Şimdi Ara

Punto Evo aux girişi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda punto evo almayı düşünüyorum. Bu araçta aux girişi yokmuş ama normalde teyp aux girişini destekliyormuş. Yani altyapı var. Bu araçın teybi grande puntolar gibi değil. Yeni nesil bir şey. Bu aracın aux girişini nasıl aktif hale getirebilirim. Benim için olmazsa olmaz lütfen yardım edin. Hayırlı günler dilerim.



  • s.a daha önce teyp söküp aux kablo ba?lantysy yaptynyzmy?
    Yapmadyysanyz punto için aux kablolary mevcut kendimde yapyyorum shbndende ilanym mevcut yasaktyr diye ilan noyu yazmyyorum.
    çin sitelerindede ayny kablolardan mevcut fakat ordan gelen kablolaryn geneli fiat grubuna uyumsuz oluyor bende o yuzden kendim yaptym ve sonucunda kaliteli bir sesle müzik dinliyorum.
    Ylgilenirseniz msj yoluyla iltibata geçebiliriz.Dedi?iniz gibi punto linea doblolaryn geneli aux baglantysyny destekler.Bana teypten resim atarsanyz onunla ilgili bilgide verebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurranger

    Herkese merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda punto evo almayı düşünüyorum. Bu araçta aux girişi yokmuş ama normalde teyp aux girişini destekliyormuş. Yani altyapı var. Bu araçın teybi grande puntolar gibi değil. Yeni nesil bir şey. Bu aracın aux girişini nasıl aktif hale getirebilirim. Benim için olmazsa olmaz lütfen yardım edin. Hayırlı günler dilerim.

    teyp blaupunkt markaysa elimde kullanilmamis aux kablosu var. dh ikinci elde ilanimda mevcuttur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.