Şimdi Ara

Python 3.4.3'ü silemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorun başlıktaki gibi PAth'den dahi sildim ama hala programlar listesinde gözüküyor kaldıra bastığımda fotoğraftaki uyarıyı alıyorum nasıl çözebilirim çıldıracağım.
     Python 3.4.3'ü silemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thenewbie -- 5 Ağustos 2015; 9:13:38 >

• thenewbie kullanıcısına yanıt
    Up
  • UP
  • Programı tamamen yeniden yükleyip uninstaller aracı ile yani paket içerisindeki kaldırma aracı ile kaldırmayı yoksa program ekle/kaldır dan deneyiniz.
  • Michael Scofield kullanıcısına yanıt
    Hepsinden denedim fotoğraftaki hatayı veriyor kaldıramıyorum ne kadar seçenek varsa denedim gaza gelip format atacam en sonunda
  • Calisan bir servisi olmasin? Servisler den kontrol edebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hiçbir şey yok hocam çalışan Python ile ilgili deminden beri kayıt defterindeki Python içeren şeyleri siliyorum bitmiyor ( Yanlış bir şey mi yapıyorum doğrru mu bilmiyorum :D Bu arada hiç sistem dosyası silmedim sadece Python yazanları)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kayıt defterinden ziyade services.msc var oradan da bakabilirsiniz, Iobit'İn silnme yazılımları vardı, programa özel uninstaller olabilir mi nette?
  • thenewbie kullanıcısına yanıt
    Your uninstaller isimli program var onu kurup çalıştırın, açlıan penceresinde sizin bahsettiğiniz program listelenecektir üzerine gelip uninstall i tıklarsanız programın program files da bulunamadığını isterseniz kayıt defterinden de silineceğine dair bi mesaj verir ve komple temizler. Kolay gelsin.

Bu arada böyle başlık mı olur hocam ya
  • Hocam başlığı hiç öyle düşünmemiştim Bu arada İobit i biliyorum aklıma gelmemişti indireyim tüm önerilerinizi deneyeceğim
  • Hocam ne kadar teşekkür etsem az YourUninstaller lanet şeyin kayıt defterindeki her şeyini sildi ve sorunu çözdüm. Micheal hocam size de çok teşekkürler bayağdır advanced system care kullanmazdım aklıma getirmiş oldunuz güzel bi temizlik yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thenewbie -- 5 Ağustos 2015; 16:04:05 >
  • Rica ederim, inanin program önermek aklıma gelmedi değil hatta Revo Uninstaller adlı programı önerecektim ancak full sürüm istiyordu, Iobit dedim ama sonra program silinmiş olduğundan görmeyebilir demiştim.

Geçmiş olsun.
    Hocam sağolun ben de Revo Uninstaller ve YourUninstaller arasında kaldım internetten okuduğum yorumlar sonucu Your Uninstaller'a karar verdim ve sildi. Iobit maalesef işe yaramadı programı sildi ama kayıt defterindeki programla alakalı şeyleri silmedi tek sorunu bu ama teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenewbie

Hocam ne kadar teşekkür etsem az YourUninstaller lanet şeyin kayıt defterindeki her şeyini sildi ve sorunu çözdüm. Micheal hocam size de çok teşekkürler bayağdır advanced system care kullanmazdım aklıma getirmiş oldunuz güzel bi temizlik yaptı

Sen de sağol, her hangi bi sorun olursa buralardayım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.