Şimdi Ara

Putin: Şişirilen Dolar Tekelini Kırmalıyız!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Putin: Dolar tekeli birçok ülkeyi tehdit ediyor
    Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dolarda yaşanan tekelleşmenin, dünyanın birçok ülkesi için tehlikeli bir durum yarattığını söyledi.

    "DOLARA BAĞLILIK DÜŞÜRÜLMELİ“
    Rusya’ya yönelik yaptırımların, Rusya’nın ekonomik egemenliğini sağlaması için fırsatlar yarattığına işaret eden Putin, “Dolarda yaşanan tekelleşme, dünyanın birçok ülkesi için tekinsiz ve tehlikeli bir durum yaratıyor. Dolara bağlılığı düşürerek, Rus ekonomisinin egemenliğini korumamız gerekiyor.” diye konuştu.

    Petrol ticaretinin de dolarla yapıldığını anımsatan Putin, “Bu yükten kurtulmamız lazım. Dahası, ortaklarımız da küresel ticaret kurallarını ihlal ederek uyguladıkları hukuksuz kısıtlamalarla bize yardımcı oluyor.” değerlendirmesinde bulundu.

    Devami:http://m.ensonhaber.com/putin-dolar-tekeli-bircok-ulkeyi-tehdit-ediyor.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WB -- 9 Mayıs 2018; 9:16:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Speküle edilemeyen, madensel-enerjisel karşılığı olan dünya ortak para birimi olmalı. Yatırım fonu gibi olmalı. Yani paramızı ona çevirdiğimizde para asla değer kaybetmemeli.

    Kesinlikle dijital olmalı, taşıma kolaylığı açısından.

    Ve eşit olmalı. Elin almanı haftada 35 saat kolay işte çalışıp 1500 Euro kazanıyor, üstelik eti 5-6 Euro ya alıyor. Biz haftada minumum 50 saat ağır işte çalışıyoruz 300-400 Euro alıyoruz, üstelik eti (kalitesiz) 8-11 Euroya alıyoruz. Bu insanlık değil. Doğduğu ülkenin ekonomisinin derdini çekmek kimsenin derdi olmamalı. Dünyaya nüfusa göre eşitlik düzeni gelmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.