Şimdi Ara

PTT Kargo Lütfen Kapatılsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 08 Aralıkta Banggood'dan aldığım ürün Çin'den çıkıp, gümrüğe girip bugün (16.12.2020) elime ulaştı.


    N11.com'dan 10.12.2020 de aldığım ve aynı gün Aksaray ilinde PTT kargoya verilen ürün hala elime ulaşmadı. 5 günden bu yana İzmir'de dağıtımı bekliyor.


    İşini zaten düzgün yapmıyor, bari insanları mağdur etmesinler. Kapatılsın bence PTT kargo.




  • PTT kargo şube sayısını ve personel sayısını artırsın demek yerine kapatılsın öyle mi? sonra ptt nin kargo yükü öteki kargo şirketlerine yüklensin o vakit 10 gün beklersin

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bütün İstanbul’u gezdirdiler kargoma 2 hafta sürdü PTT ile gelmesi bence de arttırılsın çalışan sayısı vs ama eldeki iş gücünü de dogru kullanmak gerek 100 tane elemanın 20 tanesi is yapmıyorsa onların da düzeltilmesi lazım diye düşünüyorum
  • furkanta_resmi kullanıcısına yanıt

    ptt kargo şubesinde kargoların depolandığı yere hiç gittin mi. odanın içi o kadar doluki aklın şaşar,orada çalışıyor olsan 1 haftaya kafayı yersin.

    iş yoğunluğu çok fazla özellikle şu karacumaymış,efsane cumaymış gibi şeyler kargo yoğunluğunu çok artırıyor. millet artık market alış verişini bile internetten yapıyor kargocular evlere toz deterjan,yağ,çay,şeker taşıyor.

    İstatistiklere göre Türkiye de e ticaret hacmi her yıl %40 büyüyor ama buna paralel olarak kargo şubelerinin sayısı artmıyor,çalışan sayısı artmıyor.

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Bana niye PTTyi savunuyorsunuz ki PTT bu işi bedavaya yapmıyor, eğer kaldıramayacakları bir yoğunlukları varsa işi üstlenmesinler ya da sistemlerini geliştirsinler. PTTnin deposunda bulunmadım ama YK’nin bulundum şubelerine de baktım bazılarının içine girilmeyecek seviyede dışarıdan fırlatarak kargo teslim ettiğim oldu. Düşünün içeri giremiyorsunuz paket o kadar fazla ama YK bir sorun yaşamıyor yoğunluk varsa onlara da var. Neden en çok sorun ve sıkıntı PTT tarafında yaşanıyor? Savunulacak pek bir yanı yok bence
  • furkanta_resmi kullanıcısına yanıt

    ptt yi savunduğum yok,ben gerçeği diye getirdim sadece. ptt kargo kötü de öteki kargo şirketleri çok mu iyi? şuan tüm kargo şirketleri kötü durumda şikayetvar.com a girin bakın kargo şirketlerinden şikayetler ile dolu. al birini vur ötekide dediğimiz durum var.

    tüm kargo şirketleri şube sayısını ve personel sayısını artırmalı. örnek bugün benim bulunduğum ilçeye gelecek kargo çalışanı korona olmuş yerine bakan da yok,gelmedi yarın başka ilçenin elamanı gelip dağıtacakmış. yani birisi hastalansa,izne çıksa yerine bakacak elaman bile yok.

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Bir işi beceremiyorsan yapmayacaksın. Yapacaksan durum çözümleyip çözüm arayacaksın. personel artıracaksın, fiziki şartları değiştireceksin.Yıllardan beri sıkıntı aynı. Değişen bir şey yok.


    Diğer kargo şirketleri evet doğru bu sene yoğunluktan zorlandılar, ama bu işe part time dağıtıcılar bularak bir şekilde çözüm buldular.


    Dediğim gibi banggood'dan ürün aldım. ayın 9'unda kargo gönderildi. sabahta kargom Aras Kargo tarafından teslim edildi.


    Evet diğer kargo şirketlerinden de şikayet var ama hiç biri PTT Kargo'nun %5'i kadar değil.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.