Şimdi Ara

Pusula işlevi, Google Haritalar'ın Android sürümüne geri döndü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pusula işlevi, Google Haritalar'ın Android sürümüne geri döndü



    Google geliştiricileri pusula widget'ını Google Haritalar'ın Android uygulamasına döndürmeye karar verdiği biliniyordu. Raporlara göre bu karar, widget'ın ortadan kaybolmasından memnun olmayan Google Haritalar topluluğunun baskısı altında alındı.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi Mi Band 6 ilk satış gününde yeni bir güncelleme aldı



    2019'un başlarında haritanın yanındaki küçük bir widget uygulamadan kaldırıldı. Daha sonra geliştiriciler, "gezinme ekranını daha temiz hale getirme" niyetlerini açıkladılar, ancak hizmetin tüm kullanıcıları bunu beğenmedi. Şimdi, Google temsilcileri pusulanın Android için Haritalar uygulamasına döndüğünü şu sözlerle onayladı:



    "Bunu sen istedin ve duyduk! Pusulanın Android için Haritalar'a geri döndüğünü duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Geliştiriciler, pusula, navigasyon ekranını temizlemek için 2019'un başlarında Android için Haritalar'dan kaldırıldı, ancak büyük kullanıcı desteği sayesinde geri döndü."



    Pusula işlevi, Google Haritalar'ın Android sürümüne geri döndü



    iOS cihazlarda kullanımı devam ediyordu



    Pusulanın uygulamanın iOS sürümünden kaldırılmaması ve tüm bu süre boyunca Apple cihazla kullanıcılarına sunulması dikkat çekiciydi ve bu durum Android tabanlı cihaz kullanıcılarının memnuniyetsizliğinin nedenlerinden biriydi. Şimdi pusula yerine geri dönüyor, silinmeden önceki haliyle kenar çubuğunda görüntülenecek. Kırmızı pusula oku kuzeyi gösteriyor ve bu seyahat yönünü belirlemede yararlı olabilir.



    Mevcut verilere göre pusula, kullanıcının ikamet ettiği bölgeden bağımsız olarak Google Haritalar sürüm 10.62'de geri yüklendi. Uygulamayı hemen Play Store platformu üzerinden güncelleyebilirsiniz.




    Kaynak:https://9to5google.com/2021/04/01/google-maps-restores-compass-when-navigating-on-android/







  • Kullanıcılara danışmadan özellik kaldırırsan geri eklemek zorunda kalırsın. Akılsız başın cezasını ayaklar çeker misali. Boş yere uğraştı Google! :)

  • İşte böyle özür diletirler adama 😜

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.