Şimdi Ara

Pttcell mi Bimcell mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar pttcell 750 dk 750 sms 8 gb net veriyor 80 tl sıfır hat bimcell 65 tl 250 sms 250 dk 6 gb veriyormuş. Sizce sifir hangisini almak mantıklı bu operatörlerde fazla kalmayacağım maks 3 ay 3 ay sonra turkcelle geçeceğim. Belki memmun kalırsam devam ederim gibi pttcellde bimcell gibi 40 tl üzeri yüklemeye internet veriyor mu? Ayrıca bu operatörler sifir hatmı veriyor yoksa turkcell vodafone gibi sifir diyip daha önce kullanılmıs hatmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Pttcell de Bimcell de Teknosacell de ve Vestelcell de sıfır hatlar vermektedir, numaraları daha önce hiç kullanılmamıştır, gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Pttcell de yok, ama Bimcell ve Teknosacell de 25₺, 40₺ üzeri yüklemeler de hediye GB ve SMS gelmektedir, ayrıca bazen haftalık 30 GB hediye kazanabilme şansınız var bu 4 operatör de de. Bence Bimcell almak mantıklı fiyat olarak fazla fark de yok Pttcell'de alabilirsiniz, karar sizin.
    Bimcell alan kodu:551, Pttcell alan kodu:507, Teknosacell ve Vestelcell'in alan kodlarını bilmiyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı soruyu bana da onlarca kez sordunuz, hepsini de yanıtlamaya çalıştım ama görüyorum ki hala kararsızsınız. Pttcell'in paketleri Bimcell'e nazaran daha uygun ve içerik olarak daha iyi. Pttcell'de belirli bir tutar üzeri yüklemeye herhangi bir hediye yok. Numaralar kullanılmamış hepsi sıfır.
  • Bimcell.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.