Şimdi Ara

PTT KOLİ HİZMETİ..KARGOCULARI ZENGIN ETMEYELIM...BENCE SICAK (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.044
Cevap
2
Favori
237.400
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu kapıda ödeme sisteminin nasıl işlediğini bilen varmı geçen hafta cuma günü alıcı pakedi aldı ama ben paramı alamadım şubeye gittim ordaki memur bana havale kağıdı doldurdunuzmu dedi hayır dedim size bir kağıt gelecek dedi onunla parayı alırsınız dedi kağıt filanda gelmedi parayı nasıl alacam bu konuda yardımlarınızı esirgemeyin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihani

    arkadaşlar bu kapıda ödeme sisteminin nasıl işlediğini bilen varmı geçen hafta cuma günü alıcı pakedi aldı ama ben paramı alamadım şubeye gittim ordaki memur bana havale kağıdı doldurdunuzmu dedi hayır dedim size bir kağıt gelecek dedi onunla parayı alırsınız dedi kağıt filanda gelmedi parayı nasıl alacam bu konuda yardımlarınızı esirgemeyin
    para yatırılan gişelere gidin adıma havale varmı diye sorun nerden şu tutarda şurdan gelecek dersiniz eğer gözükmüyorsa paketi gönderdiğinizde size verilen nüshanın fotokopisi ile birlikte şu tarihte şu barkod no ile gönderdiğim ödemeli kargonun akıbetinin araştırılması diye bir dilekçe verin müdüriyete
  • pttkargoyu bilmiyorum ama ptt'nin posta işlerinden memnun değilim. 2 gönderimi kaybettiler. umursamaz tavır içindeler. "kaybolur, normal" diyor adam. kaybolmaması için pttkargoyu öneriyorlar. şimdi bir arkadaşım şehir dışından ptt kargo ile gönderecek. endişeliyim. kimbilir ya gelmeyecek, ya da berbat halde gelecek. diğer kargo firmalarından ise aras kargoya bulaşmayın.

    yorum yapan arkadaşların bazıları yurtiçi kargo demişler. biraz pahalıdır, arada sorunlar çıkar ama en kullanılabilir kargo yurtiçidir. ha ucuza göndereyim de; gönderiye ne olursa olsun diyorsanız, en iyi kargo pttkargodur.
  • arkadaşlar kredi kartı geçiyormuydu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi


    quote:

    Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

    arkadaşlar şimdi normal 1kg altı bir paketin şubeden şubeye teslim fiyatı kaç para...

    pttdeki kadın benden 5 lira alıyor da her defasında...


    Hocam sanırım aps olarak göndermişsiniz. Ama aps olarak bile gitse 3,5Lira tutuyor. 5Lira ne için almışlar anlamadım. Aslında şube teslimi 2Lira diye bir ücretlendirme de var da o yönden sistemi oturtamamışlar. :)) şube teslimi de deseniz özel bir teslim yeriymiş gibi 3 Lira alıyorlar.

    Yani kısaca sizin göndereceğiniz paketin kargo ile gönderim ücreti 3lira, aps ile 3,5lira oluyor. Ama 5lira ne içindir bunu anlamadım.


    APS'ler 50 grama kadar 3.5 TL'dir, 1 kiloya kadar değil...Arkadaşın gönderisi sanırım 400-500 gram arası...

    YURTİÇİ ACELE POSTA GÖNDERİLERİ
    50 grama kadar 2,50 3,50
    100 grama kadar 3,00 4,00
    250 grama kadar 3,50 4,50
    500 grama kadar 4,00 5,00
    1000 grama kadar 4,50 5,50
    2000 grama kadar 5,50 6,50 .
    3000 grama kadar 6,50 7,50




  • bende başımdan geçeni yazayım bir daha düşünün ptt kargoya bişey verirken Aralık ayının 10 memleketimden içinde toplam değeri 2000tl olan 4 tane mont olan kocaman kargomu yanlış bi adrese teslim etmişler ve bulamıyorlar müfettişleri araştırmış 4 ay sonra bugün gelen yazıda dağıtıcılarının hata yaptığını tazminat olarakta 87 tl vereceklerini belirtmişler çok saolun dedim bu kadar erken haber verdiğiniz için alın tazminatınızı bi yerinize sokun ....
  • ben yurt disina kargo gondertirdim durum su
    0001 19/02/10 13:54 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir TÜRKIYE IZMIR
    0002 19/02/10 13:54 Send item to domestic location (Otb) Yurticinde sevk edildi TÜRKIYE IZMIR
    0003 01/03/10 08:51 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) TÜRKIYE ISTANBUL PAKET MERKEZI
    kac gundur birsey oldugu yok bide yurt disinda napabilirim nasil arastira bilirim burda ptt yok buyuk ihtimal . soguk su icmek istemiyorum kargomun ustune susuz kaldim yav bu arada kiev deyil varmi hic bir sey bilen ?
    bu ptt cok riskli is yav (
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cengizhan66

    ben yurt disina kargo gondertirdim durum su
    0001 19/02/10 13:54 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir TÜRKIYE IZMIR
    0002 19/02/10 13:54 Send item to domestic location (Otb) Yurticinde sevk edildi TÜRKIYE IZMIR
    0003 01/03/10 08:51 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) TÜRKIYE ISTANBUL PAKET MERKEZI
    kac gundur birsey oldugu yok bide yurt disinda napabilirim nasil arastira bilirim burda ptt yok buyuk ihtimal . soguk su icmek istemiyorum kargomun ustune susuz kaldim yav bu arada kiev deyil varmi hic bir sey bilen ?
    bu ptt cok riskli is yav (


    Kargoyu gönderdiğiniz ülkenin posta kurumunun internet sitesine girin.Eğer takip sistemleri varsa aynı numara ile ordan takip edebilirsiniz.Eğer böyle bir sistemleri yoksa mail atarak veya dillerini biliyosanız telefon açarak veya bilen birine açtırarak sorabilirsiniz.

    Eğer yine bir sonuç alamazsanız PTT'ye konuyla ilgili dilekçe verin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 9 Mart 2010; 5:24:56 >




  • duyduguma gore bolge bolge farkli veriliyormus ve ptt gibi bir ana kurum yokmus. dillerini pek bilmiyorum zaten 2 dilleri var tek yol dilekce gibi gorunuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan66 -- 9 Mart 2010; 9:58:40 >
  • YA PTT ZATEN DİGER KARGOLARDAN DAHA PAHALI GONDERİYOR VE ÇOK RISKLI . NEREDE İNDİRİM HANİ.

    ben soruyorum ayda 100 tane gonderirseniz anca indirim yaparız diyor.

    ne farkı var diger kargoculardan ?
  • Ptt kargo neresi ucuz diye sorman enteresan geldi !!

    Geçen ay yurtici kardodan ürün geldi ödediğim fiyat 28 Lira kolinin teslim rezaletini ise saymıyorum bile !!

    PTT kargodan aynı ağırlıkta ürün geldi ödediğim fiyat 5 kusur lira üstelikte PTT kutusunda ama kutu demiyorum tahta gibi birşeye konmuş yani ürünlerin zarar görme ihtimalı ''0'' getirende PTT görevlisi kocaman kutuyu getirmesine bile üzüldüm !!!

    Yurtiçi kargo elemanını yazmak isterim kutuyu kapıya getirdi yere bıraktı atmak desem daha doğru olur !Elemana kızmıyorum gariban ne yapsın belli mecburiyetten çalışıyordur !

    Yurtiçi kargoyla bir dahamı asla çalışmam yazan fiyatlarıda tamamen palavra bakın bakalım yazdıkları fiyatlarla kafanızdaki gerçek oranlar nasıl tezat düşüyor !

    Açıkcası 28 Liram gitti gerçektende üzüldüm üzülme sebebi ise fiyattan çok ürünü koydukları yurt içi kutusu kutu demiyorum ince karton demek daha doğru saygısızlıktan başka birşey değil !

    Madem o kadar para alıyorsunuz bari adam gibi sağlam kutular yapın sizin paranız servisiniz kıymetlide bizim ürünlerimiz çöpmü yada parayı sokaktanmı topluyoruz !

    PTT kargo belki geç geliyor ama olsun (en geç ulaşan ürün 2 gün) en azından PTT aldığı paranının kuruşunu bile hak ediyor !




  • bilmiyorum ama normal boyutta bir kutuyu 3.5 tl ye taşıyorlar normal kargolar zarfa 5.50tl alıyor.. olsun 1 gün geç gitsin... bazende hızlı geliyor..1 ay önce samsunda bal sipariş ettim cam kavonozda ne kırıldı ne birşey oldu 2 günde geldi..
  • PTT Kargo BENCE iyi çalışıyor.2-3 gün gecikmeler olabilir ama aldıkları paraya göre sundukları hizmet yeterli.Ptt;sadece kargoda değil;diğer işlerde de iyi bir performans gösteriyor.Bankalık çoğu işimi bankaya gitmeden yapıyorum.İyi oluyor.
    Ama inşallah özelleştirme kurbanı olup ta yok olup gitmez..
  • Yurtdışından bir tane kutu oyun almıştım. Türkiye'ye girişinden bu yana 5 gün oldu ve hala elime ulaşmış değil. Gel gelelim konu PTT tabii ki. Ürünün takibini sürekli yapmaktayım ve ürün yaşadığım ilin PTT merkezinde tam 5 gündür oyalanıyor. En son 2 gün önce aradığımda ürünün geldiği, dağıtıma çıkarılacağı söylendi. Bugün yine aradım ve; '' arkadaş unutmuş valla yea, getirir yarın falan bir ara '' gibi bir tepkiyle karşılaştım. Eh ne diyeyim artık. İş ahlakı ve ciddiyeti yok bu insanlarda. Diğer kargo şirketleri ise ayrı trajedi. 200gramlık ürüne 10 lira kargo ücreti almak büyük başarı olsa gerek. İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordeaur -- 10 Mart 2010; 22:33:14 >
  • Ptt kargo hız konusunda çok kötü sonuçta memurlar çalışıyor. Ama zaten bizim tercih sebebimiz fiyat. 10-20 TL lik birşey gönderiyorsun 10 lira kargo parası alıyorlar e haliyle ptt kargo tercih etmek zorunda kalıyor insan. Hele big tower kasa gibi birşey gönderilecekse özel kargolar neredeyse kasa fiyatına ücret çekiyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: linuxuzman

    Ptt kargo hız konusunda çok kötü sonuçta memurlar çalışıyor. Ama zaten bizim tercih sebebimiz fiyat. 10-20 TL lik birşey gönderiyorsun 10 lira kargo parası alıyorlar e haliyle ptt kargo tercih etmek zorunda kalıyor insan. Hele big tower kasa gibi birşey gönderilecekse özel kargolar neredeyse kasa fiyatına ücret çekiyorlar.

    PTT ARTIK KİLO İLE ÇALIŞMIYOR. EN AZINDAN KAYSERİDEKİ KARGO İŞLEME MERKEZİ.

    desi olarak ta 0.5 tl istiyor. ve çok pahalı geliyor.
    ben fillo ile anlaştım desi olarak 0.3 tl alıyor.

    o kilogram gunderi eski de kaldı.
  • Antalya - Bursa arası ptt kargo kaç günde ulaştırıyor bilgisi olan var mı sitesinde bulamadım süre hesaplamayı?
  • eğer gondericen yer bursanın herhangi bi kazası veya köyüyse 1 ay ı dahi bulaibilir.
    kaybolmaz veya başkasına teslim edilmezse en iyi ihtimalle 3-4 gun surer.
    allah yardımcın olsun.
  • Mersin den Eskişehire sıfır pc kasası gönderdim kargo ücreti 3 te 1 fiyata diye
    Ama kargo Kıbrısa gitmiş Bu nasıl yanlışlık? Ayıptır yahu bu nasıl hizmet eskişehir nere kıbrıs nere
    600ytl lem şu anda kayıp
    ptt en kısa zamanda özelleştirilmeli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yastikci


    quote:

    Orijinalden alıntı: linuxuzman

    Ptt kargo hız konusunda çok kötü sonuçta memurlar çalışıyor. Ama zaten bizim tercih sebebimiz fiyat. 10-20 TL lik birşey gönderiyorsun 10 lira kargo parası alıyorlar e haliyle ptt kargo tercih etmek zorunda kalıyor insan. Hele big tower kasa gibi birşey gönderilecekse özel kargolar neredeyse kasa fiyatına ücret çekiyorlar.

    PTT ARTIK KİLO İLE ÇALIŞMIYOR. EN AZINDAN KAYSERİDEKİ KARGO İŞLEME MERKEZİ.

    desi olarak ta 0.5 tl istiyor. ve çok pahalı geliyor.
    ben fillo ile anlaştım desi olarak 0.3 tl alıyor.

    o kilogram gunderi eski de kaldı.



    Kilo hesabı uygulaması hala devam ediyor. Daha 2 gün önce 4 kiloya yakın petek bal yollamıştım ve ücreti desi değil kilo hesabı üzerinden aldılar ve her zaman olan da bu.


    quote:

    Mersin den Eskişehire sıfır pc kasası gönderdim kargo ücreti 3 te 1 fiyata diye
    Ama kargo Kıbrısa gitmiş Bu nasıl yanlışlık? Ayıptır yahu bu nasıl hizmet eskişehir nere kıbrıs nere
    600ytl lem şu anda kayıp
    ptt en kısa zamanda özelleştirilmeli

    Öncelikle söyleyeyim, umarım sorununuz hallolur. Sonra da diyeceğim inşallah PTT de özelleşmez. Diğer şirketler özelleşti de noldu. Eğer ki olur da özelleşirse bu kadar ucuz fiyata gönderimleri unutun.
    Bir de şu var, zaten dışarıdaki araç filosunda çalışan çoğu kişi Ptt'nin değil, şirket işçileri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mp3DeLiSi -- 12 Mart 2010; 14:50:45 >




  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.