Şimdi Ara

PUBG Mobile çıktı! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
4
Favori
52.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, s8 kullanıcısıyım. Mobil PUBG oynamak için gamepad aldım. Gamepad i oyuna optimize eden Octopus adlı uygulama arkadaşlarımın telefonlarında ( note5 ve g610 ) sorunsuz çalışmaktadır. Fakat ben octopustan oyunu açamıyorum kilitlenip kalıyor. Bunu engelleyen ne olabilir ? Yada game pad tuşlarını atayabileceğim uygulama bilen varmı acaba ? Teşekkürler.
  • Şu 0.4 güncellemesi gelsede rahat rahat kasmadan oynamaya başlasak. Şu hali 1 bucuk ay önceki versiyonu. Çin serverında oynuyoduk bunu. Globale niye son sürüm verilmez anlamıyorum. Ha o ha bu arkadaş. Zaten Çin versiyonundada Timi Studionun yaptığı çok akıcı Lightspeedin yaptığı o kadar değil. Kendi cihazım için (S7 Edge) konuşuyorum. Timi bir global versiyon versede rahatkasak artık.



    Bu arada güzel haber. Timi studionun yaptıgı orjinal mobil pubg de yeni çöl haritası (pc'deki) hazır halde. Yeni güncellemeyle verecekler çin sürümüne.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC sürümünde kafanı çıkartıp adım atamiyorsun. Eğer millet telefonda nişan almasını bilmiyorsa oyunu botlarla oynadığımız kesin.

    Otomatik envanter toplaması iyi olmuş ama silah ve eklentilerin ne işe yaradığını anlamamak adına kötü olmuş.

    PC versiyonu gibi optimasyon yerlerde sürünüyor lakin yine de beğendim diyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu iPad Air ve Mini Retina 'ya ne zaman uygun olacak oyun... iPhone'un şarjını emiyor resmen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük bir istekle bu oyunu yükledim. Ancak oyunun amacı nedir.? Biz ne yapıyoruz anlamadım. Radar ile belirlenen yerlere gidip birilerini bulup öldürmek midir amaç.?



    Zar zor 1-2 kişi buluyorum ve bomboş arazide koşuyorum. Sonuç.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Bende ipad air'i bekliyorum hocam, hala çalışmıyor.
  • samsung dex ile note 8 de deneyen oldumu acaba. Klavye ve mause ile diğer oyunculara karşı baya avantaj sağlanabilir
  • Ronin1453 kullanıcısına yanıt
    merkezi yerlere atlarsanız bol bol adam vardır.

    ya ölürsün yada öldürürsün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Headshoot yememek için 8 ileri 5 geri 3 zıpla 2 çömel



    PUBG Mobile çıktı!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Woozie

    Merhabalar, oyun ile ilgili geri dönüşlerinizi bana özel mesaj ile veya bu mesaja yanıt olarak bildirebilirsiniz. Bu oyun için sağlam bir oyun stüdyosu ekibi çalışıyor, oyunun geliştirilmesi konusunda herhangi bir endişe yaşamanıza gerek yok. Başlangıçta karşılaştığınız problemlerin hepsinin kısa sürede çözümleneceğinden emin olabilirsiniz. Ek olarak oyunda bulunan botlarla ilgili bazı gereği bulunmayan abartmalar mevcut (haber siteleri). Şuan için Avrupa sunucusu da dahil olmak üzere sunucular henüz yeni aktif edildi ve kararlılık testleri devam ediyor. Oyundaki dengeyi sağlamak ve bazı istatistiki bilgiler edinmek amacıyla da oyunun ilk safhalarında oyunda botlar mevcut. İlerleyen zamanlardaki güncellemeler ile birlikte bot konusu da uygun şekilde çözümlenecektir. Oyunun Asya versiyonunda da başlangıçta bu aynı şekilde uygulandı ki, Asyada gerçekten hatrı sayılır bi oyuncu sayısı bulunuyor takdir edersiniz ki. O nedenle bunu oyuncu sayısına yormanın herhangi bir gereği yok, geri dönüşlerinizi bekliyorum.

    Niye sen kimsin ki




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Woozie

    Merhabalar, scope ile ilgili olan problemi ileteceğim. Yaşadığınız diğer problemle ilgili olarak da daha önce bildirim aldık ve ilettik. İlk gelecek olan güncelleme ile birlikte çözüleceğini tahmin ediyorum.

    Tencent games'de çalıştığına dair kanıt?
  • Lg G3 sağolsun hevesimi kursağımda bıraktı oynanamayacak kadar kasıyor. Bu kadar da fosil bir telefon olacağını tahmin etmiyordum.
  • straptezlo S kullanıcısına yanıt
    Güzel tespit
  • 1gb ram olan cihazlara destek 0.4.0 de gelecek fakat şuan 0.3.3 patchini test ediyorlar. Geçen tester alımı vardı kapandı. 0.3.3 test edildiğine göre 0.4.0 a biraz daha zaman var sanırım

    Ve evet botlarla oynuyorsunuz, çin de bile o kadar oyuncuya rağmen bot var, burda oyunun %90 ı belki fazlası bot.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 5s var,oyunu güncelledim açılmama sorunu giderildi fakat bu sefer kademe kademe arızalanmaya başladı.3 el oynadıktan sonra bu sefer görüntü bozulmaları yaşandı ardından şimdide oyuna girmemeye başladı sapıttı iyicene
  • Yeni güncelleme ile birlikte iPad Air için destek geldi, en düşük ayarda oynatıyor ama kötü değil görüntü.
  • son 1 haftadır oyuna her girişimde hata veriyor. en az 3. ve 4. denememde oyuna girebiliyorum. 28 martta güncelleme geldi ama yine de düzelmedi. iPhone 6 Plus cihaza sahibim. sadece bende mi var acaba bu sorun? sizlerde de aynı sıkıntı baş gösteriyor mu?

  • Mi 6 0 kasma

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Technical_Support: iOS tabletler için güncelleme ile birlikte özel bir optimizasyon getirildi.
    @enescooo: Tam olarak nasıl bir hata alıyorsunuz?
    @yoldagezen: 5S ile muhtemelen telefon sarjdayken oynuyorsunuz, çok fazla ısındığını ve bu yüzden bu problemleri yaşadığınızı düşünüyorum.
  • Beyler işlemciden anlayan var mı aranızda. ben sırf biraz da bu oyun için tablet almayı düşünüyorum. lenova yoga book A12 mi alsam yoksa samsung tab S3 mi alsam bilemedim. biri Atom intel işlemci diğeri Qualcomm kullanıyor.(ipad önermeyin o kadar param yok) tavsiyeniz nedir?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.