Şimdi Ara

PTT, Turkcell ve BELBİM 'yemek kartı' şirketi kurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • TUBUPAY böyle bi start-up çalışması vardı yerli milli yemek kartı. Olayı tekele alıp mal ne kadar mantıklı? Yabancıyı içeri sokmayalımı anlarım ama yerlinin önünü niye kapatma çabasındalar?
  • Parasal olarak belli bir büyüklüğe eren şirketlerin hesabı ya bloklanmalı.... yada ihracat haricinde iş yapamamalı !!!!!

    lokal de hala kağıt peşindeler !!!

    -------------------------------------------------

    Ptt nasıl ihraç modeline oynayabilir?

    Turkcell nasıl ihraç modeline oynayabilir?

    Belbim nasıl ihraç modeline oynayabilir?


    -------------------------------------------------

    Bunları düşünmek yerine iç piyasadan para çekecek işlerin peşindeler... dışa açılsalar çokta para görseler inanın ki millete dağıtmazlar..



    Elektronik sistemler hakkında da şunu söyleyim...


    Eğer kaybediyorsan... otomasyonu arttırmak daha hızlı kaybetmene neden olur. Yani ne kadar çok çalışırsan o kadar çok kaybedersin. Ayrıca içeride yani lokalde kazanmak diye bir şey yoktur. Ancak ihraç edip değer gelir ise BİZ denen kavram öteki türlü lokalde ise BEN denen kavram kazanır(kazanmak değil! diğerini yiyerek kazanmak-yamyamlığa dönüş-sinir sistemi hikayeleri-psikopatlıkta artış,....). Ben kavramı iç çatışma kanserojen sen-ben kavgaları ile çöküşe götürür... buna göre dizi filmlerde zaten hazır... beyin kontrolü tamam... Buna göre uyanık olun-uyandırın !

    BİZ kavramı üzerine düşünün adaletli olarakta dağıtın !!! Olmassa devlet dini değiştirsin. Meditasyon dini gelsin. Diğer denenen türlerle gelinen nokta belli...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 26 Nisan 2018; 17:28:59 >




  • Sürekli vergi affı alan, vergi vermeyen, malum kesime sponsor olan, o vergi vermediği için sürekli kar açıklayan, o kar yaparken açık kalan vergi borcu halka yüklenen şirket gelmiş halk için faydalı bir işe imza atacakmış.

    Külahıma anlat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CleanCoders

    arkadaşım sen iyimisin. bu dediğini yapmak için rakip kart çıkarmaya ne gerek var. rekabet her zaman iyidir. en az 10 yeni yemek kartı daha olmalı.
    sıkıntı yok herkes yazdığımı anlayamaz zaten.. sen devam et.. yada 40 fırın gez.. herkese herşeyi anlatabilseydik bu halde olmazdık.. senden de olcak tabi ki.. napalım böyle kabul ediyoruz dünyayı ister istemez.. yapcak bir şey yok.. idare ediyoruz işte sizinle..
  • ne salak salak işlerle uğraşıyorlar . adam gibi para verin çalışanınıza. uğraştırmayın kartla martla.
  • yemek kartı çıksın görelim rekabet iyidir...

  • Yol+yemek ucretını tek karta toplayıp firmalarınn yol masrafından kar etmesını saglamıslar vatandasın ekmegınden calmanın bır dıger teknıgı gıbı gozukuyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.