Şimdi Ara

push e-mail (free push e-mail)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu push e-mail i kullanan varmı? nasıl birşey ? üyelik gereklimi ? sadece pop3 ile olabilirmi yoksa ms exchange şartmı ? bilgi verebilirmisiniz. Bu arada free push e-mail adresi buldumwww.emoze.com kullanan varmı ?



  • evet arkadaşım emoze'u ben de keşfettim ve kurdum. wm 5.0 ppc ile dünden beri kullanıyorum. gayet güzel çalışıyor. ancak ne kadar güvenli bilemiyorum. sonuçta maillerin kontakların vs bir serverden geçiyor, meraklı birileri bu bilgilere ulaşamaz mı acaba? nette aradım benden başkası kıllanmamış gibi gözüküyor. karar senin. Ancak yalnızca bir account destekliyor. ben outlook u gösterdim. başka bir account için firmanın cevabı pc'den ve ppc'den programı kaldırıp, dosyaları temizleyip yeniden yeni account ile kurulum yapmak.
    ayrıca ppc cihazın telefon özellikli olmalı çünkü senkronizasyonu GPRS üzerinden yapıyor, yani üye olurken mail adresin ve ppc'nin tel nosunu da giriyorsun. GPRS bağlantısının periyotları ayarlanabiliyor (ne kadar zamanda bir kontrol edilip sync yapılacağı).
    sonuçta ücretsiz (sanırım tek) güzel bir program, güvenlik meselesi sana kalmış. ben henüz kullanmaya devam edip etmemekte kararsızım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.