Şimdi Ara

Pulp Fiction İzledim... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
4.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sinemada izleyemedim , kaç sene geçti bilmiyorum ama sanırım 17 yıl felan geçmiş . Gece yarısı film trt de yayınlandı tamamen spontane açtım ,oyuncuları görünce izlemeye karar verdim .Sonuç kahkahalarımdan uyanan ev halkı , gece yarısı acaba neye bu kadar gülüyor diye bana sinir olmuşlardı.Hayatımda izlediğim en komik ve akıcı filmlerden biriydi. Herkese hitap etmeyebilir ama tam bana hitap ettiğini söylemeliyim. Yıllar sonra yine izlediğimde aynı kahkahaları atmıştım , o yüzden benim için efsane bir filmdir.

    Herkesin hoşuna gitmeyebilir ama saygı duyulacak bir yapımdır.
  • Güzel filmdi ama efsane felan değildi ama bi zaman sonra saniyelere bayağı bakar oldum bitsede uyusam diye..



    Edit: birazcık hort oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 28ky28 -- 11 Temmuz 2016; 0:10:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse nesin benim için bir halta benzemeyen haddinden fazla abartılan film.Bir diğeride Forest Gump ve Memento'dur.

    Bu filmlerin bu kadar abartılmasına gerek yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rem0te -- 13 Temmuz 2016; 14:08:32 >
  • Bazı filmler sırf anlaşılması zor diye çok abartılıyor mükemmel deniliyor buna bir kaç örnek verecek olursam mesela Donnie Darko, Memento, Düşman vs vs , Memento filmi mesela ben izledim filmi sondan başa ilerliyor ve anlamak için biraz dikkatli izlemek gerekiyor ben filmi çok dikkatli bir şekilde izledim ve gayette iyi anladım ama filmde bir numara yok sıradan bir film aksiyon yok heyecan yok yani sırf filmi anlaşılması zor yapmışlar diye ve filmin yönetmeni Christopher Nolan diye filmi göklere çıkarıyorlar. Bu filmi izlemedim ama muhtemelen bu filmde bu saydıklarıma benzer bir film.
  • Pulp Fiction benim 1 numaralı filmimdir, ayrıca Forrest Gump ve Memento çok iyi filmlerdir, her beğenmediğiniz filme abartılıyor demekten vazgeçin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.