Şimdi Ara

PVC Pencereler [ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.428
Cevap
48
Favori
613.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MarmaraPimapen

Merhaba @Ogrenenbilgi,
    Sizin ki tamamen işçilik hatası sanırım. Ne marka olursa olsun eğer işçiliği kötü yaptılar ise bu markanın değil, işi yapan ustaların hatasıdır.
    Bunu pimapen bayisi olduğum için söylemiyorum. Dikkat ederseniz forumda diğer hiçbir markayı kötülemiş biri değilim aynı şekilde şuanda da pimapeni temize çıkarmak için söylemiyorum ama rüzgar geliyor ise bu yapan firmanın hatasıdır. Sizede hak veriyorum sonuçta para ödemiş ve en iyisini yaptırmanın heyecanı içinde iken hayal kırıklığına uğramışsınız bence markayı değil firmayı hedef alın. Çünkü siz markayı hedef aldığınızda biz işini iyi yapan firmalarda etkileniyor.
    Ayrıca bu sorunlarınızı firmaya ilettiniz mi firma ilgilenmedi ise pimapene ilettiniz mi ?
    İl ilçe olarak neredesiniz. İstanbul anadolu yakası ise gelip yardımcı olabiliriz...

Büyük marka kalite olgusu üreticiden malzemenin montajını bayiye kadar bütündür. Hatta montajdan sonra verilen destek, malının arkasında durmak bile kalite sürecinin ayrılmaz bir parçasıdır.Ürettiğiniz kaliteli bir malı bayi yüzüne gözüne bulaştırıyorsa, müşteriyi sallamıyorsa burada en büyük suç hatalı bayi seçimi nedeniyle narkanın kendindedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkese iyi forumlar,

Bursa/Gemlik de yaşıyoruz ve evimizin bir kaç PVC doğramasını değiştirmek istiyoruz. Araştırma yapmak istedim fakat kimse marka konusunda kesin bilgi verememiş. Kesin olan tek bilgi işçiliğin iyi olması. Yaşadığımız yer küçük bir yer bu yüzden çok seçeneğimiz yok. Ama burada Bursa da yaşayan ve işçiliğine güvendiğiniz iyi bir marka olan PVC doğrama işi yapan bir yer varsa tavsiye ederseniz sevinirim.

Birde bazı camları da komple değiştirmek yerine, mekanizmalarını değiştirelim diyoruz. Bu bir fayda sağlar mı yoksa komple değiştirmek mi daha mantıklı olur. Teşekkürler ...
  • Adopen 3 yılda çürüdu gitti aman uzak durun conta falan kalmadı. ..
    Bu mesaja eklenen görseller:

PVC Pencereler [ANA KONU]PVC Pencereler [ANA KONU]PVC Pencereler [ANA KONU]PVC Pencereler [ANA KONU]

• Cevrenizdeki markalardan fiyat alin
    kaliteyi gitgide dusuruyorlar ucuz malzeme ucuz iscilik dikkatsiz montaj sorunlara yol acabiliyo
    5 yil oncenki firatpenle simdiki firatpen arasinda farklar varr

• Merhaba Ankara Batıkent mevkide ki evimin camları için fiyat teklifi topladım ölçülerim 8 adet pvc beyaz doğrama 4 adet çift açılır 4 adet normal ısıcamlı ölçüleri 125*67 olacak şekilde ..

Fıratpen 1600 TL 80 LİK SERİ

PİDOSAN 1800 TL 70 LİK

PİMAPEN 1750 TL 70 LİK

WİNSA 2450 TL 70 LİK

Sizce hangi markayı tercih etmemiz bizim için iyi olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: makovad

Merhaba Ankara Batıkent mevkide ki evimin camları için fiyat teklifi topladım ölçülerim 8 adet pvc beyaz doğrama 4 adet çift açılır 4 adet normal ısıcamlı ölçüleri 125*67 olacak şekilde ..

Fıratpen 1600 TL 80 LİK SERİ

PİDOSAN 1800 TL 70 LİK

PİMAPEN 1750 TL 70 LİK

WİNSA 2450 TL 70 LİK

Sizce hangi markayı tercih etmemiz bizim için iyi olur..

Pimapen normalde winsadan az biraz daha yüksek fiyatlıdır. Ancak size winsa pahalı verilmiş pimapeni tercih edebilirsiniz.
  • PVC pencere üretiminde yapılan karbon salınımını geçtim bir de evin içinde soluduğunuz havayı kirletiyor bu doğramalar. PVC malzemenin yangınlardaki performansı da içler acısı... Doğal olarak nefes alan lamine ahşap pencereler tercih ederek hem PVC'den daha iyi yalıtım hem de yatırım yaparsınız. Üstelik bakım gerektiriyor diye tercih edilmeyen ahşap pencereler çok daha uzun ömürlü (eski binalara bir bakın) PVC gibi 5 senede kullanılmaz hale gelmiyor. Ahşap pencere kolayca tamir edilebiliyor. Ahşap pencere mi PVC mi ? bu yazıya mutlaka göz atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homestyle -- 1 Ağustos 2016; 15:18:15 >
  • homestyle H kullanıcısına yanıt
    Burdaki çoğu insan biliyordur ahşabın çok daha sağlıklı ve iyi oldugunu fakat herkeste okadarpara yok malesef... Birazda ekonomiyi düşünmek gerekiyor...
  • En sonunda Winsa'da karar kılıp onunla anlaştık ama kafama takılan bir kaç şey var yardımcı olursa buradaki arkadaşlar sevinirim..70 mm lik profile ısıcam sinerji olmaz diyor bir kaç bayi böyle bir şey var mı..? Diğer sorum ise Winsa'nın aksesuarlarını kendi istediğimiz marka takamıyormuş orijinal haliyle takılıyormuş ben Roto istedim olmaz bu profile denildi..
  • Evime hem hesaplı hem kaliteli Renkli PVC yaptırmak istiyorum.

Ev 100m2...Evin 3 odasında 3'er tane 3 parçalık pencere(2 parçası hem yana hem yukarı açılabilen sistem) 2.5 m2
    Salondaki sadece 2 parça walksvagen sistem sürgülü kapı 6m2
    Ve önceki sahibi mutfaktaki balkonu duvarı kırdırıp pimapen yaptırıp mutfağa kattığı için onu da yenilemek istiyorum. Yaklaşık olarak yerden tavana 5 parça ve kapı var. yaklaşık 10,5m2 alan...

Bütün bunlara winsa 12.000TL
    Adopen 6500TL fiyat verdi.

Bu fiyatlar normal midir? Burada pek çok kişi winsa en iyisi demiş, kötüleyenler de olmuş. Tadilatımda daha çok masrafım olduğundan bütçem kısıtlı. 2 kat fark var arada... Karar vermek gerçekten çok zor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocalypticboy -- 10 Ağustos 2016; 17:19:26 >
  • Hangi il/ilçedesiniz

• Merhaba,
    Yanlış anlaşılmayı hiç istemem; Kendi reklamımı yada bir markanın, ürünün reklamını yapmayacağım. Sadece 10 yıllık sektör tecrübemle size yeri gelmişken alüminyum pencereleri de mutlaka göz önünde tutmanız gerektiğini söylemek isterim.

Yani hangi pvc pencere yerine soruyu hangi pencere olarak sorarsanız belki farklı bir cevaba yönelebilirsiniz.

Alüminyum pencereler 80'lerde son derece yaygın iken kolay üretim ve imalat olanaklarıyla PVC pencereler pazardan oldukça büyük bir yer kaptı. Bunda sadece PVC'nin ucuz olmasının değil Türkiye'de o güne kadar yapılan kötü alüminyum sistemleri uygulamaları da etkili oldu. Ben özellikle bilmenizi isterim ki bugün ısı yalıtımlı alüminyum pencereler, pvc pencereler kadar iyi ısı yalıtım değerlerini sağlayabilmekteler. Yeterki ürün ve uygulamacı seçiminde minimum gereksinimlerinizi doğru belirleyin.

PVC pencereler halen daha ucuz bir alternatif olsalar da bilmeniz gerekenler:
    - iyi seçilmiş bir ısı yalıtımlı alüminyum pencere size pvc pencere kadar iyi ısı yalıtım değerleri sağlar
    - alüminyum çevrecidir, %100 geri dönüşümlüdür, yangın anında salt asid gazlar yaymazlar ve böylece hayati risk oluşturmazlar
    - geniş açıklıkta sürme doğramalar, vitrinler, geniş ve yüksek pencereler alüminyum kullanılarak yapılabilir
    - renk seçeneklerinde ahşap desenleri de dahil olmak üzere her türlü RAL renklerinde yada doğal alüminyum görüntüsünün farklı açık koyu tonlarında (eloksallı) imal edilebilirler

Bu konuyla ilgili www.yalitimli-aluminyum.com sitemden de tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Bir sorunuz olursa size seve seve buradan da yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz_han_erol -- 27 Ağustos 2016; 12:26:07 >

• Merhabalar,

Marmaris'te Sadece yazin kullanilacak 2 villa icin bilgi almak istiyorum.
    Sicaktan, Nemden, rutubetten cok etkilenen bi bolge.
    Cephesi acik, Denize 250m mesafede bir yer.
    Tahmin edersiniz,Yazin sicakligin neredeyse 50 dereceye ulastigi bi bolge.
    Soguk donem de sadece ocak-subat 1-1,5 ay zaten.
    Ahsap yapanlar mesela cok sikayetci yipranma vs yuzunden.
    Forumda okudugum Roto aksesuar ve referansli bi usta konusunda hemfikiriz zaten.

Kentsel donusum binalarinda gordugumuz aluminyum gorunumlu renkler hosuma gidiyor.
    Beyaz siva uzerine Winsadaki vizon veya kul siyah gibi renkleri dusunuyorum
    Pimapen markasinda aluminyum kaplama var ama vizon veya kul siyah gibi bi renk sectikten sonra o kaplamaya bi daha gerek yok sanirim.
    Cift acilim Winsa veya Pimapen gibi iyi markalar tercih etmek istiyorum.
    Schuco ve rehau f/p oraninda gereksiz pahali sanirim winsa ve pimapen'e gore.
    Baska marka oneriniz var midir ?
    Ortama en uygun seri nedir ?
    Winsa Dorado gold schield baktim ama pek tercih edilmiyor saniyorum.
    Boyle sicak bi alanda Koyu ve aluminyum gorunumlu renkler kullanmanin bi eksisi olur mu ?
    Olabildigince kaba ve kalin profillerden de kacmak istiyorum aynı zamanda.
    Cam olarak konfor veya sinerji diyorlar ? Farkları ne oluyor tam olarak ?
    Yardımcı olursanız sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan1727 -- 29 Ağustos 2016; 11:21:15 >

• uzmanlara soruyorum roto lar bilyeli mi? Roto mu iyi Aubi mi? Teşekkürler. Mekanizma ve kol için soruyorum.
  • slm arkadaşlarPimapende maximus serisi üretimden kalktımı
    Maxımus ve Carisma iki model arasında çok fark varmı varsa neler
    siz olsanız hangisini tercih edersiniz saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

quote:

Orjinalden alıntı: taşkafa

Yazılması gerekenler yazılmış.. Bende biraz ilave yapayım..pazarlıgı fazla yaparsanız çerceve içine destek sacı koymuyorlar..fazla para kesmeyin..Anlaması çok basit dogramaya vida sallıyorsunuz plastilkten yag gibi gidiyor..İçinde destek sacı varsa zorlanıyor...Birde dış duvar kalınlıgı önemli..Odacık sayısı önemli...Conta sayısı önemli..CAM CITASI 12 MM DEGİL 16 MM OLSUN.. ÖZELLİKLE SOGUK İKLİMDE .Buda önemli...Ben hepsini araştırıp PAKPEN OPTİMAL SERİ ALTIN MEŞE YAPTIRDIM...tercih nedenlerim....Dograma kalınlıgı 72 mm...Dograma 5 odalı....soguk hava geçmesi çok zor...Dogramanın dış duvarı 3,5 MM. En kalın duvar...İki cam arası 12 mm degil 16 mm..ISI YALITIMI DAHA YÜKSEK....Diger bir özellik dograma 3 contalı..Pencere ile dograma 3 ayrı conta ile birbirine basıyor..Soguk hava, rüzgar, toz girmesi imkansız...Tam bir yıl oldu...Her gelen misafir kime yaptırdın diyor....Saygılarımla... Nette girip imceleyin Pakpen .com.tr...

Bende dediğim gibi piamapen 7500 serisi yaptırdım bursadaki tüm pimapen atölyelerini gezdim iki tane iyi yapan çıktı karşıma meğer kardeşmişler ayrılmışlar gerçekten işçilik süper neyse bnde 7500 serisi yaptırdım cam kalınlığı 16 mm oda sayısı 6 3 contalı bir sistem ve mantar başlı güvenlik kilitleri var ben bunlar ıher noktadan iyi sıksın diye yaptırdım bayada hoş oldu aynen arkadaşın dediği gibi görenler özeniyorlar ayrıca ispanyoletler gu - unijet yani alman malı bursada oturupta yaptırmak isteyenlere kesin tavsiyemdir

***** Merhaba. Bizde Bursa da oturuyoruz . Yüksek bir yerde müstakil ev yaptırıyoruz. Bahsettiğiniz Bayi Bursa nin neresinde? Kardeşlerin ismi nedir? Bu arada Mutfak pencerelerini giyotin pencere olarak düşünüyorum alandan daha fazla faydalanmak için. Giyotin pencere kullanan arkadaşlar memnun mu? PVC den olur mu giyotin cam ? en 80 cm x yükseklik 140 cm 2 adet cam. Fikri, bilgisi, deneyimi olanlar yazabilir. Teşekkürler

• Birbilenesormalı B kullanıcısına yanıt
    Kent meydanından Ankara istikametine giderken solda ,ama artık winsa ile çalışıyorlar

• Merhaba Arkadaşlar,
    Manisadaki evimin dogramalarini değistirmek istiyorum. Evim rüzgarı ve yağmuru fazla gören bir konumda olduğu için pimapen nirvana serisi + roto aksesuar+ iyi işçilik yapabilecek bayii arıyorum. Malesef bulunduğum yerdeki pimapen bayii mutahitlerle anlaştiklari için bizim gibi müşterilerle ilgilenmiyorlar bile bana izmirden işinin ehli iyi bir pimapen bayii tavsiye edebilirmisin.

• http://www.winsahaspen.com/ - bakmalısın bence, bir çok konuda da yardımcı olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incitmemeli

Arkadaşlar evde pvcler içeri su akıtıyor. Dışarıya baktım su tahliye delikleri dışarıya takılan mermerin altında kalmış. Ne yapılabilir?

Benim de kapattırdığım balkon 1 sene boyunca su aldı ve bu süreçte montaj firması (Isıdıcı) 2 kez geldi ve hallettik demelerine rağmen yine su aldı. Tabi bu arada benim laminatlar pert oldu. Kendim güzelce silikonladım ve kurtuldum.
    Bazen kendi işini kendin göreceksin.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.