Şimdi Ara

PUBG: New State'ten iOS sahiplerine güzel haber: Ön kayıtlar Ağustos'ta başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PUBG: New State'ten iOS sahiplerine güzel haber: Ön kayıtlar Ağustos'ta başlıyor



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini orijinal battle royale PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS'un yapımcıları KRAFTON Inc'in yaptığı yeni PUBG oyunu PUBG: New State'in iOS cihazlar içine ne zaman ön kayıta açılacağı açıklandı.



    Ayrıca Bkz.Epic Games'in bu haftaki 2 farklı ücretsiz oyunu erişime açıldı



    Krafton geçtiğimiz saatlerde merakla beklenen PUBG: New State için iOS sahiplerien güzel bir haber verdi. PUBG: New State, Ağustos ayında iOS sahipleri için App Store üzeridnen ön kayıt aşamasına geçecek. Ne yazık ki net tarih açıklanmadı. Ayrıca Android için birkaç aydır ön kayıta açılan oyunun toplam ön kayıt sayısı 20 milyonu geçmiş durumda. Bu da oyun için büyük bir bekleyiş olduğunu gösteriyor.



    Oyunun net çıkış tarihi de hala bilinmiyor ancak bu yıl sonunda gelmesi bekleniyor. Oyun için paylaşılan yeni videoyu aşağıda bulabilirsiniz.



    PUBG: New State Yeni Video





    Battle Royale türünün öncüleri ve PUBG'nin yaratıcıları PUBG Studio tarafından geliştirilen PUBG: NEW STATE2021'de Android ve iOS'ta oynaması ücretsiz bir deneyim olarak piyasaya sunulacak. PUBG: NEW STATE, orijinal Battle Royale deneyimini yeniden yaratıyor ve onu mobil cihazlarda en gerçekçi battle royale deneyimini sunmak için geliştiriyor. Mobil oyun için en dinamik ve gerçekçi silah oyunu olmasının yanı sıra oyun, mobil oyunun sınırlarını zorlayan en yüksek rendering teknolojisine sahiptir.









  • Çinli pubg de hile sorunu büyük bir karadelik, sekmeme hilesi ve çimenleri yok etme hilesi kullananlar ban yemiyor. Millet mk14 ile 400 metreden otomatik spray yemektten bıktı. Umarım her telefonu destekler ve pc sürümündeki gibi hileye sert cevap verirlerde kurtuluruz şu çinli pubgden

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.