Bildirim
Pug 207 mi İbiza mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ikisini de kullanmadim. Ancak alacak olsam 207 alirdim. Daha spor gorunuyor. Ayrica hdi motor daha iyi bir secenek olur diyorum. Ibiza gozume dacia gibi geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - Söylesene, hepsini öldürmen şart mıydı? Ben sana sadece korkut demiştim.
+ Insanlar ölürken çok korkuyorlar. -
207 de ön konsol sorunu var kronik ibizayı bilmiyorum. _____________________________ PPF KAPLAMA : İNSTA - OTOFOLYOCUM -
model yılı nedeniyle, eğer tsi motor ise ibiza yı tercih ederdim hocam.
Ama siz ikisini de bi sürün içinize sinen ve daha çok ısındığınız arabayı alın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2004 AUDI A3 1.6 AMBITION S-TRONIC (SATILDI) 2013 HONDA CIVIC 1.6 ELEGANCE ECO (Satıldı)
2014 Alfa Romeo Giulietta. Distinctive 1.4 170 hp TCT. Lüks spor paket+cam tavan+f1 şanzıman. Alfa Kırmızısı. (Satıldı) -
İkisi arasında 207 tercih ederdim. İkinci eli ve bence dıştan görüntüsü daha iyi. Hdi motor da gayet az yakıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Makyajsız boşline ibiza çok çirkin görünüyor gözüme hele beyazsa. Sırf hdi motor için bile 207 alınır bence ama tabi araçları görmek lazım.
207
İbiza çakma polo gibi düşünebilirsiniz. _____________________________ E200 2.0, Vito 2.2 CDI, Fluence 1.5 dCi,Bipper 1.4 HDI, Duster 1.6 dCi, Berlingo 1.6 Hdi , Punto 1.3 Multijet, Polo 1.2 TDI -
yorumlar için teşekkürler. 1.4vti motorlar nasıl peuguotda. lpgli buldum bir tanede. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı