Şimdi Ara

PTTCELL PTT KARGO'DA %20 İNDİRİM // PTTKARGO KİTAP GÖNDERİMLERİ %50 İNDİRİMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
29
Favori
21.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 1234...10...23
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya devam etmektedir. Ancak bazı şube çalışanları bu konudan habersiz olabiliyorlar

KİTAP GÖNDERİMLERİNİZE %50 İNDİRİM YAPILMAKTADIR 3 TL YE İSTANBULDAN ŞEHİR DIŞINA KİTAP YOLLADIM

http://www.pttcell.com.tr/kampanya/ptt-kargo-indirimi

Pttcell kazandırıyor! Pttcell müşterilerine özel PTT Kargo’da
    %20 indirim!

Kampanya kurgusu :
    Pttcell - Ptt Kargo İndirimi Kampanya'sına kaydolan müşterilere kendilerine bildirilen tek kullanımlık şifre ile Ptt Kargo yurtiçi işlemlerinde %20 indirim tanımlanacaktır.
    Kampanyamızdan sadece Pttcell bireysel müşterilerimiz yararlanabilmektedir. Kampanyaya sadece SMS aracılığıyla katılım sağlanabilmektedir.
    Kampanyadan faydalanmak için 'Ptt Kargo' yazıp 1788'e SMS gönderilmesi ve ardından ilgili hatta gönderilen şifrenin PTT İşyerlerindeki PTT Kargo yetkililerine iletilmesi gerekmektedir.
    1788'e gönderilecek SMS'ler ücretsizdir.
    İlgili kampanyadan faturasız abonelerimiz 30 gün içerisinde en fazla 3 kez; faturalı abonelerimiz ise bir fatura dönemi içerisinde en fazla 3 kez yararlanabilir.
    Kampanya, PTT ve Pttcell’in diğer kampanyalarıyla birleştirilemez. Kampanyayla ilgili değişiklik hakkı gizlidir.

KİTAP GÖNDERİM KAMPANYASI

maxtreme @ 15 Ekim 2015; 10:20:45

Görevli kişiye bağlı.
    Kitap taşıma kampanyası diyorsunuz. Görevli kişi indirimi biliyorsa zaten kod istemiyor ve indirimi direkt uyguluyor.
    İşi bilmiyorsa ve dolayısıyla indirim kodu isterse, alttaki bilgilere göre indirim kodunu bildirmelisiniz.

1 kg'a kadar olan kitap için ücret: 3 tl
    Gerekli kod: 401280698

1-30 kg arası olan kitap için ücret %50, 30 kg ve üstü kitap için ise ücret %30 indirimli
    Gerekli kod: 100128070

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carpocalypso -- 2 Ocak 2017; 21:28:30 >

• Şimdi biri çıkıp yurtiçi kargo %50 indirim yapıyordu bu ne ki tırt diyecek

Lakin aklıma takılan sıkıntı şu karayolları taşımacılığında indirim %30u Geçmez diye bir kural var yurtiçi kargo bu Kuralı yılbaşında çiğnedi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "Allah'ı arayan kalbim ölüm korkusuyla sarsılmaz. Ne yazık; biraz düşünüp benim soyuma dikkat etseydiniz, teslim olmamı beklemezdiniz. Ben Ali'nin oğluyum ve bilin ki Allah'a tevekkül eden yürek ölümden korkmaz." Ebulfazl Abbas
  • ptt kargo karayollarının verdiği liste fiyatıyla taşımacılık yapıyor, özel kargolar genelde bunun 2 katına yakın fiyatlarda taşıdıkları için %50 indirim yapsalar bile liste fiyatından %30 dan fazla indirim olmuyor hocam, böyle biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Section8

Çok mantıklı geldi

Kim kiminle yürür, ona bakın siz.
    Bırakın dönsün dönme dolaplar,
    Haktan hakikatten yana bakın siz. "
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1tane kod lazim acil arkadaslarim vandaki askerlere büyük bir paket yollayacagim yarin

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

1tane kod lazim acil arkadaslarim vandaki askerlere büyük bir paket yollayacagim yarin

pm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdaki şubedeki memurun birine kod olayını söyleyince afaladı.genç biriydi sistemi 2 karıştırdı tamam buldum dedi kodu verdim indirim oldu sonra ötekine dönüp böyle böyle yapılacak dedi diğeride aba altından "birde bunlamı uğraşıcaz boşver dedi".2.gnderi için verdim aynı kodu olmadı dedi.mh aradım her gönderi için ayrı ayrı kod alınacak dedi.

Orijinalden alıntı: maxuma@ya.ru

burdaki şubedeki memurun birine kod olayını söyleyince afaladı.genç biriydi sistemi 2 karıştırdı tamam buldum dedi kodu verdim indirim oldu sonra ötekine dönüp böyle böyle yapılacak dedi diğeride aba altından "birde bunlamı uğraşıcaz boşver dedi".2.gnderi için verdim aynı kodu olmadı dedi.mh aradım her gönderi için ayrı ayrı kod alınacak dedi.

tek kodla sınırsız kargo gönderilse zaten ayda 3 kod sınırı koymaları mantıksız olurdu hocam

• 1 desi bile olmayan poşet dosyaya, anlaşmalı olduğumuz halde, zam geldi diye 9 lira alan zalım MNg, kampanya Gör, fiyat Gör

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yurt dışından kargom geldi pazar günü takip ediyorum internetden balıkesire gelmiş,2 gün boyunca dağıtıma çıkmadı aradım bende dedim böyle böyle kargo burada dedi bende almaya geliyorum dedim gittim,adam yurt dışı kargo ise üt kata çık dedi çıktım,dedim kargo vardı o arada uzaktan biri çıkıp neresi dedi adresi verdim alkan dedi evet dedim adam tuttu ne dedi sizce bende öyle bir kargo yok eee dedim telefon açtım kargo burada olduğu için geldim dedim aynen şöyle bir cevap banane kardeşim ara bul o zaman ne diyorsun lan sen dedim burası benim mekanımmı arayıp bulacağım,ordan biri çıktı adam sana yardımcı olmaya çalışıyor sen ne yapıyorsun diyor bakın kardeşim telefon açtım kargo burada onun için geldi mdiyorum hepsi üstüme çullanmaya kalkıyor neyuse biri yapacak işi güya bu zırtapoz yine geldi anlatıyor yeter lan sus artık dedim bak söylüyorum sana telefon açtım kargo burada onun için geldim diyorum dinlemiyor deyuz bu seferde kimle görüştün diyor ne bileyim lan ben yani o arada posta dağıtımı yapan bir bayan varmış o geldi elinde paket ben sinir küpü dedim kardeşim kargo yokmu işte burada dedi kadında kalkmış kusura bakmayın ben kargoyu görmedim onun için getiremedim diyor dağıtıma çıkarmamış yani,allah bunları bildiği gibi yapsın zor tuttum kendimi ama o arkadaş mahalleye gelir dağıtıma o geldiğinde durdurup ha söyle bakalım bilader diyeceğim derdin ne ne anltıyorsun diye birde mesaj ileteceğim diğer arkadaşlara,bir daha yolum düşmez inşallah yoksa vallahi kavga çıkar bunlaryüzünden babalarının çiftliği resmen kafalarına göre takılıyorlar adamlar beyefendi bile demiyor kardeşim,arkadaşım diye hitap ediyor

• 
Sayfa: 1234...10...23
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.