Şimdi Ara

PUBG , H1Z1 tarzı bir mod'u neden BATTLEFIELD oyuna entegre edemiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, aslında başlık son derece açıklayıcı..

    Bu Modlar TESCİLLİ Mİ?

    Şu anda dünyada resmen bir Furya haline gelen SURVIVAL , BATTLE ROYALE tarzı bi oyun olan ve henüz beta aşamasında olan PLAYER UNKNOWN'S BATTLEGROUNDS unu sanırım hepiniz biliyorsunuz. Bu oyun aslında daha önce H1Z1 e mi ne yazılmış bir mod du, P.unknown tarafından. sonra bi firma ile anlaştı ve oyunu geliştirmeye başladılar. hem E-sports a uygunluğu, hem de FPS TPS lere getirdiği yeni soluk ile, millet çılgınlar gibi oynuyor PC de bu oyunu.

    SORUM ŞU.

    BATTLEFIELD, oyun motoru, sistemi, FPS deneyimi geçmişi vs ile (COD için de aynısı söylenebilir ama ben pek oynamadığım için BF üzerinden konuşuyorum)
    NEDEN CONQUEST, DEATHMATCH ŞU BU MODLARINA SURVIVAL diye mesela Aynı bu oyunun modundan yapmıyor ve Konsol piyasasını domine etmiyor???
    Bu kadar zor mu bu?

    Kill & Loot temalı bu oyunu bu temeli sağlam oyunlara oturtmak ne kadar zor olabilir? BF4 temalı böyle bi oyun olsa kötü mü olur misal?

    Devasa bir iki harita tasarlayacaksın hepsi bu.



    PUBG ilk önce XboX Timed Exclusive çıkacaktı konsollara ama fikir değiştirdiler, XboX Exclusive olacak, Microsoft da dağıtımcısı olacak sanırım oyunun.
    PS4 de biz de avcumuzu mu yalayacağız?
    ben XboX 1X alacam kendime o ayrı konu ama büyük bi boşluk , Konsol piyasasında bu furyadan nemalanmak isteyen birilerinin olmaması çok şaşırtıcı







  • Tescilli değil ancak Battlefield serisinin oyun mekaniği farklı. Ayrıca o kadar büyük haritayı Frostbite motoruyla yapsalar o oyunu konsollar çalıştırmaz. PS4'te Battle Royale modunu oynamak istiyorsan Fortnite adlı oyunu satın alabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 25 Eylül 2017; 16:27:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • frostbite motorunu optimize edebilirler kaliteyi biraz düşürerek. 4k hdr koymasınlar 1440p falan da yeter yani bence. ayrıca bi DrawDistance koyup ilerledikçe işlemcinin bir kısmı yükleme işlemini yapabilir. sonuç olarak koskoca haritayı tek seferde yüklemiyor PC de de. tamamen amatörce fikirler ama istenildikten sonra yapılır diye düşünüyorum.
    PRO ve XboX X bunu yapamayacaksa ölsünler artık değil mi :)
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    fortnite oyunu biraz daha çalışılsa daha ilgi çekici olabilir. sürreal oyunlar çok hoşuma gitmiyor.
  • Frostbite motoru GPU'dan çok CPU'ya yük bindiriyor. Pro yazdığına bakma, konsolun işlemcisi çöp. Ayrıca milyonlarca PS4 kullanıcısını görmezden gelip PS4 Pro'ya özel oyun yapmazlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim asıl merak ettiğim neden bir zombi modu ypamıyorlar :) EA bu işe girese yıllardır codun yaptığı çöp zombi modlardan daha iyi iş çıkarır.
  • Battlefield markası adıyla yapmazlar ama ea bu mecradanda ekmek yemek isteyecektir en yakın zamanda. Yalnız ne patladı be hayatta kalma olayı. Bundan sonraki senelerde kim bilir kaç tane oyun çıkar bununla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.