Şimdi Ara

PVC Pencereler [ANA KONU] (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
48
Favori
605.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okan10tr

    Arkadaşlar mrb, hiç güneş görmeyen kuzeyde kalan çocuk odası var, odaya göre camlar çok büyük 2,5*2 m ölçülerinde, cam kenarlarında az bi duvar kalıyor sadece, bina 1 yıllık geçen sene sıfır almıştım, ısıcamlar 16mm yazıyor iç kısmında klasik ısıcam sanırım, bu odanın ısı kaybını engellemek adına ısıcam sinerji grubu taktırsam değer mi sizce ne dersiniz? Sadece camlar değişir mi? Ortalama maliyet ne olur? Teşekkürler

    3 lü ısıcam yaptırın yani 3 lü sistem. mümkünse 24 lük ben öyle yaptırdım sokakta gürültü olduğu zaman camın dışına ilk bölgeye çarpıp gidiyor o ses. tuhaf bir ses oluyor evin içerisine hiç almıyor o sesi. ses izolasyonu ve ev sıcaklığını çok iyi tutuyor. Çok başarılı. Camlar şu şekil 4 - 4 - 4 - 9 - 9 şeklinde. arada da 16 lık boşluk var. 5 katman cam var toplam. ev adeta Kale gibi oldu





  • Zvezda1963 Z kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam değerlendiricem söylediklerinizi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okan10tr

    Teşekkür ederim hocam değerlendiricem söylediklerinizi

    Konfor cam ve ya sinerji cam bunlar daha pahalı dediğim gibi normal üçlü sistem yaptırın üçlü ısıcam yani. Hatta bütçeniz varsa, üçlü ısıcamın içine argon gazı bastırın. Aynı işlevi görüyor. o kadar para vermeye gerek yok bence konfor cam ve ya sinerji cama.


    Fıratpen 75 lik selenit yaptırdım ben çok memnunum. Tabi işçilikte çok önemli işçiliğe önem veren temiz iş yapan büyük imalat yapan firmalara yaptırın ben öyle yaptırdım.


    Winsaya gittim 40 bin lira fiyat çıkarmışlardı 3 kat için. Bana şişirme fiyat gelmişti.


    pimapene sordum onlarda fıratpene yaptırdığım fiyatı söylemişlerdi hemen hemen





  • Zvezda1963 Z kullanıcısına yanıt

    Hocam ilginiz için teşekkür ederim, bikaç cam firmasıyla görüştüm durumu anlattım, oraya en güzel panjur olacağını belirttiler. Bikaç kullanıcı da buldum faydasını gördüklerini belirttiler. Onun üzerine ben de panjur yaptırmaya karar verdim. Pişman olmayız faydasını görürüz inşallah


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba
    Güney cephe 2 odamızda yol ve dış ses çok fazla. Bina 10 yıllık ve kullanılan PVC kalitesi vasat.

    Yenileme yoluna gitsek bu ses olayını çözebilirmiyiz?

    Henüz araştırma fırsatım olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 7 Aralık 2020; 22:59:59 >
  • Merhabalar, Evimin 2 balkonlu ve 1m yan camı mevcut ve ayriyetten 2 oda camı pvc doğrama ile değiştirmeyi düşünüyorum,şuanda kullanmış olduğum alüminyum siyah-sarı alaşımlı ve tek cam aşırı derece soğuk çekiyor.Yani toplamda 4 oda camı ve balkan kapısı değiştireceğim.Bu konuda bilgisi olan bilgi verebilecek kişilerden yorum bekliyorum ricamdır.Bulunduğum semtte Egepen-fıratpen-alfapen-winsa-adopen satan çok firma var çeşit çeşit,Benim istediğim hangi marka önerirsiniz ürün hangi modeli olur ve cam kalınlığı ve kaç aralık.Bu konu hakkında lütfen bilginiz olsun olmasın her türlü yorum paylaşabilirsiniz ki ben değerlendireyim.Fiyat aldığım teklifleri paylaşıyorum.Alt komşumuz 2 camına alfapen taktırmış 9mm ısı cam kalınlığı memnun olduklarını belirttiler.


    Egepen: 6000 TL ( Zendow serisi 4+4 mm cam kalınlığı 16 göz aralığımı ne varmış sanırsam öyle dediler )

    Alfapen: 5600 TL (Pro 7000 seri )

    Adopen :4700 TL (70 lik seri )

    Fıratpen :6800 TL (Selenit 75 )





  • quote:

    Orijinalden alıntı: SturmHutz

    Merhabalar, Evimin 2 balkonlu ve 1m yan camı mevcut ve ayriyetten 2 oda camı pvc doğrama ile değiştirmeyi düşünüyorum,şuanda kullanmış olduğum alüminyum siyah-sarı alaşımlı ve tek cam aşırı derece soğuk çekiyor.Yani toplamda 4 oda camı ve balkan kapısı değiştireceğim.Bu konuda bilgisi olan bilgi verebilecek kişilerden yorum bekliyorum ricamdır.Bulunduğum semtte Egepen-fıratpen-alfapen-winsa-adopen satan çok firma var çeşit çeşit,Benim istediğim hangi marka önerirsiniz ürün hangi modeli olur ve cam kalınlığı ve kaç aralık.Bu konu hakkında lütfen bilginiz olsun olmasın her türlü yorum paylaşabilirsiniz ki ben değerlendireyim.Fiyat aldığım teklifleri paylaşıyorum.Alt komşumuz 2 camına alfapen taktırmış 9mm ısı cam kalınlığı memnun olduklarını belirttiler.


    Egepen: 6000 TL ( Zendow serisi 4+4 mm cam kalınlığı 16 göz aralığımı ne varmış sanırsam öyle dediler )

    Alfapen: 5600 TL (Pro 7000 seri )

    Adopen :4700 TL (70 lik seri )

    Fıratpen :6800 TL (Selenit 75 )

    Eğer bütçeniz varsa 3 lü ısıcam yaptırın yani 3 lü sistem. Standart normal çift camlara göre çok başarılı izolasyon sağlıyor. ben öyle yaptırdım sokakta gürültü olduğu zaman camın dışına ilk bölgeye çarpıp gidiyor o ses. tuhaf bir ses oluyor evin içerisine hiç almıyor o sesi. ses izolasyonu ve ev sıcaklığını çok iyi tutuyor. Çok başarılı. Camlar şu şekil 4 - 4 - 4 - 9 - 9 şeklinde. arada da 16 lık boşluk var. 5 katman cam var toplam. ev adeta Kale gibi oldu fıratpen selenit 75 yptırdım ben çok başarılı ve memnun kaldım. Hatta gerekirse camlara argon gazıda bastırabilirsiniz o zaman mükemmel olur işte argon gazlı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zvezda1963 -- 11 Aralık 2020; 21:9:11 >




  • Arkadaşlar bana bi akıl verebilir misiniz.
    Evimin 4 adet balkona çıkış kapılarını PVC ile değiştirmek istiyorum, kendimce bi çizim ve açıklama yaptım.

    Bu süreçte nelere dikkat etmeliyim? Hangi markalara gidip fiyat almalıyım? Hangi model daha iyidir? Biraz yabancıyım bu işlere, ev kendi evimiz ve olmuşken en iyisi olsun istiyorum. Bi akıl verebilir misiniz?



    PVC Pencereler [ANA KONU]




  • Silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßyİsMaİLCaN -- 17 Aralık 2020; 9:11:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SturmHutz S kullanıcısına yanıt

    Uzunca zamandır işlerimin yoğunluğu nedeniyle foruma yazamıyordum. Bilmiyorum geç mi oldu sorunuz için ama ben gene de cevap yazayım.

    Kaliteli bir pvc pencere sistemleri ( A sınıfı 80-81mm gibi) ve ısıcam sistemlerinin lamine akustik camları ile sorununuzu çok rahatlikla giderebilirsiniz. Yaptıracağınız firmadan bu özellikler ile isterseniz size yardımci olacaklardır. Lakin cebinizi biraz üzebilir.

    Kolay gelsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük pencereler için ne önerirsiniz? Bahçe evi 6 tane 3m 1.8.m 6 cam olacak. 2 kanat yarım açılsın istiyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salondaki içeri doğru açılan kanatlı kapıları sürgülü kapı ile değiştirmek istiyorum, yer kaybından dolayı.


    Sürgülü kapıda dikkat edilmesi gerekenler nedir? Volkswagen diye bir model duydum, en iyisi bu mudur, bunu en iyi yapan firma hangisidir, fiyat perfromans olarak iyi yapan firma hangisidir. Isı ses ve mekanizma sağlamlığı açısından önerebileceğiniz marka modellier nelerdir, paylaşırsanız sevinirim.

  • Kuzey Batı Doğu cepheli yerlere ısıcam sinerji öneririm. Eğer ev çok güneş alıyor ve rahatsız oluyorsanız güneş ışığını geri yansıtan konfor serisi öneririm. Batı ve doğu cepheli evlerde Konfor yaptırırsanız kışın kısa süreli güneşten mahrum kalırsınız. Buradan ihtiyaçlarınıza karşılık ne seçeceğinize yardımcı olur. https://isicamsecimsihirbazi.isicam.com.tr//


    İstanbulda oturanlar varsa en uygun ısıcam fiyatı veren bayi Enezcam Firüzköy Avcılar bilginiz olsun. Ben ist tüm bayileri tek tek arayıp fiyat aldım. En uygun burası fiyat veriyor.

  • Bu PVC işlerinde ödeme planlaması ne şekilde oluşturuluyor?


    Bende Fırat Pen düşünüyorum. Fiyat teklifi aldığım bayi ödeme planı için yarısını işi bitmeden önce diğer yarısını da iş tamamlandıktan sonra alacak şekilde bir ödeme planı oluşturdu.


    PVC yaptıranlar bu ödeme planlaması hakkında bilgi verebilirler mi?


    Teşekkürler şimdiden.

  • 2.25
    1.70
    Tek tarafı sürgülü pvc.

    Fırat serenity 75 serisi ne kadara mal olur bilgisi olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 28 Aralık 2020; 19:38:53 >
  • merhaba,


    egepen marka çift açılım sistemli pencere camında kolu tutan somunu tutan taraf kırıldı. 2 tane somun tutuyordu. 1 tanesi sağlam. onun fotoğrafını çektim. bu parçadan nereden temin edebilirim?


    pvc kilit mekanizması sorunsuz çalışıyor.

    PVC Pencereler [ANA KONU]



    bir kaç ustadan görüş aldım kilit sisteminin değişmesinden tüm mekanızmanın değişmesine kadar senaryolar çizdiler.

  • Arkadaşlar merhaba evim çevre yolu kenarında daireyi sıfır aldım müteahhit işi pimatech marka PVC var evim aşırı derecede çevre yolu gürültüsüne maruz kalıyor.
    Pimapenci çağırdım eve baktı çıtaların İnce olduğunu konfor cam taksak ses sorununu cozecegimizi söyledi araştırdım konfor cam sadece ısı yalıtımı sağlıyor ses yalıtımı konusunda etkisi olurmu?
    Isı ile ilgili hiçbir sorun yok tek sorunum dışarıdan gelen araç sesi oda sadece kamyon ufak araçların sesi gelmiyor .
    Lütfen ricam konfor cam kullanıcıları ses konusunda yalıtım saglarmi.
    Pimapenci kesinlikle ise yarayacağını söylüyor fakat güvenemiyorum .
  • _RuLazz_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba soruna çözüm bulabildinizmi?
  • Tavsiyedir 2 yılda bir pimapen servisi çağırıp ayarlarınızı yaptırıp sıkılaştırın ben öyle yapıyorum.
  • zodyak6 Z kullanıcısına yanıt
    Henüz değil.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.