Şimdi Ara

PUBG: New State indirmeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PUBG: New State indirmeye sunuldu



    Orijinal PUBG oyununun geliştiricisi Krafton tarafından geliştirilen ve 50 milyondan fazla ön kayıt ile büyük bir kitle kazanan PUBG: New State oyunu bugün itibariyle indirmeye sunuldu. 



    PUBG: New State neler sunuyor?



    PUBG: New State aslında mantık olarak farklı değil ancak bir devam yapımı olarak adlandırılıyor. Global Illumination ile grafik kalitesinin üst düzeye çıkarıldığı oyunda performans ta darboğaz yapmayacak şekilde optimize ediliyor. Vulkan API desteği bu konuda öne çıkıyor. 



    Ayrıca Bkz.Yeni PUBG oyunu PUBG: New State'ten yeni bir sinematik video paylaşıldı



    2051 yılında geçen hikayede TROI haritası ile oyuna başlarken yeni haritaların da kilidi açılabiliyor. 8x8 km boyutundaki alanda Drone ve destek talebi gibi çok çeşitli teknikler ile üstün gelmeye çalışıyorsunuz. 



    PUBG imzalı optimize edilmiş silahlar yanında benzersiz silah ekleme sistemiyle özelleştirme de yapabiliyorsunuz. Geliştirici seçeneklerinin kapalı olmasını isteyen oyun 2GB RAM, 64-bit bir işlemci, Android 6.0 ve Vulkan 1.1 veya Open GL 3.1 gerektiriyor. 









     









  • O değil de ben BF-3 mobile'ı merak ediyorum.Keşke her yerde erişime açılsa.

  • Apex Mobile, bu oyunun adı yokken betadaydı, hala betada. PUBG: New State indirmeye sunuldu 

  • Kreş seviyesi beyinler sürekli atıp, tutmuş google playda işte oyunu oynayan kitlenin kalitesi oradan belli oluyor. :) cor cocuktan al karayı bul parayı böyle devam eder bu saltanat.

  • Oyun iyi mi kötü mü?

  • İndirmedim daha, denerim bir Kaç haftaya.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz denedim dün ama eskisi daha güzel sanki :)

  • Oyunu dün denedim ve 2 maç sonra sildim ms problemi var çıkış dolayısıyla normal ancak oyunun ciddi şekilde grafik ve oynanış olarak eksileri var.Next gen battleroyale diye lanse ediliyor ios'ta ancak yıllardır mobil sektörde yer alan pubg ve codm bunu grafik ve oynanışta tek kelime ile tokatlar geçer.
    İlerde eminim gelişir ama şuan ben hiç tatmin olamadım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Atakan Erdur HACPJ A kullanıcısına yanıt
    Önce videoyu izledim sonra bu yorumu gördüm cuk diye oturmuş, gerçek mana da aceleye gelmiş gibi görünüyor, hem grafikler tok olmayı bırak çok alpha seviyesindeymiş gibi geldi hemde kötü bir video hazırlamışlar beyin özürlü tiplere oyun mu oynatılır. steam pubg'ye devam :)

  • Eskisi de yenisi de cop. Yenisindeki problemler; yuksek ping sorunu, butonlarin tepki hizi, animasyonlar guzel ama hantal, ikinci gunden hileye denk geldim ve hepsini gectim yilancilik hala devam. Oyun size tum oyun boyunca kamp yapin oyle kazanin diye cigiriyor. Ben combat seven biriyim bu yuzden cezalandiriliyorum, sarmadi.

    Apex mobile betasinda cok zevk alarak oynamistim, full aksiyon oyun ama acele etmiyor firma cikarmak icin. Bi yerde mantikli yapiyorlar aslinda ama ciksa artik iyi olurdu. BF mobili hic saymiyorum bile son yaptiklari beta komediydi, daha 1 seneye ihtiyaci var o oyunun. Gozler apex mobilde, ciksa baska oyuna gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk gün indirdim girer girmez premium aldım hatta, tabii oyunu test etmeden kullanıma açmışlar ödüller vs alınamıyordu

    para iadesi istedim ertesi gün hesabı 50 yıl banlamışlar

    bu oyun kendine gelene kadar dünya kadar güncelleme alır 1 seneye anca toparlar

  • Normal Pubg mobile arcane den farkı nedir bunun?

  • Darkmine D kullanıcısına yanıt

    gelişmiş grafikleri var başka da büyük fark yoktur, ikisi arasında bir ayrım yaşamazsın, new state gelecekte geçiyor, menüsü daha bir pc gibi, bence marketteki bu karmaşaya bir son vermeliler ve ya oyunlar birleşmeli ya da birinin ismi değişmeli

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.