Şimdi Ara

PTT Takipsiz Kargolar Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İki farklı UK sitesinden farklı zamanlarda ön sipariş olarak ürün aldım. İkisi de takipsiz olarak geliyordu. Daha önce takipsiz kargolarda sorun yaşamadığım için alırken tereddüt etmedim.

    İlk ürün 17 Mart'ta kargoya verildi, 2 hafta gibi bir sürede gelmesini beklerken sitenin belirttiği süre içinde gelmedi, ben de siteyle iletişime geçtim ve bana aynı üründen tekrar gönderdiler. İlk ürünün ikinci gönderimi de 21 Nisan'da gerçekleşti.

    Bunlar dışında başka bir siteden yine aynı şekilde bir ürün aldım, bu da 12 Nisan'da kargolandı. Ayrı siparişler halinde tanıdığım birkaç kişiyle aynı anda aldık, diğer herkesin ürünü çoktan ellerine ulaştı ama benim bu aldığım ürün ortada yok.

    PTT müşteri hizmetlerini aradım takip numarası yoksa barkod numarası istiyorlar, diyorum o da yok. O zaman yardımcı olamayız diyorlar, dağıtım merkezine sorun diyorlar. Dağıtım merkezini arıyorum açan yok. Takipsiz oldukları için zaten neredeler diye cevap beklemiyorum, tahminimce dağıtım merkezinde kıyıda köşede kargolar bekliyor. Takipsiz diye dağıtma zahmetine girmediklerini düşünüyorum. Kapanma sonunda dağıtım merkezine gitsem kargolar oradaysa verirler mi? Veya orada değilse ne yapabilirim? En sonki UK kargolarım max 10 günde elime ulaşmıştı, yani çoktan Türkiye'de olduklarını düşünüyorum. Gümrükte veya şubelerde yoğunluk falan var da dağıtıma mı çıkarmadılar bilmiyorum, ulaşabilsem sorup gideceğim ona göre. Bu kargolar niye gelmiyor olabilir daha önce takipsiz kargolarda sorun yaşamadığımı varsayarsak? Teşekkürler.








  • longlivecopepods L kullanıcısına yanıt
    Takipsiz kargolar sürpriz yumurta hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.