Şimdi Ara

PUBG Mobile [ANA KONU] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.556
Cevap
43
Favori
235.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    Bende bir arkadaşımla duo oynuyordum ama bir çok bahanesi olduğundan oyunu bıraktı. Zaten her ay bir kaç kere oyunu sinirlenip siler sonra tekrar yükler, hep aynı döngüyü yaşıyor. Ben boş durmadım tabiki bir çok ekibe girdim çıktım ama tamamiyle anlaştığımız insanlar olmuyor maalesef. Mesela ben Miramar ve Vikendi ağırlıklı oynarım, diğer haritalar çok çok nadir. PUBGM oynayanlar ise Erangel haritasına resmen bağımlı. Hatta tanıştığım biriyle Miramar girdik ve bu haritayı hiç bilmiyorum dedi. Sanırım takım bulmak ve anlaşmak bu yüzden zor. Siz de benim gibi düşünüyorsanız bir deneyelim birlikte oynamayı. Bu arada TPP oynuyorum ve discord üzerinden konuşmayı tercih ederim. Oyunda bas konuş sistemi olmadığı için büyük sıkıntı olabiliyor. Tabi bazı insanların yalnız ya da sessiz bir ortamda yaşamaması gibi durumlarda var. Oyun oynarken başkasının mikrofonundan resmen tv dizilerini takip ediyoruz. Yani ben oyun oynamak istiyorsam tam odak istiyorum kendim ve tüm takım arkadaşlarım için.

    Alıntıları Göster
    Merhaba hocam , biz arkadaşla hep oyun içi konusuyoruz discordu arkadaş pek istemedi gibi maalesef harita olarak erangel ve miramar giriyorduk ama discord olayı pek olmadı




  • musty578 kullanıcısına yanıt
    Tamam vermeyelim ama yanlış bilgi de insanlara söylemeyelim.80 tl filan almıyor. Sezonluk ücreti 60 tl. Buda üç aya mukabil ediyor. Aylık 20 tleye bence çok çok keyifli bir oyun tabii hile olmasa çünkü maalesef anormal hile var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 5 Haziran 2020; 12:51:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oliver Wood

    Merhaba hocam , biz arkadaşla hep oyun içi konusuyoruz discordu arkadaş pek istemedi gibi maalesef harita olarak erangel ve miramar giriyorduk ama discord olayı pek olmadı

    Alıntıları Göster
    İletişim için discord önemli bence, onu dikkate alsanız iyi olur yoksa alt resimdeki gibi olabilir. Siz yine de oynamak isterseniz eklersiniz.

    ID: 511822545

    Dipnot: Sezonlar artık 8 hafta üzerinden 2 ay sürüyor, çok eskiden 3 ay sürüyordu. Ayrıca herkes ucuz olan sezon paketinden haberdar değil. Elite Plus 1800 UC olanı alıyorlar +25 level fazladan başlıyorlar.

    PUBG Mobile [ANA KONU]




  • berkans kullanıcısına yanıt
    Aylık 20 degil duzenli gorev yaparsan birdaha para vermiyorsun uc devir ediyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adrenal101

    Aylık 20 degil duzenli gorev yaparsan birdaha para vermiyorsun uc devir ediyor
    Dogru eklemeyı unutmusum. Ben genelde 10 uc lere bastıgım ıcın kalmıyor sezon sonunda. Ama hıc harcama yapmassanız her sezon rp alabılıyorsunuz.

    Yanı kısaca 80 tl her ay vermek sacmalık dıyen arkadas sanırım oyunu pek bılmıyor.

    Bırde baska bır bakıs acısı 500TL'lık ps4 oyunlarının yanında ayda 20tl vermenın lafının bılme olmayacagını dusunuyorum.
  • neden siyah giyiliyor oyunda sürekli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

    neden siyah giyiliyor oyunda sürekli
    Hiç öyle bir topluluğa denk gelmedim. Hileciler yeni hesap açtıkları için kıyafetleri bellidir ya da çıplak dolaşır. Bir de Victor karakterini alıp onun kıyafeti ile oynuyorsa o da hilecidir, yani aslında bunlar yeni hesap olduğunu kanıtlıyor kısacası. Onun dışında siyah giyinenler diye bir olay örgüsüne rastlamadım. Hatta millet yeni gelen her skini "bakın ben ne kadar şanslıyım ben çıkardım" demek amacıyla janjanlı saçma sapan kıyafetleri bile giyerler.
  • Anarsizm A kullanıcısına yanıt
    Hayır. Sadece görünüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanımadığımız kişilerle girince tam bir eziyet maalesef.
    4 kişi giriyoruz rastgele kalabalığa atlıyorlar düşünce direk ölüp eksi yiyoruz ardından 1 maç daha atıyorum takım farklı yere ben farklı yere atlayınca uçakta bana sövüyor sırf bu yüzden isim ve bayrağı global yaptım hala sövüyorlar


    Oyundaki arkadaşlar araplardan çok şikayetçi ama inanın ben avrupa serverinde arap çok denk gelmedim düşük seviye olduğum için olabilir belkide ama bizim Türklerle oynarken stres oluyorum resmen.
  • Bu Yılanlayanların Sonu Ne Zaman Gelecek ? Bir Çözüm Bulunması Lazım Adam Oyun Sonuna Kadar Yılanlıyor O kadar adam vurup sona geliyoruz yılanın biri çıkıp 1 kill ile oyun alıyor tam bir saçmalık ban sistemi gelmesi lazım.. Birde otomatik eşleşme ile giriyoruz takım arkadaşı öldürmeye çalışıyor ölmemek için onu öldürünce bizim liyakatımız düşüyor bunada çözüm lazım bıktık artık saygısızca oynayanlardan ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M328i -- 9 Haziran 2020; 10:10:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oliver Wood kullanıcısına yanıt
    Arap üst kademelerde baya baya var hocam Avrupa serverinda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oliver Wood kullanıcısına yanıt
    Araplar çok var hocam. Oyun bizi Asya’da kabul ediyor. Sınıflandırmamızı Asya ülkeleri arasında gösteriyor. Bu sebeple Araplarla sürekli olarak oynuyoruz ve onlarda sürekli hile yapıyorlar. Saçma sapan bir sistem. İki yıldır oynuyorum daha bir Hollandalı, İngiliz veya Fransız görmüşlüğüm yoktur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berkans kullanıcısına yanıt
    AVRUPA serverında cok nadırdır arap gelmesı en azından benım rankımda gormuyorum...

    genelde ingiliz alman felan denk gelıyor. bazende azeriler
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    As3 um araptan başka bir sey gormuyorum. Her sezonda bu boyle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berkans kullanıcısına yanıt
    diamondum bende bana denk gelmıyor. avrupa serverında oynuyorum herzaman.
  • Aykut57 A kullanıcısına yanıt
    "Driver Signature Enforcement" ayarını devredışı bırakman gerekiyor. internette yazıyor nasıl yapıldığı.
  • Eşleştirme dillerinizi neye göre seçerseniz ona göre gelir oyuncular. 1. dil Türkçe yaparsanız 2. dil Yok seçerseniz bolca Türk gelir. 1. yada 2. dil İngilizce yaparsanız bolca Araplar gelir. Rusça seçerseniz bolca o bölgenin oyuncuları denk gelir. Takımınız varsa eşleştirme dilini farklı seçebilirsiniz fakat random squad giriyorsanız ilk dediğim gibi 1. Türkçe 2. Yok seçin bolca Türk gelir takımınıza. Ayrıca eskisi kadar olmasa da hile var. Belki 2 saat belki 2 gün sonra banlanıyorlar ama banlanıyorlar. Mesela dün M249'lü norecoil + aimbot kullanan birisi geldi karşımıza ve +300 metreden tüm takımı telef etti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 22 Haziran 2020; 20:14:22 >
  • bu oyunu bi türlü sevemedim gitti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pubg ilk ciktigi zamanlar daha mobile gelmeden steam uzerinden satin aldim 60 tl gibi bir fiyati vardi galba. O gunden bu gune tek degismeyen sey hile, hile ve hile. Bir oyun yapimcilari tarafindan bu kadar yalnizlastirilir, hilelestirilir, bir ara Tencentin kendi firmasinin hile sattigiyla ilgili soylentiler vardi belki dogru belki yanlis ama adamlar hile konusunda bir sey yapmiyorlar. Tencent cok buyuk bir firma istese bu hilecilere emin olun gozlerini actirmaz ama firmada sadece para onemseniyor son yillarda acik ara para verip aldigim en kotu oyun Pubgdir net. Mobil kisminda sizce bir fark var mi? Oyunu bir oyun olarak zevkli buluyorum, hatta ilk ciktigi zamanlar cok hypeli cikmisti ve bir cok oyuncusu vardi hileden dolayi herkes birakti malesef. Bu konu pek de degisicek gibi gorunmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Impakt kullanıcısına yanıt
    eskıden bundan 5 6 ay kadar once felan cok fazla hıleye denk gelırdım. artık haftada 1kere denk gelırsem gelıyorum..

    gunde 5 ila 10 mac arası atıyorum.

    hileyi bitiremezler. ancak azalatabılırler. son 3 4 aydır gordugum kadarıylada baya azalttılar. steam versıyonunu bende ılk cıktıgı sıralar almıstım 35 40 fpslerle cok keyıflı oyunlar oynuyordum. fakat miramar ve sanhok guncellemelerı sonraısnda bıraktım. o guncellemelerden sonra hem hıleler arttı hemde goruntu olarak cok fazla karmasa oldu.

    2 seneye yakındır mobıle oynuyorum daha keyıflı.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.