Şimdi Ara

punto airbag çatlağı çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba 2008 punto aracımı aldığımda ön göğüste bulunan yolcu airbag kısmı çatlaktı. Aracında böyle bir özrü bulunan arkadaşlar bilirler ne kadar rahtsız eden bir durum olduğunu... İnternette çeşitli forumlarda yetkili servis tarafından yaptıran arkadaşlar mevcut fakat konu pek aydınlatılmamış.
    Aracımı bu şekilde kabullenmiş olmama rağmen çevremde bulunan kişilerin ve özel serviste bulunan arkadaşlarında telkinleriyle birmot yetkili servise defalarca gittim aracımın fotoları çekildi merkezden sorgulaması yapıldı... fiat müşteri hizmetlerine defalarca şikayet ettim fakat sonuç hepsinde olumsuz hatta son müşteri hizmetlerindeki bayanla konuşmamızda sizi mahkemeye vericem dediğimde hukuki tüm yollara başvurabilirsiniz dedi. tabi bu bendeki son nokta oldu.
    Çok fazla uzatmadan birisiyle tanıştım aynı model aracınıyetkili servise vermiş ve ücretsiz bir şekilde yaptırmış.
    tabi ben tüm bilgileri alarak servise gittim ve tekrar şikayet mekanizmasını çalıştırmaya başladım.Sonuç olumlu ÜCRETSİZ OLARAK ÖN GÖĞÜS KOMPLE DEĞİŞTİ.
    ARKADAŞLAR SONUÇ OLARAK BU GİBİ SIKINTILAR YAŞAYAN ARKADAŞLARIM ARACINIZ İÇİN ŞİKAYETİNİZİ YETKİLİ SERVİSE DEĞİL KOÇ HOLDİNGE DİREKT OLARAK YAPIN VE BAŞKA ARAÇLARIN YAPILDIĞINI MÜŞTERİ AYRIMCILIĞI YAPILDIĞINI İLETİN ONLAR SİZİ SERVİSE ÇAĞIRACAK VE UMARIM BENİM GİBİ SİZİNDE SONUÇ OLUMLU OLUR....







  • Mrb benim de fıat punto 2011 model aracımda aynı sorunla karşılaştım, servise başvurdum, %40 destek çıkacaklarını %60 ının tarafımca karşılanması gerektiğini belirttiler. Dolayısıyla bu da benim açımdan çok büyük külfet olacaktı. Anladığım kadarıyla sizin durum olumlu sonuçlanmış, bu konuyla ilgili olumlu sonuç alabilen değerli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
     punto airbag çatlağı çözümü
     punto airbag çatlağı çözümü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Abi istanbuldaisen banada gönder evrakları yaptrdıgına dair bende basvurayım. Benm aracımdada sorun var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.