 3e geçebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.