Şimdi Ara

PTTCELL [Ana Konu] (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.906
Cevap
121
Favori
485.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: genelkurmay89

    beyler online fatura ne hikmetse maile gelmiyor ama cep telefonuma şu kadarlık faturanız var son ödeme tarihi şu diyerekten mesaj geliyor her ay.

    Otomatik ödeme verin uğraşmayın fatura ödeme derdiyle.
    Kredi kartınız yoksada pttlerdeki atmlerden ödeme yapabilirsiniz ? pttmatikmiydi neydi ismi...

    Online işlemlerden mail adresini kaydettin mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inexo

    aralık faturası hala gelmemiş postadan

    Bana da gelmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PTTCell 250 MB adil kullanımdan sonra bildiğiniz üzre hızı 128 kbps düşürerek sınırsız internet erişimi sağlamaya devam ediyor. PTTCell interneti bütçesi uygun olmadığı veya ADSL firmalarıyla uğraşmamak için telefon dışında bilgisayar üzerinden kullanan arkadaşlarımızda oluyor. Hatta Cepnet kullanan arkadaşlardan da hala bilgisayar üzerinden kullananlar mutlaka vardır. Neyse konuya gelecek olursak sizlere bu hızla bilgisayar üzerinden daha hızlı ve verimli nasıl internette dolaşılır, sayfa yüklenmesi nasıl daha hızlı olur bununla ilgili bilgiler ve önerilerde bulunacağım. Öncelikle hızımızın 128 kbps olduğunu unutmayalım, bu hızla fiber internet beklemek doğru olmaz.

    Öncelikle tarayıcı olarak Mozilla Firefox öneriyorum.

    1. Mozilla Firefox'u kuruyoruz, daha önce forumda paylaşılmış olan Mozilla Firefox'u hızlandırmak için gerekli ayarları aşağıdaki linkten harfiyen uyguluyoruz.

    Link:http://forum.donanimhaber.com/m_53183389/f_//tm.htm#53183389

    2. Ayarları Yaptıktan Sonra Aşağıdaki Eklentileri Kuralım

    Adbl0ck Plus: Eklenti sayesinde web sayfalarındaki tüm reklamları bloke ederek gezinti yapmanız mümkün. Eklenti uyguladığı filtreleme sonucu internette gezme hızınızı en yükseğe çıkartıyor. Sistemi yoran banner reklamlarından kaçmaya çalışırken ilginç reklamları da kaçırmak istemiyorsanız eklentiyi arada sırada devre dışı bırakabilirsiniz. İnternette gezerken önceliğiniz hız ise **** engellediği reklamlarla tarayıcı hızın en yüksek seviyeye çıkartabilir.

    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/****-plus/

    Disconnect: Disconnect’in Ghostery ve Do No Track Me’den farkı, bir şirket ürünü olmaması. Bağışlarla geliştiriliyor. Sade ve kullanışlı bir arayüz sunuyor. Ayrıca, yaptığı zararlı kod engellemeleri, o kodları yüklenmeden engelleme prensibine dayanıyor. Bu, hem daha iyi bir güvenlik, hem daha az indirme boyutu olduğundan bant genişiği ve kotadan tasarruf ve %27 oranında daha hızlı bir internet demek. Web tarayıcınıza yerleşen D logosunu tıkladığınızda internetin ne kadar hızlandığı ve bant genişliğinden ne kadar tasarruf edildiğini görebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra birkaç başlık altında nelerin engellendiğini de görebiliyorsunuz. Content başlığı altındakiler, sitenin çalışmasını olumsuz etkilememesi için engellenmemiş ama yanındaki simgeye tıkladığınızda anında engelliyor ve o siteye bir daha girdiğinizde bu kararınızı hatırlıyor. Daha önce, Do Not Track Me ile Disconnect’i karşılaştıran bir yazı okumuştum. Orada Do Not Track Me’nin sosyal medya butonlarını engellemekte daha başarılı olduğu söylenmişti ama bunun önemli bir sorun olduğunu sanmıyorum. Çünkü gerçekten sorun olan butonları zaten Disconnect de engelleyebiliyor. Bir başka kıyaslama ise Lifehacker tarafından yapıldı ve Disconnect’e bir ödül verildi. Bir ödül de Launch Conference’den aldı. Pek çok yerde övgüyle bahsedildi.

    Link:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/disconnect/?src=search

    FlashBlock: Flash reklamlardan sıkılan, kotalı internet kullanıcıları ve pttcell, cepnet ayarındaki hızda internete bağlanan kullanıcılar için hazırlanmış bir eklenti. Bir web sayfasını açtığınızda sayfa içerisinde bulunan bütün flash animasyonlarını tespit ederek engeller ve siz tıkladığınızda çalışmasını sağlar. Eklentinin tespit edebildiği flash versiyonları; * Macromedia Flash * Macromedia Shockwave * Macromedia Authorware.
    Bu sayede rahatsızlık verici animasyonlardan kurtulmuş olursunuz ve bağlantımız sayfa yüklerken flashlarla zaman kaybetmemiş olur.

    Link:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/flashblock/


    CommentBlocker: Bu eklenti sayesinde belirlediğimiz sitelerin yorumlarını engelleyip sayfa yüklemesi açısından hız kazanmış oluyoruz. İstediğiniz siteleri listeye alarak yorumların gözükmesini sağlayabilirsiniz.

    Link:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/commentblocker/

    3. DNS Ayarları

    DNS ayarlarını hızlı bir şekilde değiştirebilmeniz için tasarlanmış pratik, ücretsiz ve Türkçe dil seçeneği olan bir program. Kullanılabilecek DNS adreslerine ping atarak hangi adresin daha hızlı olduğunu belirleyip ona geçebilirsiniz. Ayrıca mevcut DNS ayarlarınızı da yedekleyen program istenildiğinde bu ayarlara geri dönüş yapabiliyor.

    Link:http://www.sordum.org/dns_jumper/dnsjumper/DnsJumper_v1.0.6.zip

    4. PC'deki Verimliliği Arttırarak Bağlantımızı Rahat Ve Stabil Kullanma

    Advanced SystemCare programının son sürümünü indirip bilgisayarımıza baştan aşağı tarama ve bakım yaptırıyoruz. Tarama ve bakım sonrası bir kaç ayarla otomatik temizleme işlemlerini gerçekleştirerek çöp dosyaların diski şişirip bizi etkilemesini önlemiş olacağız.

    Link:http://yadi.sk/d/-ZTGFc_oFeufu

    Program içindeki yapılması gereken ayarlar:

    - Programın ana ekranında açılan kısımdaki "Bakım" seçeneklerinden "İnternet Güçlendirici" tikini kaldırıyoruz. Zira bu tarama Mozilla Firefox'taki ayarlarımıza müdahele edip değiştiriyor. Yaptığımız ayarların boşa gitmemesi için evvela bu tiki kaldıralım.

    - Sağ üste tıklayıp "Ayarlar" menüsüne giriyoruz, Sistem En İyileme menüsüne tıklıyoruz

    Bilgisayar En İyileme: En Yüksek Verimlilik
    Ağ En İyileme: Bağlantı çeşidinize göre burayı siz seçersiniz.

    Yine Ayarlardan "Gizliliği Süpürme" menüsüne girin

    Mozilla Firefox kısmına gelip "Internet Önbelleği" kısmındaki tiki kaldırın. Geçmiş, Cookies, Indirme Geçmişi seçeneklerini işaretleyip uygulayın.

    Yine Ayarlardan "Otomatik Bakım" kısmına gelip "Gizliliği süpürmedeki ayarları kullan" diyoruz.

    CCleaner kullanıyorsanız Mozill Firefox kısmındaki "Önbellek" tikini kaldırın.


    NOT: Ayda bir yada iki kez Mozilla/Geçmiş menüsünden tüm seçenekleri işaretleyerek temizleme yapmanız önerilir. Önbelleği silmememiz daha önce girmiş olduğumuz sitelerin önbellekten yüklenmesini sağlayacak ama fazlada doldurursak tarayıcımıza yük bindirir. Ayda 1,2 kez temizlik yapmanız tavsiye edilir.



    5. Arka Planda Çalışan Gereksiz Programları Kapatarak İzinsiz İnternete Bağlanmalarını Önleme

    Başlat/Çalıştır/Msconfig/Başlatma menüsündeki programların tümünü devre dışı bırak diyoruz (Anti Virüs programı hariç.)
    Başlat/Çalıştır/Msconig/Hizmetler menüsüne girin "Tüm Microsoft Hizmetlerini Gizle" seçeneğini işaretleyip geri kalanlara "Tümünü Devre Dışı Bırak" diyiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ivenrec

    PTTCell 250 MB adil kullanımdan sonra bildiğiniz üzre hızı 128 kbps düşürerek sınırsız internet erişimi sağlamaya devam ediyor. PTTCell interneti bütçesi uygun olmadığı veya ADSL firmalarıyla uğraşmamak için telefon dışında bilgisayar üzerinden kullanan arkadaşlarımızda oluyor. Hatta Cepnet kullanan arkadaşlardan da hala bilgisayar üzerinden kullananlar mutlaka vardır. Neyse konuya gelecek olursak sizlere bu hızla bilgisayar üzerinden daha hızlı ve verimli nasıl internette dolaşılır, sayfa yüklenmesi nasıl daha hızlı olur bununla ilgili bilgiler ve önerilerde bulunacağım. Öncelikle hızımızın 128 kbps olduğunu unutmayalım, bu hızla fiber internet beklemek doğru olmaz.

    Öncelikle tarayıcı olarak Mozilla Firefox öneriyorum.

    1. Mozilla Firefox'u kuruyoruz, daha önce forumda paylaşılmış olan Mozilla Firefox'u hızlandırmak için gerekli ayarları aşağıdaki linkten harfiyen uyguluyoruz.

    Link:http://forum.donanimhaber.com/m_53183389/f_//tm.htm#53183389

    2. Ayarları Yaptıktan Sonra Aşağıdaki Eklentileri Kuralım

    Adbl0ck Plus: Eklenti sayesinde web sayfalarındaki tüm reklamları bloke ederek gezinti yapmanız mümkün. Eklenti uyguladığı filtreleme sonucu internette gezme hızınızı en yükseğe çıkartıyor. Sistemi yoran banner reklamlarından kaçmaya çalışırken ilginç reklamları da kaçırmak istemiyorsanız eklentiyi arada sırada devre dışı bırakabilirsiniz. İnternette gezerken önceliğiniz hız ise **** engellediği reklamlarla tarayıcı hızın en yüksek seviyeye çıkartabilir.

    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/****-plus/

    Disconnect: Disconnect’in Ghostery ve Do No Track Me’den farkı, bir şirket ürünü olmaması. Bağışlarla geliştiriliyor. Sade ve kullanışlı bir arayüz sunuyor. Ayrıca, yaptığı zararlı kod engellemeleri, o kodları yüklenmeden engelleme prensibine dayanıyor. Bu, hem daha iyi bir güvenlik, hem daha az indirme boyutu olduğundan bant genişiği ve kotadan tasarruf ve %27 oranında daha hızlı bir internet demek. Web tarayıcınıza yerleşen D logosunu tıkladığınızda internetin ne kadar hızlandığı ve bant genişliğinden ne kadar tasarruf edildiğini görebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra birkaç başlık altında nelerin engellendiğini de görebiliyorsunuz. Content başlığı altındakiler, sitenin çalışmasını olumsuz etkilememesi için engellenmemiş ama yanındaki simgeye tıkladığınızda anında engelliyor ve o siteye bir daha girdiğinizde bu kararınızı hatırlıyor. Daha önce, Do Not Track Me ile Disconnect’i karşılaştıran bir yazı okumuştum. Orada Do Not Track Me’nin sosyal medya butonlarını engellemekte daha başarılı olduğu söylenmişti ama bunun önemli bir sorun olduğunu sanmıyorum. Çünkü gerçekten sorun olan butonları zaten Disconnect de engelleyebiliyor. Bir başka kıyaslama ise Lifehacker tarafından yapıldı ve Disconnect’e bir ödül verildi. Bir ödül de Launch Conference’den aldı. Pek çok yerde övgüyle bahsedildi.

    Link:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/disconnect/?src=search

    FlashBlock: Flash reklamlardan sıkılan, kotalı internet kullanıcıları ve pttcell, cepnet ayarındaki hızda internete bağlanan kullanıcılar için hazırlanmış bir eklenti. Bir web sayfasını açtığınızda sayfa içerisinde bulunan bütün flash animasyonlarını tespit ederek engeller ve siz tıkladığınızda çalışmasını sağlar. Eklentinin tespit edebildiği flash versiyonları; * Macromedia Flash * Macromedia Shockwave * Macromedia Authorware.
    Bu sayede rahatsızlık verici animasyonlardan kurtulmuş olursunuz ve bağlantımız sayfa yüklerken flashlarla zaman kaybetmemiş olur.

    Link:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/flashblock/


    CommentBlocker: Bu eklenti sayesinde belirlediğimiz sitelerin yorumlarını engelleyip sayfa yüklemesi açısından hız kazanmış oluyoruz. İstediğiniz siteleri listeye alarak yorumların gözükmesini sağlayabilirsiniz.

    Link:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/commentblocker/

    3. DNS Ayarları

    DNS ayarlarını hızlı bir şekilde değiştirebilmeniz için tasarlanmış pratik, ücretsiz ve Türkçe dil seçeneği olan bir program. Kullanılabilecek DNS adreslerine ping atarak hangi adresin daha hızlı olduğunu belirleyip ona geçebilirsiniz. Ayrıca mevcut DNS ayarlarınızı da yedekleyen program istenildiğinde bu ayarlara geri dönüş yapabiliyor.

    Link:http://www.sordum.org/dns_jumper/dnsjumper/DnsJumper_v1.0.6.zip

    4. PC'deki Verimliliği Arttırarak Bağlantımızı Rahat Ve Stabil Kullanma

    Advanced SystemCare programının son sürümünü indirip bilgisayarımıza baştan aşağı tarama ve bakım yaptırıyoruz. Tarama ve bakım sonrası bir kaç ayarla otomatik temizleme işlemlerini gerçekleştirerek çöp dosyaların diski şişirip bizi etkilemesini önlemiş olacağız.

    Link:http://yadi.sk/d/-ZTGFc_oFeufu

    Program içindeki yapılması gereken ayarlar:

    - Programın ana ekranında açılan kısımdaki "Bakım" seçeneklerinden "İnternet Güçlendirici" tikini kaldırıyoruz. Zira bu tarama Mozilla Firefox'taki ayarlarımıza müdahele edip değiştiriyor. Yaptığımız ayarların boşa gitmemesi için evvela bu tiki kaldıralım.

    - Sağ üste tıklayıp "Ayarlar" menüsüne giriyoruz, Sistem En İyileme menüsüne tıklıyoruz

    Bilgisayar En İyileme: En Yüksek Verimlilik
    Ağ En İyileme: Bağlantı çeşidinize göre burayı siz seçersiniz.

    Yine Ayarlardan "Gizliliği Süpürme" menüsüne girin

    Mozilla Firefox kısmına gelip "Internet Önbelleği" kısmındaki tiki kaldırın. Geçmiş, Cookies, Indirme Geçmişi seçeneklerini işaretleyip uygulayın.

    Yine Ayarlardan "Otomatik Bakım" kısmına gelip "Gizliliği süpürmedeki ayarları kullan" diyoruz.

    CCleaner kullanıyorsanız Mozill Firefox kısmındaki "Önbellek" tikini kaldırın.


    NOT: Ayda bir yada iki kez Mozilla/Geçmiş menüsünden tüm seçenekleri işaretleyerek temizleme yapmanız önerilir. Önbelleği silmememiz daha önce girmiş olduğumuz sitelerin önbellekten yüklenmesini sağlayacak ama fazlada doldurursak tarayıcımıza yük bindirir. Ayda 1,2 kez temizlik yapmanız tavsiye edilir.



    5. Arka Planda Çalışan Gereksiz Programları Kapatarak İzinsiz İnternete Bağlanmalarını Önleme

    Başlat/Çalıştır/Msconfig/Başlatma menüsündeki programların tümünü devre dışı bırak diyoruz (Anti Virüs programı hariç.)
    Başlat/Çalıştır/Msconig/Hizmetler menüsüne girin "Tüm Microsoft Hizmetlerini Gizle" seçeneğini işaretleyip geri kalanlara "Tümünü Devre Dışı Bırak" diyiniz.





    Çok iyi bir anlatım olmuş hocam bunun Android cihazlar için olanı var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BurakYZ


    quote:

    Orijinalden alıntı: ivenrec

    PTTCell 250 MB adil kullanımdan sonra bildiğiniz üzre hızı 128 kbps düşürerek sınırsız internet erişimi sağlamaya devam ediyor. PTTCell interneti bütçesi uygun olmadığı veya ADSL firmalarıyla uğraşmamak için telefon dışında bilgisayar üzerinden kullanan arkadaşlarımızda oluyor. Hatta Cepnet kullanan arkadaşlardan da hala bilgisayar üzerinden kullananlar mutlaka vardır. Neyse konuya gelecek olursak sizlere bu hızla bilgisayar üzerinden daha hızlı ve verimli nasıl internette dolaşılır, sayfa yüklenmesi nasıl daha hızlı olur bununla ilgili bilgiler ve önerilerde bulunacağım. Öncelikle hızımızın 128 kbps olduğunu unutmayalım, bu hızla fiber internet beklemek doğru olmaz.

    Öncelikle tarayıcı olarak Mozilla Firefox öneriyorum.

    1. Mozilla Firefox'u kuruyoruz, daha önce forumda paylaşılmış olan Mozilla Firefox'u hızlandırmak için gerekli ayarları aşağıdaki linkten harfiyen uyguluyoruz.

    Link:http://forum.donanimhaber.com/m_53183389/f_//tm.htm#53183389

    2. Ayarları Yaptıktan Sonra Aşağıdaki Eklentileri Kuralım

    Adbl0ck Plus: Eklenti sayesinde web sayfalarındaki tüm reklamları bloke ederek gezinti yapmanız mümkün. Eklenti uyguladığı filtreleme sonucu internette gezme hızınızı en yükseğe çıkartıyor. Sistemi yoran banner reklamlarından kaçmaya çalışırken ilginç reklamları da kaçırmak istemiyorsanız eklentiyi arada sırada devre dışı bırakabilirsiniz. İnternette gezerken önceliğiniz hız ise **** engellediği reklamlarla tarayıcı hızın en yüksek seviyeye çıkartabilir.

    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/****-plus/

    Disconnect: Disconnect’in Ghostery ve Do No Track Me’den farkı, bir şirket ürünü olmaması. Bağışlarla geliştiriliyor. Sade ve kullanışlı bir arayüz sunuyor. Ayrıca, yaptığı zararlı kod engellemeleri, o kodları yüklenmeden engelleme prensibine dayanıyor. Bu, hem daha iyi bir güvenlik, hem daha az indirme boyutu olduğundan bant genişiği ve kotadan tasarruf ve %27 oranında daha hızlı bir internet demek. Web tarayıcınıza yerleşen D logosunu tıkladığınızda internetin ne kadar hızlandığı ve bant genişliğinden ne kadar tasarruf edildiğini görebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra birkaç başlık altında nelerin engellendiğini de görebiliyorsunuz. Content başlığı altındakiler, sitenin çalışmasını olumsuz etkilememesi için engellenmemiş ama yanındaki simgeye tıkladığınızda anında engelliyor ve o siteye bir daha girdiğinizde bu kararınızı hatırlıyor. Daha önce, Do Not Track Me ile Disconnect’i karşılaştıran bir yazı okumuştum. Orada Do Not Track Me’nin sosyal medya butonlarını engellemekte daha başarılı olduğu söylenmişti ama bunun önemli bir sorun olduğunu sanmıyorum. Çünkü gerçekten sorun olan butonları zaten Disconnect de engelleyebiliyor. Bir başka kıyaslama ise Lifehacker tarafından yapıldı ve Disconnect’e bir ödül verildi. Bir ödül de Launch Conference’den aldı. Pek çok yerde övgüyle bahsedildi.

    Link:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/disconnect/?src=search

    FlashBlock: Flash reklamlardan sıkılan, kotalı internet kullanıcıları ve pttcell, cepnet ayarındaki hızda internete bağlanan kullanıcılar için hazırlanmış bir eklenti. Bir web sayfasını açtığınızda sayfa içerisinde bulunan bütün flash animasyonlarını tespit ederek engeller ve siz tıkladığınızda çalışmasını sağlar. Eklentinin tespit edebildiği flash versiyonları; * Macromedia Flash * Macromedia Shockwave * Macromedia Authorware.
    Bu sayede rahatsızlık verici animasyonlardan kurtulmuş olursunuz ve bağlantımız sayfa yüklerken flashlarla zaman kaybetmemiş olur.

    Link:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/flashblock/


    CommentBlocker: Bu eklenti sayesinde belirlediğimiz sitelerin yorumlarını engelleyip sayfa yüklemesi açısından hız kazanmış oluyoruz. İstediğiniz siteleri listeye alarak yorumların gözükmesini sağlayabilirsiniz.

    Link:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/commentblocker/

    3. DNS Ayarları

    DNS ayarlarını hızlı bir şekilde değiştirebilmeniz için tasarlanmış pratik, ücretsiz ve Türkçe dil seçeneği olan bir program. Kullanılabilecek DNS adreslerine ping atarak hangi adresin daha hızlı olduğunu belirleyip ona geçebilirsiniz. Ayrıca mevcut DNS ayarlarınızı da yedekleyen program istenildiğinde bu ayarlara geri dönüş yapabiliyor.

    Link:http://www.sordum.org/dns_jumper/dnsjumper/DnsJumper_v1.0.6.zip

    4. PC'deki Verimliliği Arttırarak Bağlantımızı Rahat Ve Stabil Kullanma

    Advanced SystemCare programının son sürümünü indirip bilgisayarımıza baştan aşağı tarama ve bakım yaptırıyoruz. Tarama ve bakım sonrası bir kaç ayarla otomatik temizleme işlemlerini gerçekleştirerek çöp dosyaların diski şişirip bizi etkilemesini önlemiş olacağız.

    Link:http://yadi.sk/d/-ZTGFc_oFeufu

    Program içindeki yapılması gereken ayarlar:

    - Programın ana ekranında açılan kısımdaki "Bakım" seçeneklerinden "İnternet Güçlendirici" tikini kaldırıyoruz. Zira bu tarama Mozilla Firefox'taki ayarlarımıza müdahele edip değiştiriyor. Yaptığımız ayarların boşa gitmemesi için evvela bu tiki kaldıralım.

    - Sağ üste tıklayıp "Ayarlar" menüsüne giriyoruz, Sistem En İyileme menüsüne tıklıyoruz

    Bilgisayar En İyileme: En Yüksek Verimlilik
    Ağ En İyileme: Bağlantı çeşidinize göre burayı siz seçersiniz.

    Yine Ayarlardan "Gizliliği Süpürme" menüsüne girin

    Mozilla Firefox kısmına gelip "Internet Önbelleği" kısmındaki tiki kaldırın. Geçmiş, Cookies, Indirme Geçmişi seçeneklerini işaretleyip uygulayın.

    Yine Ayarlardan "Otomatik Bakım" kısmına gelip "Gizliliği süpürmedeki ayarları kullan" diyoruz.

    CCleaner kullanıyorsanız Mozill Firefox kısmındaki "Önbellek" tikini kaldırın.


    NOT: Ayda bir yada iki kez Mozilla/Geçmiş menüsünden tüm seçenekleri işaretleyerek temizleme yapmanız önerilir. Önbelleği silmememiz daha önce girmiş olduğumuz sitelerin önbellekten yüklenmesini sağlayacak ama fazlada doldurursak tarayıcımıza yük bindirir. Ayda 1,2 kez temizlik yapmanız tavsiye edilir.



    5. Arka Planda Çalışan Gereksiz Programları Kapatarak İzinsiz İnternete Bağlanmalarını Önleme

    Başlat/Çalıştır/Msconfig/Başlatma menüsündeki programların tümünü devre dışı bırak diyoruz (Anti Virüs programı hariç.)
    Başlat/Çalıştır/Msconig/Hizmetler menüsüne girin "Tüm Microsoft Hizmetlerini Gizle" seçeneğini işaretleyip geri kalanlara "Tümünü Devre Dışı Bırak" diyiniz.





    Çok iyi bir anlatım olmuş hocam bunun Android cihazlar için olanı var mı?

    Nasıl hocam biraz daha açar mısın ne demek istedin?




  • ivenrec kullanıcısına yanıt
    Olayı çok iyi anlatmışsınız bunu beğendim
    Android işletim sistemli cep telefonları içinde bir yöntem varmıdır hızlı internet bağlantısı yapmak için

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BurakYZ

    Olayı çok iyi anlatmışsınız bunu beğendim
    Android işletim sistemli cep telefonları içinde bir yöntem varmıdır hızlı internet bağlantısı yapmak için

    Hocam telefon için ekstra ne yapılabilir bilmiyorum
  • aralık ayı için e-fatura bugün mail adresime gelmiş online işlemlerden tekrar e-fatura istediğimi belirtmiştim o yüzden gelmiş herhalde
  • ya bu 1,5 TL ye günlük 100 MB lık internet alıyorum faturam da görünmüyor neden daha önce alan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar,

    fatura ödemelerini avea bayilerinden yapabilirsiniz.
  • 3 tane 14'lük 1 tane 24'lük geçiş yaptım Pzt günü. Hattın açılmasını bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0850 ile başlayan numaraları ararsam dakikalarımdan mı düşer yoksa ayrı olarak faturaya mı yazar ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yandex

    0850 ile başlayan numaraları ararsam dakikalarımdan mı düşer yoksa ayrı olarak faturaya mı yazar ?

    444 ve 850 li numaralar paketten düşüyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: terminator282


    quote:

    Orijinalden alıntı: inexo

    aralık faturası hala gelmemiş postadan

    Bana da gelmedi.

    Dün benim maile göndermişler hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 128kpb hızını merak eden varsa 3g ile






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 9 Ocak 2014; 22:16:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: clifflee84

    arkadaşlar,

    fatura ödemelerini avea bayilerinden yapabilirsiniz.

    Bu bilgiyi nerden aldınız?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 yıldır Turkcell İnternet kullanıyordum ve PTT'ye geçmeye kesin karar verdim. Hem evde çekiyor hemde Turkcell'den hızlı.

    İlk kez faturalı hat sahibi olacağım için biraz korkuyorum. Korkumun nedeni, fazla fatura gelirse.. Ben sadece internet paketi için PTT'ye geçicem.

    -Fazla fatura gelir mi? (Kendi faturanızdan örnek vererek açıklarsanız sevinirim)
    -Ödemeyi nasıl yapıyoruz?
    -Vergi borcu ne kadar?
    -10 TL'lik bir paket kullanan PTT'li ayda ne kadar ücret öder? (paket+diğer masfaflar)

    Cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)
    İyi geceler.
    İyi forumlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

    Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 yıldır Turkcell İnternet kullanıyordum ve PTT'ye geçmeye kesin karar verdim. Hem evde çekiyor hemde Turkcell'den hızlı.

    İlk kez faturalı hat sahibi olacağım için biraz korkuyorum. Korkumun nedeni, fazla fatura gelirse.. Ben sadece internet paketi için PTT'ye geçicem.

    -Fazla fatura gelir mi? (Kendi faturanızdan örnek vererek açıklarsanız sevinirim)
    -Ödemeyi nasıl yapıyoruz?
    -Vergi borcu ne kadar?
    -10 TL'lik bir paket kullanan PTT'li ayda ne kadar ücret öder? (paket+diğer masfaflar)

    Cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)
    İyi geceler.
    İyi forumlar.

    - Tarifenizi (Dakika + SMS + Internet) aşmazsanız fazla fatura gelmez.
    - Ödemeyi ben bankaya verdiğim otomatik ödeme talimatı ile yapıyorum. Talimatı Avea olarak verebiliyorsunuz.
    - Sıfır hat almazsanız ayda 1-2 lira vergi var. Sıfır hat alırsanız her operatörde olduğu gibi 60-70 lira arası bir ücret ödersiniz.
    - 14 TL'lik bir en düşük paketi kullanıyorsanız 15.5 TL civarı aylık faturanız gelecektir. (İlk maddedekilere dikkat ederseniz.)

    9333 numarasından ücretsiz sorgulama yapabiliyorsunuz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

    Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 yıldır Turkcell İnternet kullanıyordum ve PTT'ye geçmeye kesin karar verdim. Hem evde çekiyor hemde Turkcell'den hızlı.

    İlk kez faturalı hat sahibi olacağım için biraz korkuyorum. Korkumun nedeni, fazla fatura gelirse.. Ben sadece internet paketi için PTT'ye geçicem.

    -Fazla fatura gelir mi? (Kendi faturanızdan örnek vererek açıklarsanız sevinirim)
    -Ödemeyi nasıl yapıyoruz?
    -Vergi borcu ne kadar?
    -10 TL'lik bir paket kullanan PTT'li ayda ne kadar ücret öder? (paket+diğer masfaflar)

    Cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)
    İyi geceler.
    İyi forumlar.

    Geçen ay toplamda 640 MB civarı internet kullanmışım gelen fatura : 14,25 ₺.25 kuruş nereden geliyor pek incelemedim.Fakat iki aydır faturam aynı geliyor.Paket aşımı yaparsan sana uyarı sms'i atıyorlar.Vergiler her şey içinde zaten.İlk sene telsiz kullanım ücreti vermezsin zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mobiline

    quote:

    Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

    Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 yıldır Turkcell İnternet kullanıyordum ve PTT'ye geçmeye kesin karar verdim. Hem evde çekiyor hemde Turkcell'den hızlı.

    İlk kez faturalı hat sahibi olacağım için biraz korkuyorum. Korkumun nedeni, fazla fatura gelirse.. Ben sadece internet paketi için PTT'ye geçicem.

    -Fazla fatura gelir mi? (Kendi faturanızdan örnek vererek açıklarsanız sevinirim)
    -Ödemeyi nasıl yapıyoruz?
    -Vergi borcu ne kadar?
    -10 TL'lik bir paket kullanan PTT'li ayda ne kadar ücret öder? (paket+diğer masfaflar)

    Cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)
    İyi geceler.
    İyi forumlar.

    - Tarifenizi (Dakika + SMS + Internet) aşmazsanız fazla fatura gelmez.
    - Ödemeyi ben bankaya verdiğim otomatik ödeme talimatı ile yapıyorum. Talimatı Avea olarak verebiliyorsunuz.
    - Sıfır hat almazsanız ayda 1-2 lira vergi var. Sıfır hat alırsanız her operatörde olduğu gibi 60-70 lira arası bir ücret ödersiniz.
    - 14 TL'lik bir en düşük paketi kullanıyorsanız 15.5 TL civarı aylık faturanız gelecektir. (İlk maddedekilere dikkat ederseniz.)

    9333 numarasından ücretsiz sorgulama yapabiliyorsunuz.

    Cevaplarınız için teşekkürler.

    PTT'ye geçmem için önümde hiç bir engel kalmadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.