Şimdi Ara

Pussycat dolls ne demek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün bi yerde duydum hush hush şarkısını sözlerini google'a yazınca bu grup çıktı. E haliyle şaşırdım aklıma geldi. Tam olarak anlamını merak ediyorum söyleyebilir mi bilir kişi ?

Pussycat Dolls Ne Demek?

Pussycat Dolls, 2003 yılında Los Angeles'ta kurulan bir Amerikan kız grubuydu. Grup, burlesque ve dans performanslarından esinlenen, pop ve R&B tarzında müzikler seslendiriyordu.

Pussycat Dolls ismi, "pussycat" (sevimli kedi) ve "doll" (bebek) kelimelerinin birleşiminden türetilmiştir. Grubun kurucusu Robin Antin, ismin grubun hem seksi hem de eğlenceli doğasını yansıttığına inanıyordu.

Grup, Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Jessica Sutta, Melody Thornton, Kimberly Wyatt ve Carmit Bachar gibi üyelerden oluşuyordu. İlk albümleri "PCD", 2005 yılında yayınlandı ve ABD'de üçlü platin sertifikası aldı. Grup, "Don't Cha", "Buttons" ve "When I Grow Up" gibi hit şarkılarla büyük başarı elde etti.

Pussycat Dolls, 2007 yılında faaliyetlerini geçici olarak durdurdu, ancak 2019 yılında yeni bir kadroyla geri döndü. Grup, 2020 yılında tekrar dağıldı.

Pussycat Dolls, kadınların güçlenmesi ve özgüveni hakkında mesajlar veren şarkılarıyla tanınırdı. Grup, aynı zamanda canlı ve etkileyici sahne performanslarıyla da ün kazandı.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yavru kedi oyuncağı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.